24

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще те изправят пред военен трибунал за престъпления срещу човевеството!

23

Мяу

преди 1 година

САЩ харесва тази новина!

22

Анонимен

преди 1 година

Зельо, ти си катастрофата за Европа. Ако те нямаше, катастрофа нямаше да има.

21

кока Кермит

преди 1 година

Тоя съвсем скоро или своите или работодателите ще му светят маслото. Дали ще изкара до зимата?

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28Путин отдавна е на власт и само е прекратявал конфликти. А, Байдън откакто го сложиха на власт света прегря! АМЕРИКАНСКИТЕ анализатори предрекоха, че демократите спечелят ли властта в САЩ ще подпалят света. Е, стана. Байдън се заяде и спря "Северен поток 2"! Шолц спечели изборите в Германия тъкмо с подкрепата си за "Северен поток 2"! А, този шут на конци: руснаците да се изтеглят за да позволи проверката. Иначе ще гърми по централата. Та кой ни подлага на ядрен шантаж?

19

Злодимир Кретенски

преди 1 година

Много му плосък сценария на тоз бе! и се един исъщ - за Чернобил за зърноъо сега и за запорожката АЕЦ!

18

до 19

преди 1 година

Нелогично казваш руснаци да стрелят срещу себе си...А да правят атентати в Чечня за да има нова война? И кой ще е толкова неразумен да търси логика в действията на един сатрап и убиец ,като джуджето комплексар ?

17

Бум

преди 1 година

До гр.Марьнки,Руската артирерия е унищожила повече от 70% от личният състав на 3-ти батальон на 66-та бригада на ВСУ.

16

Анонимен

преди 1 година

Онзи ден украинската армия отново обстрелва АЕЦ-а, този път с британски ракети Brimstone, при което имаше 1 убит и 1 ранен. Или отново руснаците обстрелват с чужди ракети? Крайно време е ЕС да се намеси решително и да озапти наркомана, защото ще докара нов Чернобил в Европа и отговорността ще е както негова, така и на неговите покровители!!!

15

след години

преди 1 година

Помнете ми думата---Украйна ще признае заслугите на путин в създаването на нацията, нейното консолидиране и обединение за високи цели. путин не само няма да пречупи украинците, но ги обедини и им показа кой е врагът. А колкото до руснаците....те са по робска нация и от нас.....И тъй като са роби, са щастливи, когато светът е нещастен....

14

Анонимен

преди 1 година

Руснаците отстъпват, даже по съветската телевизия го потвърдиха! Крим отново ще бъде на Украйна!

13

Анонимен

преди 1 година

Дрогираният шут почва да става адски опасен,започва да се заиграва със съдбата на цяла Европа,явно е дошло време за самообесването му!

12

Анонимен

преди 1 година

Куршум между очите на топ световния терорист Путин!

11

Анонимен

преди 1 година

Какво правят руски терористи в Украинска АЕЦ?

10

Ужас

преди 1 година

Хунтата в Киев с всеки изминал ден губи власт и територии и става опасна за света,те са готови на ядрена катастрофа зада се спасят от бесилката.Когато умира змията хапе най лошо.

9

Зозо

преди 1 година

Путинягата накрая ще ядоса едни западни чичковци и ще му видят сметката окончателно. Ще си играе той с атомни централи?!?

8

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, вместо да говори, да види кои наемници стрелят по централата, защото са наети от него. Нелогично е руснаците да стрелят по себе се!

7

Факт

преди 1 година

Украйна от покрайнините на гр.Никопол обстрелва централата това е факт. Но запада продължава да ни промива мозъците ....

6

Анонимен

преди 1 година

Шиндаров, ти мозък, къде ще се скриеш от радиацията? Или си на другия континент и гледаш сеира дето правят твоите идоли зад океана?

5

Мда зле е работата

преди 1 година

Зеленски, да беше помислил като предлагаше да слагат американците оръжие в твоята държава, за да поразите Москва за минута. Същия вербуван *** си като нашия Кирил, що народ измря в тая безмислена война. Америка нещо да ти помогна, гледа от страни жертвите и ти стиска палци, найс! Скоро от украйна ще останат само парчета и 0ла икономика, много мъдро г-н президент. Войната е най-гадното нещо, защо я допуснахте? Войната трябва да спре веднага, както и човешките загуби!