14

Анонимен

преди 1 година

Заради такива драскачи и празноглавци по форумите нищо не става. Само знаят да плюят, като много знаеш излез и направи нещо полезно за държавата

13

Анонимен

преди 1 година

Има над 2 млн държавни хрантутника ,които по цял ден мислят каква бланка ,документ проформа такса или печат да измислят за да вкарат и последният лев от реално работещ българин и бизнес в своите бездънни гърла.

12

Събират се едни горе

преди 1 година

И сядат да мислят какви измами е въобще възможно да направи някакво такси и как да го одерат възможно най много ,таксиджията е предварително обвинен за всичко за което ТЕ може да се сетят Те решават по някакви си техни сметки колко той изкарва и колко ТЕ трябва да приберат и се почва едно измисляне на документи което гарантира тяхната схема ,Но имайте на предвид ,че това не са таксиджии със стаж ,ами някакви разбирачи от всичко ! И резултата е няма таксита !

11

До един българин

преди 1 година

Това за 20г кола не бива да се разбира буквално ,НО като говорим за прегледи, ако нямаш съзнание човека на прегледа няма пък хептен вина ! При такава логика човек като е решил да лъже и да маже той ще го прави докато сам не пострада от решението си ! Когато ДАЙ постави години на автомобилите шофьорите започнаха да купуват най евтините възможни автомобили който за 4 г ставаха пълна гробница относно носещите части ! ЖЪлтия цвят също е оризиляване една по голяма табела и толкова !

10

Абе Димо !

преди 1 година

Като са такива галеници със кафенца и помпичка ТИ защо не отиде при тях --напиши си твойта професия и какво точно ти е образованието и какво работиш да те видиме и ние и малко да ти се поприсмееме и иронизираме както си толкова отворен и голям разбирач ! Може и снимката да си сложиш да ти обясним как изглеждаш !

9

Номера е :

преди 1 година

Пълна либерализация , всяка кола със цвета си , без възраст за автомобила щом е годна работи където и разрешава държавата според евро категорията , без психо без водач щом има книжка за съответната категория значи може да управлява автомобил ! Със пломбиран апарат --хванат ли намеса отнемане на автомобила ! Цената всеки определя --сам пътника се качва там където му е изгодно според автомобил и цена ! Данъка трябва да е процент от оборота ,осигуровки и др си е работа на шофьора !

8

Димо

преди 1 година

В цял свят таксита са услуга ,само тук необходимост , като не им харесва да карат такси работа друга колкото искаш ,само че се изискват други умения,не само кафета,цигарки,и помпички,Свърши времето когато бяха галеници на всички,ковида пренареди пазара.

7

Един Българин

преди 1 година

До 33г такси Това е поръчкова статия на някоя голяма фирма за всяване на паника. Аз като има как не ползвам такси независимо дали вали или има 50см сняг. Техническите прегледи са проформа и кола на 20г е кофти идея за такси макар да има и здрави. Истината е че и за 5г каране на такси в София например ще я направиш на нищо и няма да става и за лично ползване. Трябва да има демонополиция на таксиметровите услуги за да паднат цените и да има оборот.

6

До фена на ЮБЕР

преди 1 година

Карам цял живот такси сега карам под наем за да не ме занимават със една торба документи и пак постоянно ме дърпат като си платя горивото наема и ефира за мен остава една минимална ,ако платя и осигуровки остава нищо !!! За да изкарат нещо младежите седят минимум 12часа барабар Събота и Нед. След 1--2г видят всичко и бягат ,но постоянно има такива дето се лъжат ,Аз чакам Юбер ама няма ,пуснат ли го съм там със моя кола на минутата ! За шофьорите Юбер е добре дошъл !!!Но не и за собствениците

5

Петров

преди 1 година

Всичко трябва да се срине за да се види че 2 милиона държавни служители пречат на 1 милион частен сектор. А частниците трябва да хранят и 2 милиона пенсионери с постоянно увеличаващи се пенсии.

4

33г такси

преди 1 година

Най--вероятно сегашните притежатели на радио фирми ще успеят да купят нови автомобили ще изгонят шофьорите със собствени коли и ще искат от държавата закон във големите градове да има определена бройка таксита ,АКО стане за тях ще е добре ,но таксито няма да е по джоба на обикновен човек ,колите ще са по скъпи ,а цената ще става само за една малка част от населението !За Бг най добре е пълна либерализация както беше преди 89г колата може да е на20,г щом е технически годна може да е такси !

3

Анонимен

преди 1 година

Има ли нейде по света доволен таксидижия? Непрекъснато вдигат цените, в повечето случаи абсолютно необосновано, и пак все някой друг им е крив. Няма угодия, а заради тях спряха и къде къде по-удобните юбери.

2

Анонимен

преди 1 година

Е кой нормален ще ти върти геврека за 3к на месец, като за толкова се подпираш в склада на Лидл?!

1

33г такси

преди 1 година

Работата беше добра карахме по-стари коли искаше се книжка и минат преглед на автомобила ,автомобилите не бяха жълти имаше ДАЙ но той беше само за държавните таксита ,след това започна да отговаря за всички и започна да мисли глупости ,та такива апарати та такъв цвят , па толкова часа ще работиш , па междуседмична почивка, па стикери па психо па водач ,па годност ,па паспорти и книги на апарата па специални застраховки, па коли от токова до толкова г. Па глоби---и сега няма таксита !