7

Анонимен

преди 1 година

тоест изгониха кюрдите от родните им места, направиха етническо прочистване, и сега заселват ислямисти араби на мястото на кюрдите в окупираните от турция територии. само дето при следващия маниак, който реши да прави някакви ислямски държави, арабите вече направо ще нахлуят в турция и ще режат глави. безумна политика.

6

Alperen

преди 1 година

Турците пропищяха. Познавам хора, които се принудиха да се махнат от Истанбул, и други големи градове. Такива се нанесоха в блоковете им. Кавги, крясъци и престъпления. Иначе, сега няма да е лесно. Тези 4 млн се множат като зайци. Народили са стотици хиляди деца, които са живяли само в Турция. Такива няма да се върнат никога. То това беше на Ердо пак от идеите. Да арабизира Турция. Ако дойде национално отговорно правителство обаче, тези ще се товарят и извозват като стока за Арабия.

5

Анонимен

преди 1 година

От цяла Европа трябва да ги върнат, те са с друг манталитет и не могат да се впишат. Не е нормално европейците в собствените си страни да не се чувстват добре заради тях. Както страдаме от от гетата, това са *** на обществата. Слабо грамотни, но много хитри и изобретателни да живеят на чужд гръб. Навсякъде страдат от такива. Не трябва да се толерират. Те заради действията сами си предизвикват дискриминация.

4

??????

преди 1 година

Някой да преведе първото изречение може би?

3

Ха дано

преди 1 година

И нашите гости ,като приключи безплатната почивка по морето да се върнат.

2

Анонимен

преди 1 година

Ако са успели да засучат от германските социални помощи не могат да ги отбият нивгаж.

1

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува това нас нормалните хора?