29

Анонимен

преди 6 месеца

Тия ептен изтрещеха.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Китайците изпълняват поръчката защото им плащат. Гнусна работа.

27

Петя

преди 6 месеца

При тия всичко е заразено.Егатиразвъдника на зарази

26

Син Дзин Пин

преди 6 месеца

Китайските учени да разработят маски за рибите за да ограничат разпространението на вируса в океаните! Да започне масова ваксинация на всичко дето хвърчи и не хвърчи - демек се яде.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Откачалки.

24

Анонимен

преди 6 месеца

До "Омикрон ми разказа играта а съм ваксиниран" Ами именно де!! Как трябва да ви го обяснят, че и да ви се случи, и накрая пак ДА НЕ ЗАГРЯВАТЕ! Изтощавате си имунната система с неработещи псевдоваксини, и после всеки вирус го карате тежко!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Те и тука като риби ни тестУват.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Могат- тестват. В Европа тестван и фекални води да следят количеството на вируса и по това прогнозират нивото на разпространение в обществото . В нова Зеландия тестваха замразени храни, внос и се оказа , че някои имаха ковид. Така че , който има ресурс, тества. Който няма-седи и чака, някой да му каже какво се случва.

21

Янко Антивакс

преди 6 месеца

Чудесна идея за евр(е)окомисарите начело с Урсула за пореден път да почерпят от гениалния китайски опит! Да се осигурят повече тестове и повече пари за лабораториите на първа линия! Защото разчитането на двете чертички е много трудоемък процес. А на първо място да се тестват врабчетата, защото те изядоха зърното и ще са отговорни за предстоящия глад на зима! Това го е казал още навремето другаря Мао Дзедун! Има врабче- китаец гладен, няма врабче -китаец яде купа ориз на ден!

20

Да допълня...

преди 6 месеца

До Анонимен 20 Те от прилепите трябваше да започнат.Много *** , малко кучета и прилепи.Ядат всичко което се движи , а претендират да са цивилизация.

19

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен"Ама всяко рибе ли тестват, или само тези със симптоми?" ...... Като извадят рибите, и всички имат симптоми - затруднено дишане.

18

Мъка

преди 6 месеца

До ЦИРК КОВИД 7 Има. Аз не съм разбрал че цялата тази ковид история е пълна подигравка.Жена ми почина от тази подигравка.Ако и ти имаше починал близък човек щеше да мислиш като мен.

17

Анонимен

преди 6 месеца

А прилепите тестват ли ги?

16

Така е ..

преди 6 месеца

Така е то. Омикрона върви по курортите.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Ама всяко рибе ли тестват, или само тези със симптоми?

14

Барон Мюнхаузен

преди 6 месеца

Нема да ми е жал,ако тия бъдат убити с атомна бомба ....жалко че пострадаха японците (една интелигентна нация),мисля че бомбите трябваше да бъдат хвърлени през 45-та в Китай!Сега щяхме да живеем в хармония и без ПЛАНдемия!!!

13

От Вселената

преди 6 месеца

Миналата седмица хванах един комар! Занесох го на доктора да го тества. Пуснах го да хвърчи и доктора искаше да го тества за Ковид, но комара излезе много умен и успя да го боцне със своята игла на главата си. Вчера чувам новина, че доктора отишал в градската градина да го тестват комарите, понеже комара след боцкането излекувал ума му и започнал да вика: "Комари елате и ни боцкайте и ни излекувайте всички доктори от Ковид!"

12

Анонимен

преди 6 месеца

Не ЩЕ тестват, а я тестват от сума ти време. Също тестват и пратки, дори парапети и тротоари. Тотално им липсва медицинско образование. А да не говорим, че когато не са направили бройката за деня, тестващият сяда и започва да си прави тестове до откат, докато докара задължителния брой. Пълна психопатия е там... Пак заваряват входните врати на апартаментите на някои хора. Тотална некадърност в управлението на кризи цари в Китай...

11

Анонимен

преди 6 месеца

Омикрон ми разказа играта а съм ваксиниран и изкарал Делта ,уж беше лек вирус 45 дни със симптоми и умора а съм млад.Може би са прави в политкката за нулев ковид.

10

Обективен

преди 6 месеца

Смехотворните китайчета тотално изтрещяха и се превърнаха в безправни ковидио*и! Всичко в този обезумял свят е на доизживяване. Бог да ни е на помощ!