189

Иван

преди 1 година

Ще гласувам за ИТН против комунистити и техните деца - БСП и ПП!

188

Мара Белчева

преди 1 година

Сла ви пак се прави на интересен. Листите в римската империя... много остроумно. Слави, като стана дума за почтеността, къде ти е имотната декларация? Нали идвахте с новия морал? Защо правилата не важат за тебе? А като стана дума за "предателите", нали депутатите бяха личности, а не безгласни фигуранти, които гласуват каквото им каже партията? Нали затова щеше да въвеждаш мажоритарен вот? Каква е тази ярост, че са проявили инициатива и са се еманципирали от тебе? Това ги прави предатели?

187

Виц за чалгаря

преди 1 година

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да, виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?

186

Васзраждане

преди 1 година

Само фундаменталните консерватори, които лягат и стават с ножа, пуоката и словата на Ботве под възглавниацата, ша на упраааят!

185

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си завършен ид и от за да гласуваш за шматките от ИТН.За съжаление явно в България са много.

184

Анонимен

преди 1 година

...това трифонов ли е или него18791в двойник?

183

Слави благодаря

преди 1 година

Слави благодаря , че ни спаси от тези мушеннициПоклон

182

Анонимен

преди 1 година

..хайде бе учиндол, депесе и пее...фс..ки ти напазаруваха цялата т.нар партия, ти за няколко депутата си тръгнал да ревеш, .... а предателят си единствено ти....

181

Анонимен

преди 1 година

ИТН на й- великата пратия държат на принципите си ,никога не подвеждат хората изобличават предателите .Имате моя глас на изборите , а предателите от ПП вън от парламента

180

анонимен

преди 1 година

Слави, Славииии, излиза, че си си отгледал няколко клонинга на Юда. При ПП , ще им е изключително лесно да си правят поразиите ,защото ПП имат патент за дълга поредица от антинародни и фатални поразии. Гледай си живота и му се радвай! Важно е , че ти спаси България от умнокрасивонеадекватните.

179

чекмеджето

преди 1 година

Славчо и Тошко са мошенници като Баце

178

До Бивш ИТН

преди 1 година

Гласувай следващия и за Барбуков... Нагледно показваш умствения си потенциал, клонящ към 3,14

177

Анонимен

преди 1 година

ПП ме разчочароваха с това тяхно "купуване". Беше прекалено грозно. Съъжалявам!

176

Анонимен

преди 1 година

Тоя мушморок и смешната му партийка ИНТ да се скрива и да не се показват никога повече стига смях стига глупотевини , които направи Тошко и разни други измислени герои.

175

Благодаря, Слави..!

преди 1 година

Задето свали най-НАГЛИТЕ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ОТ ПП=БСП =ДБ......

174

Софиянка

преди 1 година

Ти точно не говори. Такъв провал си. Дано в следващия парламент не ви гледаме отново А отцепниците както ги наричаш стоки си ход показаха наличие на мозък. Вас ви избраха с гласовете на българите в чужбина, а те голяма част не са с умствен потенциал.

173

ПП =БСП =ДБ =МАФИЯТА

преди 1 година

ПИТАЙТЕ КИРИЛ ПЕТКОВ - ПОЗНАВА ЛИ СЕ С УБИТИЯ ШВЕЙЦАРСКИ МИЛИОНЕР УДО ЛАНГЕ..?

172

ahahahaah 214

преди 1 година

Първо гласувал за Слави, но останал разочарован, затова сега ще гласува за Костя, щото той е новия спасител. Божеее, божеее, ей ги гламавите, дето всяко ново лице им е новия спасител и после все са с пръст в...устата.

171

ПроСоТо

преди 1 година

тоя Манекен на Преизподнята има такъв вид,че би прогонил и мухите от камион,превозващ тор..Обаче сай научил да плямпа..Зер толкова години беше ШУТА на "Развлекателните тв предавания"..Но сай фанал на хорото...Определено е "зацоцал" В АВАНС и сега,па и утре и вдругиден,ще трябва да "отработва"..

170

Ъъъ?

преди 1 година

Как къде, на дивана разбира се.