287

Анонимен

преди 1 година

Този генерал-дърдорко да беше попрочел малео за войната. Преди месеци същия ни уверяваше, че още 10-на дни и Русия се срива, газ на ***, ще я гътнем за две седмици. Къде ти - нито й свършиха ракетите, нито снарядите.

286

Анонимен

преди 1 година

Щом русия ги съсипа с тази смешна армия (според русофобите) си представете ако пратят специалните части.....

285

Анонимен

преди 1 година

Украйна загуби територия а пък се смеем на Руската армия.... Нищо не разбирам.... Карти гледате ли? Или просто си дрънкате?

284

Анонимен

преди 1 година

С каква територия ще се раздели Украйна? Дали само с Донецк и Луганск ще мине или ще загуби излаза си на Черно море?

283

Анонимен

преди 1 година

Великата контраофанзива започна ли? А и защо и е на Украйна, като и така победа след победа всеки ден!

282

Ron Burgundy

преди 1 година

Слава на Русия, слава на православието. Да не забравяме, че нацистите отново искат да ни поробят и унищожат. Русия отново води отечествена война срещу нацизма, само че тоя път Европа няма да бъде освободена и ще си умре с либералните ЦЕННОСТИ.

281

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че сериозно подценяват руснаците. Какво въоръжение е използвала досега Русия? Не видяхме авиация, не видяхме масирани обстрели с крилати ракети, тестваха малък брой в реални бойни усовия само.... Имам усещането, че руснаците просто изчакват пика на американските доставки на оръжие, да видят докъде ще стигнат, танкове и други системи и мобилизирането на всички боеспособни украинци за контраофанзива за да нанесат съкрушителен удар след който няма да има какво да ги спре да стигнат до киев.

280

Анонимен

преди 1 година

Това го четохме и на 2 месец от войната. Бойната мощ била изчерпана и тогава

279

До сега е

преди 1 година

Използвала едва една хилядна от 1% от арсенала си който е произведен в далечната 1917 година.

278

Гост

преди 1 година

Колко пъти да пиша. Бе *** че Русия призова цялото нато на война ако му стиска да се бие.Ти ми пишеш глупости стигнала ли е върха на бойни действия.Ти ако си *** Путин не е има силата оръжията армията още 900 000 Хил армия да се бие.Да твоите господари ще се бият до последния укробоец.

277

Анонимен

преди 1 година

Безаналогова армия - най-великата по парадите и пълна пародия в истински бойни действия

276

Анонимен

преди 1 година

Русия ползва само около десетина процента от военната си сила а тия пророци, коментатори, прогнозатори за нищо нестават

275

Анонимен

преди 1 година

Това от една страна е странна статия, от друга показателна. САЩ искат война. Само че през устата на Бен Ходжис. Русия направо да слага икономиката си на военни релси и няма какво да мисли. САЩ са в прокси война. САЩ и Англия искат да се пробват в истинска война. Започва да се очертава една доста неприятна картинка - мира ще дойде когато САЩ или победят, или са победени.

274

СИБИРСКИ СТУД

преди 1 година

ГЕНЕРАЛ БЕН ХОДЖИС НАПРАВИЛ ВЕЛИКО ГЕОГРАФСКО ОТКРИТИЕ, ЧЕ ИМА ЛЕВОБРЕЖНА И ДЕСНОБРЕЖНА УКРАЙНА. КАКВИ ЛИ ДРУГИ ОТКРИТИЯ ЩЕ НАПРАВИ ХОДЖИС??!!!...

273

Анонимен

преди 1 година

Отчаяните копейкаджии отново с нови бисери в коментарите. Ха-ха-ха! Вашата любима Матушка заминава в небитието заедно с кремълския пcиxoпат...

272

Глух Пор

преди 1 година

Много тук се дърлят- Имамало преди режим на тока и купони или е нямало!!? Имаше ги и двете! И същото пак ще го имаме и вече го има в ЕС благодарения пак на марксистите и интернационалистите, нарекли се сега уоук-либерали и Глобалисти. Което е същото.А колко хубава, спретната и свободна бе Европа, преди пак да ни премажат. Поне малко видяхме от това. Стигнахме до там, че лъжливата западна пропаганда са е по-лъжлива и нагла от путиновата. Кой би повярвал това преди десет години?

271

Бонго

преди 1 година

Русия воюва основно със съветска техника, новото руско оръжие все още не е влязло във войната активно.

270

ПорЦелан

преди 1 година

Украинците са ужасени от логистиката на руснаците които изстрелват хиляди снаряди всеки ден без даже и намек да има затруднения.

269

Хей простак

преди 1 година

"Поредния "експерт...." този генерал е ЕКСПЕРТ, а не монголоидЪ шойгу, който дори в армията не е служил.

268

Анонимен

преди 1 година

Поредния "експерт" който обяснява как руснаците били на края на силите си, на края на ресурсите си, на края на целия си потенциал за бойни действия. И после изведнъж кажат че руснаците превзели това и онова, този и онзи район, руската армия настъпвала и поразявала украинците по пътя си. И тези брътвежи се говорят и пишат от едни и същи платени душици с цел пропаганда, явно и те не могат да осъзнаят колко си противоречат и колко са жалки.