25

Стар Левскар

преди 1 година

Този мач бе подигравка със сините фенове ! Не трябва да стъпваме по мачовете им !

24

Анонимен

преди 1 година

Антверпен БатеВ Борисов ОЛЕ!

23

ПЪНК ФЛОЙД

преди 1 година

До Щерю..............КЕПТЪН КУК отишъл на ХАВАЙТЕ и *** го пречукали и схрускали.........НЯМА СРАМНО ДА ГУБИШ в ОПОЗИЦИЯ..............СРАМЪТ е ЧЕРВЕН че подариха гРАБЕЖА от над ТРИЛЬОН долара през 1917 на ЗАПАДНЯЦИ..........И от 1989 ЧЕРВЕНИТЕ престъпници ОГРАБИХА източна Европа още еднъж и ПОДАРИХА трильоните отново на ЗАПАДНЯЦИ да замаскират и ГРАБЕЖА от 1917.......Това е ЧЕРВЕНОТО ЦСКА на ВЛАСТ раздаващо МИЛИАРДИ долари ПОДКУПИ на запада а опозицията да дуа супата

22

Щерю

преди 1 година

Отиде синьото лято на куково лято...

21

пояснение

преди 1 година

Словенката Мелания е БЕЗДЕТНА а всичките деца на Доналд са чехи от чехкинята ИВАНКА ТРЪМП като пречукания чех на БТВ Петър Келнер...........Самия Доналд Тръмп в дебатите с Хилари Клинтън и заяви:"загърбихме СТАРИТЕ КУЧЕТА като ТУРЦИЯ за сметка на новобранци и за мен Тръмп Турция ще е над всичко"............От Словения и Любляна идва може би изненадващо ПОТУРЧВАНЕ......Чехкинята Тръмп паднала по стълбите и умряла та Цска тире София да ОТСТРАНИ Сейнт Патрик.....АШКОЛСУН УЕФА Евала ФЕС ЧЕФЕРИН

20

ццц

преди 1 година

нооу ясно

19

ФАКТИТЕ

преди 1 година

Майтапа че първия Премиер на Словения Данило ТУРК е ТУРСКИ РАСИСТ и ХИТЛЕРИСТ ОЖИВЯВА............Любляна НЕ е на КГБ а на тайните служби на АНКАРА подарена им от Лондон и Вашингтон......ЧЕФЕРИН шеф на УЕФА само ВЕДНЪЖ открито от ТВ Новините сипеше расистки закани към целия български етнос но ФАКТ..........СЛОВЕНИЯ и УЕФА явно са замесени в УБИЙСТВОТО на ИВАНКА ТРЪМП паднала по стълбите и умряла по време на мпобедата на ЦСКА над Сейнт Патрик а и в други срамни мафия дела

18

Анонимен

преди 1 година

Ясно, Левски е моралният победител в случая!

17

ОЩЕ Българофобия

преди 1 година

Бишия Българофил УМБЕРТО ЕКО дошъл в провинциално село БЪЛГАРИЯ през 1998 говореше като Монаха Паисий твърдящ че ЧЕРВЕНАТА част от българите ще изтребят до крак целият български етнос и в същата 1998 се отрече от българофилията си!Бивши българофили станали българофоби са още Джон Маккейн но най-боли от скорошната БЪЛГАРОФОБИЯ на хилядолетните БЪЛГАРОФИЛИ :ХЪРВАТСКА защото я приеха в комплект с ТУРКОФИЛИЯ вероятно подтиквана от Словения която е Любянката на РАСИСТА кшеф на УЕФА ЧЕФЕРИН..

16

ВадуцЖИЛИновХамрунск

преди 1 година

Вадуц ЖИЛИнов Хамрунски

15

Сеирджия

преди 1 година

Синята приказка продължава :)))

14

Анонимен

преди 1 година

То пък оставаше и да се преиграе , доносниците в България виреят благодарение на перуката , но в Европа не им минават номерата

13

Зозо

преди 1 година

До Чук и Гек.....Син резил - Антверпен, Олимпия, БАТЕ, Иртиш, Тампере /и тук пере/, Вадуц, Хамрун..... много са :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12

Анонимен123

преди 1 година

Еееее ся що тъй, стана. Уееее,,, ппффффф язък. Срам и позор за Уевски..... Те и Лай---горец паднаха,, и съдията им бил виновен... Ама тъй щъ е... В България БФС е подкупено, съдии заплашени,,, пускат играчи с връзки.... Затова зад граница не могат да играят.

11

Чук и Гек

преди 1 година

Дай Бог да се преиграе мача! Живот и здраве - догодина! Резилът в ЕКТ е традиция и запазена марка на този футболен клуб! Някой с повече търпение и здрави нерви, може да изброи резилите през годините!

10

смях

преди 1 година

Левски, са свикнали да им свирят дузпа, да я отменят и после пак да им я дадат да я бият. Всичко да се върти около тях. Всичко да е все с тях. Премиер - ББ, БФС, спонсори, нап, и сега им идва ташкън, като нещата не вървят по тяхната гайда.

9

Анонимен

преди 1 година

Вече имаш минусче от един ненормален.

8

Локи

преди 1 година

УЕФА е позор за футбола от години

7

Анонимен

преди 1 година

Няма нормален човек, който да си е мислил, че този мач ще се преиграва. Подчертавам - НОРМАЛЕН!!!

6

Петров

преди 1 година

Тези комисии са доминирани от Запада. Малта е британса и натовска военна база, България я смятат за част от Русия. Ид и о ти!