209

Анонимен

преди 1 година

Слави е предателя, излъга толкова много хора да гласуват за него, после взе едни пари да свали правителството. Винаги е помагал на мутрите и се е месил в политиката от телевизора, не знам, как толкова много хора му се вързаха.

208

Алекс

преди 1 година

Благодарение на Слави избирателните секции в Турция са много повече.ИТН е проект на Доган.Славчо е обикновен продажник,който грозно се изгаври с избирателите си.

207

Виц за чалгаря

преди 1 година

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да, виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?

206

Българин

преди 1 година

Славчо що не си декларира имуществото.?

205

Спиров

преди 1 година

Слави е загубил разсъдака си...

204

Анонимен

преди 1 година

Ще гледаме позарлъци за депутати, втора серия. Ква почтеност, кви 5 лв?

203

Анонимен

преди 1 година

Слафчо Диванчооглу да си декларира парите, имуществото и офшорките, които му е направил Каримански. Защо криеш офшорките? Приятелите мутри от Капъкуле перат пари през телевизията.

202

Анонимен

преди 1 година

Славчоо ти за политик не ставаш, ама хич не ставаш. Със злоба и его нищо не напрви. Нагъвай там чалгата и толкова.

201

Един от Юг

преди 1 година

Я мишока пак се е появил от дупката,не те ли е срам бе хайърсъзин неден да лъжеш хората!

200

Дедо Гочо

преди 1 година

Слави лекувай се ,чети личи много

199

Верди

преди 1 година

Един шут слезе от сцената и за неговото място напинят ли напинят.С най-големи шансове е Копейкин след него лидера на ИТН.На последния Риголето само че му се случиха много неприятни случки и май ще слезе бързо от сцената.Затова арията на Риголето в момента лидера на ИТН я пее с пълно гърло изпълнен с гняв и омраза.Такава е съдбата на всички шутове приели професията плюене .Не съградили нищо и не можещи да съградят нищо.Само плюене.Даващи шанс на бандити като Спарафучиле да си плете кошницата

198

Канален Плъх

преди 1 година

Спомням си като днес декорите на ,,Каналето" и жълто-кафявото им лого.Това бяха едни тръби за обратни води.Слави и Воденичара се лигавеха тогава кат пудели,а народа в захлас ги бе издигнал на пиедистал защото се осмеляваха да говорят смело против бившата червена диктатура.Всъщост самото предаване беше осъществено и замислено от същите които бутнаха и смениха Бай Тошо.Славчо цял живот си беше марионетка и соло-тшак на червени политици и борческите им наказателни бригади наречени ,,групировки"

197

Паунчо,

преди 1 година

сам проскуба атрактивната си опашка, с която излъга балъците. Къде се слагаш и ти - барабар Петко с мъжете. Мандалото лопна, финито, баста - лъжите ти изядоха голата глава. 120 депутата, лев субсидия, помниш ли какви ги приказваше. Балъците гласуваха за ТЕБ, а не за фейсбук и сценаристите ти. Бегай да се лекуваш!

196

Времето е наше!

преди 1 година

Славчо си изтърва големият шанс да промени нещо и да е наистина алтернатива на статуквото(ГЕРБ) поради откровенна глyпocт. Пропиля гласовете на хората гласували му доверие с лека и ръка, когато наистина беше на върха. После се омеши с възможно най-неудачните партньори в лицето на ПП и потъна в тинята. Морален неудачник, така мога да го опиша с 2 думи. Поне ми се струва, че наистина искаше да промени нещата към по добро, но собственото му его и некомпетентност го провалиха, а държавата затъна.

195

226- и чалгар

преди 1 година

И какво ако Кирил Петков се е познавал с убития швейцарски бизнесмен Ланге?! Какво бе, лакей чалгарски на Сакатия учиндолец на дивана? Ланге е бил уважаван, почтен, честен човек и отличен бизнесмен, обичали са го всички хора в Перник! А ти да не би случайно да си бил близък с убиеца му? А ако не е случайно?! Ега ти "поклонниците" на чалгарските палачи и изпълнители на мокри поръчки, ега ти нищожествата! Ега ти санитарите на Сакатия мрезавец!

194

Анонимен

преди 1 година

А ВЪВ ВАШАТА ЛИСТА ИМА НАЙ МНОГО ИМЕНА НА ПОЧИНАЛИ ХОРА- ЩО БЕ СЛАФЧО..

193

!!!

преди 1 година

Мутра от класа и изпълнител на мокри поръчки! палач и Сакато чудовище, което не може да стане на крака, когато говори с българския народ! Защото е мумия!

192

outlander

преди 1 година

Не ти вярвам, стига - няма да гласувам за никого....

191

...

преди 1 година

за разлика от буци крадливата мутра , поне той има смелостта да излиза сред хората , а ти ве нагъл лъжец и предадел , нали не мислиш , че онези които ти се довериха и гласуваха , ще ти простят предателството а ? Криеш се като мръ. сен плъ.х , но ще дойде и твоето време.. противен си много.

190

Долу шайката ГЕРБ

преди 1 година

къде ти е имотната декларация Славчо услушваш се и само мрънкаш