52

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

До Стига ривахти 61 Да, ама заплатата ми тогава беще ПОЛОВИН милион. Едно кафе в заведение беше 300 лв.

51

Анонимен

преди 1 година

Точно това цели либерастията, да ограничи свободното движение на хората, чрез катаклизми като пЛандемията, войната в Украйна, за да може да манипулира онези аспекти от живота, които са най-важни. След година ще забранят да се копае за петрол и газ. Единственото което ще може да се купи е тостер на батерии, които движат по 400км и до там. Само че ще са по $200,000 и 80% от хората няма да могат да си ги позволят. Така ще правим онова което ни казват. И така ще е докато Христос дойде втори път.

50

Анонимен

преди 1 година

Абе ние ще се оправим, знаем и 2 и 200. Да му мислят тези, които са сраснали с материалното.

49

Анонимен

преди 1 година

По пътищата не си личи да е така.

48

Анонимен

преди 1 година

Абсурд е колата да стане скъпо удоволствие. Чудят се какви глупости да измислят.

47

Един

преди 1 година

До Анонимен54. В оригиналния виц май ставаше дума за другарю научен сътрудник, но те разбирам. :)

46

Иван

преди 1 година

Отидете до Германия, Италия, Испания и т.н. Купете си кола и хем ще спестите маса пари, хем ще имате читава кола. *** само препродава трошки, които е позакърпил, измил и изчистил.

45

До 23

преди 1 година

То няма лошо да сме консуматори, означава, че дори да ни имат за втора ръка хора, то ще дават работа и добри заплати за стандарта. Лошото е, че това се случва само в 4-5 града и покрай ковида да има едни 5-6000 човека надомно в провинцията. А сме 6.5 милиона популация, която като караш 12-13 годишна кола и искаш да я смениш с нов премиум, защото си изкарал пари ти викат, че твоята си е добра и направо нова още

44

Анонимен

преди 1 година

вече се плаша от толкова експерти. България е с най-много експерти на глава от населението. Накъдето и да се обърнеш експерти. Преди си мислех, че притчата "Дядо без да иска настъпил човек в рейса и казал извинявайте, г-н експерт. След като се съвзел от първоначалния шок, "експертът" попитал как разбра и дядо му отговорил, у нас всеки втори е експерт, аз не съм, значи си ти" е виц, а то си е самата истина

43

Татул

преди 1 година

Само преди 1 век прадядовците ни са яздили коне. Пак ще яздим ако трябва! Стига с тази истерия. Коли, пари, възможности. Всичко е спекула.

42

Точно

преди 1 година

Зелените убитаци като вас дет сте затънали в кредити и нямате 2.50 в джоба ще карате тротинетки в най добрия случай ако ви дадат помощ от социалното министерство. А готините пичове като мен които имаме яко кешовица и кюлчета злато ще си караме каквото си искаме.

41

Анонимен

преди 1 година

До Хахаха 39, Не е точно така за Лондон. На работа може да ходиш с публичен транспорт, но животът не е само работа! А с деца,има ходене по различни активности и т.н.

40

Анонимен

преди 1 година

Ми наслаждавайте се на енергиината си независимост ! Рикши триколки за богатите и велосипеди "крос" за бедните !

39

Анонимен

преди 1 година

АМА ВЕРНО ЛИ 8 МИЛИАРДА СА СЕ ЮРНАЛИ ДА КУПУВАТ НОВИ КОЛИ??!!!

38

Анонимен

преди 1 година

В днешно време не може да се живее нормално без кола. Колата много отдавна не е лукс а е нещо без което просто няма как функционира съвременната икономика и начин на живот. Електрическите коли са добър вариант но само на теория. При масовото им внедряване започват да излизат много недостатъци и проблеми поради все още примитивните електрически технологии. Най вероятно хората ще продължат да карат масово дизел и бензин и през следващите 30 години. Някъде към 2050г. вече ще има добри коли на ток.

37

автоманиак

преди 1 година

Моят нисан си е на 18 годинки и си е без забележки. Който си има проблем да си го решава. Поздрави.

36

Stoyanov

преди 1 година

До до 19Ти определено си г....к, за 60 месеца плащаш кола като поп , и накрая нямаш нищо. Само си плащал. Такива като теб не са много ум.ни.

35

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

КОЛИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА .....само не знам с кво ше ги карате...ха,ха,хаааа....щото цената на горивото стана "ракиена"!

34

Хм

преди 1 година

Поръчката статия се върти от няколко седмици по медиите. Авроджамбазите гледат как да оберат парите на балъците, преди очаквания сериозен спад в цените. В момента има сериозно забавяне в търсенето на чипове. Някои фирми са натрупали големи запаси, а предстоят да бъдат пуснати нови заводи всеки момент. Превали ли върха, предлагането ще е голямо. Пежо и Ситроен правят вече отстъпки за нови коли. А като залеят представителствата със стари коли, смятайте и техните цени къде ще идат. Търпение само.

33

ако

преди 1 година

китайците гръмнат тайван (който произвежда 55% от IC ) ще видите нови коли телефончета телевизорчета итн на най. като добавим високия долар нещата стават много не добре