98

А

преди 1 година

Защото инфлацията е 3 пъти по-голяма от ЕС

97

Вопъл

преди 1 година

Другарко ***,къде му е растежа в тази "клоака" на Европа, където всичко краде и лъже !Като съм на опашка по касите на супермаркетите BILLA или LIDL виждам продуктитена всички пред мене и зад мене. Днес на опашката по обяд в LIDL, намиращ се доЦентрална баня в София, от десетината човека които бяхме се наредили на нея, само аз и една жена в продуктите си имахме по "бучка" сирене. То наистинав България стана деликатес, защото за 600 грама, дадох 12.80 лева.А работя за 25 лв надница на ден?

96

Анонимен..

преди 1 година

Извадили сме 2 пъти повече компири и чукундури от средния европеец.

95

Прпсто Киро

преди 1 година

Тези данни, ако въобще са верни за добрите показатели вече са изядени от огромната инфлация, която ПП и Кирил Петков персонално предизвикаха в България. При средна инфлация 7% за ЕС, семейно-олигархичния кръг от жълтите павета налрави инфлацията 17%, което е почти тройно в сравнение с развитите държави. Вече бяха затворени няколк завода като Неохим, ТЕЦ Брикел и множество по-малки предприятия, които не могат да оцелеят при скъпия газ. Хиляди са вече без работа, младите отново емигрират.

94

В.Узунов

преди 1 година

Да разбираме че работиш оплаквачка? Пали свещи да е жива и здрава майката ти и се радвай че и вдигнаха пенсията поне вместо да пишеш глупости.

93

Анонимен

преди 1 година

Прав си, стократно ни вдигнаха заплатите, даже знам един са му вдигнали хилядократно заплатата. Казва се Даниел Лорер и е уредил цялата си рода в държавната администрация.Знам и една друга,чиято взима 15 000 лв, тя също е с неколкократно вдигната заплата, казва се Лена Бориславова и е любовница на Кирил Петков!

92

Анонимен

преди 1 година

Никога вече ПП на власт!

91

Анонимен

преди 1 година

имаме растеж при пропагандата най-вече към 300 %

90

Анонимен

преди 1 година

Вдигнаха ви заплатите и пенсиите неколкократно, икономиката е в ръст, обаче вие пак си изберете грабливия бодигард с туловището и бавния мозък.

89

В.Узунов

преди 1 година

Кое е растежа? Всеки месец акам все по малко,че гладувам. Ако не вземах на дъртата пенсията и ако не ме викаше ходжата като умре някой да го опяваме щях да съм вече при Коритара.

88

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

ВЪХ! ТОВА ТРОГАТЕЛНО СЕ РАЗМИНАВА С ХИБРИДНИТЕ ОПОРКИ НА КОАЛИЦИЯ ГАZZПРОМ, КАКВО "ТЕЖКО" НАСЛЕДСТВО ОСТАВИЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА "ПРОМЯНАТА" !!!

87

сигурно

преди 1 година

Борисов се пука от яд и злоба , и изтърва милиони от рекет!!

86

Анонимен

преди 1 година

Според *** Киро упатлява по-добре от Байдън в САЩ. Байдън трябва да се научи на икономика малко от некъпаните от Орлов мост, очевидно.

85

Анонимен

преди 1 година

До Киро по-добър от БокСами дето Киро даваше по 100 млн на посредници, които ни грабеха и скубаха като за последно.

84

Ron Burgundy

преди 1 година

Хумористична статия хахах

83

Анонимен

преди 1 година

По 9 млрд лв месечно ни е излизало правителството на Кирил Петков. Това са нашите пари, които можеха да отидат за пенсии и заплати!

82

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че русофилите до октомври ще засерат всичко.

81

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на сваленото правителство. И гласувайте за Копейкин, ако искате със сигурност икономиката да е последен приоритет.

80

Анонимен

преди 1 година

До Икономически фокуси - СЛожно , да се изчисли ръст и прочие. БВП е много фърчащо понятие, което определя само крайният продукт. Примерно - "софтуерен продукт". Едни пишат софтуер, той се оцена на милиони едва ли не и БАМ - БВП имаме! Някой купува хляб за 2 лева - 2 лева добавя към икономиката, уже. Ама я да види - някой е продалхляба. Друг го е наредил. Трети го е докарал. Четвърти гое опаквла, някой го е пекал ... Тея 2 лева са превъртяни 10 пъти. Това е иситнско БВП, а онова е фалшименто.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 - Да, ако треднда се запазаи за 900 години, може би... Ама едва ли.