27

Узунов

преди 1 година

Нема паре! ;))) Сичките паре, отидоа, да асфалтираме пътя Пловдив - Ситово-Лилково, да краднем от енго, квот и мой и на наште ора от СНЦ-тата да дадем и по некои друг палет бордюри, а си крепат ***;))) И тва е! А, кво викати? Нещо си некъде... Аве, не мъ барайти, по-важното е, че турнайми асфалт на Ситово-Лилково, за да мой Плезура, Геневи, Дрънчилкови и Фърчилкови,а въртат туризъм;))) и да ви покажат, де зимуват бесити;)))

26

Анонимен

преди 1 година

Петя Славова???!!!!!!! Какви захвърлени тазове извън пътя???? Вие правите ли разлика межди таз и тас на автомобил??????????????????????????????????

25

До 26

преди 1 година

Не само в Европа много си скромен

24

Обективен

преди 1 година

Със сигурност нашите пътища са най-лошите в Европа.

23

Анонимен

преди 1 година

Банкинскию *** нали денонощно строеше?

22

Мале мале

преди 1 година

Сега сме много, много по-напред в класацията или поне така беше до преди 2 години... Тази година като няма и зимно почистване, може да се върнем пак там.

21

Мале мале

преди 1 година

Гледам, че ГЕРБ били виновни за състоянието на пътищата! Сега само ще припомня, че за последната година и половина не е стартирал и един пътен проект от новата власт, а дори няколкото търга са спряни. Също така не са разплатени дейности от миналата година, което доведе до спиране на много ремонти и проекти. Да не говорим за Хемус и Струма, чийто проект екоминистъра еднолично спря. Последното ще доведе и до загуби от стотици милиони... В класацията за пътища заемахме 119 място от 123 през 2009г!

20

Шефа

преди 1 година

Ами питайте Бойко ,той като кажеше "магистралка" мед му капеше от устата и пачки се трупаха в офшорката МУ!Другите пътища не го интересуваха!

19

Анонимен

преди 1 година

Само с кюлчетата от чекмеджетата,може да се запълнят дупките по пътищата.

18

Анонимен

преди 1 година

Това са пътищата на ГЕРБ, разбити и неподдържани. Гласувайте пак за ГЕРБ и магистралите ще станат на дупки.

17

Анонимен

преди 1 година

до 19 ;-"Благодарение на ГЕРБ основните пътища в страната са в добро състояние" -Ха-ха , смех у залата ! Всъщност благодарение на ГЕРБ основните пътища в страната НЕ са в добро , а в ОКАЯНО състояние , понеже фирмите , които ги ремонтират са регистрирани предния ден , специално за търговете за ремонта .Не може такава измислена фирма с работници хванати от гората , да свършат добре работа , както фирмите-доайени в бранша , които обаче не ги толерират , понеже от тях не остава за крадене ...

16

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на ГЕРБ основните пътища в страната са в добро състояние. Останаха да се довършат няколко магистрали и да се ремонтират селските пътища.

15

На купувайте

преди 1 година

Винетки!!!! Страхлив Роби

14

По официална

преди 1 година

Статистика инфраструктура в България е на 113място След Мозамбик и Буркина Фасо и пред Мали. Сега да ви чуя къде живеете

13

Анонимен

преди 1 година

Лоша работа

12

До 13

преди 1 година

Как в зайчарника бе ако са в банкноти ще мухлясат сигурно са в кюлчета

11

обективен

преди 1 година

Виновникът за пътищата сега опъва телесата си в спалнята в Банкя , а милиардите за пътищата са заровени в зайчарника, и никой не му прави проверка !!

10

видял

преди 1 година

През дюлинският проход не минавам ,защото там има партизани още от 1944 год.

9

Анонимен

преди 1 година

Ми да, се съберем в социалните мрежи за стачка тук и да пишем и да, се възмущаваме пак ще е същата що гърците не са така щото са, единни

8

Йордан Шангов

преди 1 година

Състоянието на пътищата в цялата страна е под всякаква критика.Шокирах се и останах потресен още повече, след като се излъгах и минах през Дюлинския проход тази година, между област Бургас и област Варна.И все пак благодарен съм, че не си счупих колата там и останах невредим, но съм убеден, че '' проходът'', трябва да бъде затворен незабавно!