169

писател

преди 1 година

А къде го коментирал това? "Слави коментира", ама къде? Пресконференция ли е били, във фейсбук ли е коментирал или къде? Александре, в първия абзац трябва да сложиш цялата синтезирана информация: кой, къде, кога?!

168

Анонимен

преди 1 година

Мумия, излез от фейсбука че никой не те е виждал от години, не знаем дали си жив или те гледаме на запис.

167

ира

преди 1 година

Не е единствено Боко Луд и Слави не лъже ама хич Ужас тези хота са за Каркуково отдавна

166

Анонимен

преди 1 година

Поредното "продуктовото позициониране" за изборите...в търсене на нови балами от учиндолския Батман..Един път стомна за вода...два пъти...три ..четери..е аман от тошковци и бля..бля бановци от клуба към помощното у-ще 7/8..

165

Анонимен

преди 1 година

Много фенове на банкянската мутра във форима. Бог да пази България от такива като тях.

164

П.К.

преди 1 година

Колкото и да плюят и да го маскарят, Учиндолеца изхвърли и смачка лъжците, пре-дателите, мо-шениците и цялата тайфа около тях. Тези са гробо-копачите на БЪЛГАРИЯ.Те докараха всички беди на българите, такива, каквито и които никой не е сривал така хала на обикновенните хора.

163

Анонимен

преди 1 година

До 214. Направо отиди да живееш в Русия, ако ще гласуваш за Възраждане. Ще си един от малкото избягали на изток.

162

Бивш ИТН

преди 1 година

Слави, гласувах за теб няколко пъти, но ти си проигра шанса. Хвана се в безпринципна коалиция с л.и.бе.растите от ПП и ДБ, а уж си патриот и консерватор. Вярно, после сам излезна от нея и разтури кабинета, което одобрявам, но не е достатъчно, за да имаш моя глас. Той отива за "Възраждане" и Костадинов. Там са хората с принципи, които ще работят за българския национален интерес, а не за общностния, този на глобалистите и интернационалистите.

161

Анонимен

преди 1 година

Слафчу, какво стана с 1 лев субсидия, мажоритарен вот, избор на прокурори и полицейски началници ... Чак сега ли разбра, че нито си чел ни конституцията, нито законите. През 2016 г. затова три от шестте въпроса за измисления от теб референдум бяха обявени от Конституционния съд за недопустими. Слафчу, налягай си парцалите на даванчето и си стой в тъмната маза, че като те влезеш във фейса бълваш само нелепици.

160

Леля Пена

преди 1 година

Трифонов,първо си невъзпитан и ***,а останалото е на лице. Нищо добро!

159

Az

преди 1 година

Затвори си смрадливата уста най-накрая, гологлави селянино!

158

Анонимен

преди 1 година

Заради този ДПС влязоха в парламента!В България са с 3%.Другите проценти дойдоха от секциите в Турция,заради които Чалгата си съдра *** да ги има!!!Това е истината!!!

157

Анонимен

преди 1 година

Що се показва Слави да го оплюват хората.

156

Анонимен гербер

преди 1 година

РАдвам се ,че Слави разбра що за стока са хрвардците и логичното се случи. Адмирации Трифонов!

155

до 202

преди 1 година

майммуннатта колкото и да е млада много няма да постигне :)) не всичко е до възраст

154

Анонимен

преди 1 година

Тези пеят една и съща песен на всички избори

153

Анонимен

преди 1 година

ППДБ,ИТН,ГЕРБ,ДПС...все еуроатлантици слушат и нареждат новите директиви- не се къпете,зимата мръзнете,заводите затворете,газ скъп и втечнен от прекупвачи си купете -важното е да прецакаме Русия :))

152

Абе...

преди 1 година

Славуца, ти не разбра ли, че на хората им писна с това арогантно поведение, където всипки се плюете, а вас се изкарвате ангелчета. Рия неща просто нямат значение вече. Значение има само спасяването на народа от глад и режим на тока, газовите доставки и прочее. А ти, ако по някаква случайност набуташ твои депутати, *** жална /и охраняващите те мутри/ няма да те спасят, ако пак провалиш в тия несигурни времена което и да е правителство

151

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Слави,все пак си на 56,а кирчо на 42.Има 14г преднина да постигне целите си.-Колко много поразии може да направи още ли? А,моля,моля-не го искаме Кирил,предостатъчно беше,ще ни държи години напред,та и внуците ни ще плащат заради тези алчни некадърници!

150

Анонимен

преди 1 година

Абе че Чалгаря е неадекватен до нта степен е така, но е прав за отцепниците на партията си. Предатели, обичащи кокала повече от всичко, готови на всякакви гнусотии само и само да се намъкнат във властта. И къде отидоха?? При Пълен Провал. Слочаенос ???