44

Анонимен

преди 1 година

Хаххаха, ееее голям е лицемер тоя. Стреля по АЕЦ-а и вика че руснаците щели да предизвикат катастрофа. Хахахах. Да се намесели други да го спасяват. Егаси нагляра.

43

Анонимен

преди 1 година

До ТАСС: само не си споменал посоката другарЕ - към Крим не от Крим :):):) Ха ха!

42

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов 36Германската акушерката и белгийския льохман кой ги избра? Аз не помня да са провеждани избори с гласуване от населението. Шолц гладаше като *** на една трибуна, където Байдън му набиваше канчето публично, че 'Сееверен 2" е политически, а не икономически проект. И защо е политически? Защото заобикаля интересите на Украйна! Ограничават й се възможностите да ни изнудва. Видяхме какво стана с петролопровода преди седмица-две!

41

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, спри да стреляш по централата, толкова е просто но трябва ЕС да се държи в страх и така ще му снасят още млрд. Но всичко това ще е до време, и поствпенно всички разбраха че войната е на ФАЩ срещу Русия и Урките накрая ще го издуххат.

40

Анонимен

преди 1 година

Руснаците моментално трябва да отвърнат със същото по американските централи

39

Анонимен

преди 1 година

"ДегИстан"... мьекащи варненски копейки... Руснаците взривиха два блока за да оправдаят агресията в Чечня! Всеки руснак го знае това, само вие още не знаете на кой свят се намирате!

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32От къде изпадна бе умник? Какви атентати е имало в Чечня, камо ли организирани от руснаците? Съседните републики бяха пропищели от набезите на ислямизираните банди от Чечня. Първо започнаха с отвличането на специалисти работещи по находищата на западни компании с цел откупи. Режеха им пръсти. Нападаха съседени Дегистан, Северна Осетия и Ингушетия. Как ти звучи "Ислямска международна бригада"? Моджехидини, които дори САЩ обявяват за терористи 2003!!!!

37

Анонимен

преди 1 година

И няма ден да не покажете наркоманскофашистката физиономия ! Представям си каква ще бъде вашата физиономия като преминат дунава руснаците но немога да си представя каква ще бъде когато ви дерат живи чеченците.

36

ТАСС

преди 1 година

ТАСС: 25 километрова тапа на 16 километровия кримски мост! Как е другарЕ русофили? Добре ли е? Крим НАШ ли е??

35

Ехааа, прост си!

преди 1 година

Това да не са ти руски полковници за 10 долара да продадат майка си?? С 1млн. долара фонд, не можеш да си купиш нищо!

34

Стария сценарий

преди 1 година

Мине се не мине време и зеленото грачи зловщо- я медийна ядрена заплаха, я медиен глад! наркоманчето е актьорче във сериал. (не го написах добре първия път ;) )

33

Ехха

преди 1 година

Руското МО разкри че има фонд от 1 000 000 $ с който купуват от украйнски военни натовско оръжие част от което е изложено вече в военният парк в Москва а друго се изучава в воени заводи и предприятия.

32

Кучан

преди 1 година

Този за пари ще унищожи цяла Европа.

31

Анонимен

преди 1 година

Руснаците вече показаха че с американски ракети се стреля по АЕЦа . Американците искат Русия да им върне централата .Тия ракети се изстрелват само със богословията на САЩ Викат му ,,демилитаризиране,, демек в американски ръце да е . Няма начин според мене . Есента ще е времето когато руснаците ще натиснат . Очаква се дупката в бюджета на Украйна да е 50 милиарда долара ;)

30

Христо Христов

преди 1 година

До 32"... като всички са НАЗНАЧЕНИ от САЩ" - ми направи ТИ една партия с програма по сърце и участвай в изборите. Не САЩ ТИ назначават политиците, а неграмотните и мързеливе про'стаци, които гласуват България да слугува на Брюксел и Вашингтон.

29

Анонимен

преди 1 година

КОМИСЯ ПО АЕС ОТ ООН НЯМА ДА ИМА ЗАЩОТО ИСТЕЛЯНИТЕ СНАРЯДИ СА АНГЛИИСКИ !!!СЕГА ПОВЕЧЕТО ОРЪЖИЕ НА УКРАИНЦИТЕ Е НА ЗАПАД ИЛИ НА САЩ И ВСИЧКО Е ЯСНО КОЙ КОГА И ОТКЪДЕ СТРЕЛЯ ! БАЛЕСТИЧЕСКАТА ЕКСПЕРТИЗА ДОКАЗВА , ЧЕ ВСИЧКИ СНАРЯДИ СА ОТ СТРАНАТА НА ВСУ И НАЙ ВАЖНОТО ЕВРОПА МЪЛЧИ ЗАЩОТО Е САМА ЗАМЕСЕНА В ТОВА СТРЕЛЯТ АНГЛИИСКИ И АМЕРИКАНСКИ ИНСТРУКТОРИ ЗА ДА НЕ НАПРВЯТ НОВА ЯДРКННА ТРАГЕДИЯ И И ЗАТОВА НЕ РАЗРЕШАВАТ НА УКРАИНЦИЕ ДА СТРЕЛЯТ ПО АЕС

28

Анонимен

преди 1 година

До 32"... зелко гнусна ти докара инфлацията,мри" - още един европеиден про'стак. Не Зеленски, а ппос'т'аците като теб, гласуващи за евпоинтеграция докарахте инфлацията! Мри от студ и глад тази зима!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38Как да се намерят европейските политици, като всички са НАЗНАЧЕНИ от САЩ? Кой ли знае с какви компромати ги държи ЦРУ? След "F*ck EU" още ли има някой да мисли за ЕС и Украйна, като за суверенни територии. Англия не случайно се изнесе от ЕС. Те работят със САЩ и не могат да споделят всичко с ЕС, или да бъдат третирани по същия начин.

26

Анонимен

преди 1 година

Затовя ли САЩ и НАТО ти наредиха да я обстрелваш?

25

Анонимен

преди 1 година

Ами спрете да я обстрелвате.