24

Анонимен

преди 1 година

До29 ауу АМА ДА НЕ ЛЪЖЕШ, при това безсрамно и очевадно? Овчо, вече трета година караме, НЕ МИНАВАТ ТИЯ ИЗМИШЛЬОТИНИ! Всички видяхме каква смешка е ковид! Повечето преболедвахме! Всички имаме множество познати и роднини, преболедували смехотворната ковид-настинка! Всички имаме познати "ваксинирани" които я преболедуват не по-леко от всички неинжектирани, а някои даже по-тежко! Аз боледувах леко 5 дена, инжектираната ми жена кара същият вирус три седмици! Излъгаха ви бате и всички знаем.

23

Анонимен

преди 1 година

До 28 - Естествено че тренировката изтощава мускулите. И ако е направено погрешно, прекомерно и не се дава време за възстановяване и почивка, води до травми и до обратни резултати.

22

Анонимен

преди 1 година

Трима мои близки починаха от Ковид-19, неваксинирани. От ваксинираните никой даже не се зарази.

21

Анонимен

преди 1 година

Няма как ваксина да изтощава имунната ти система. Все едно тренировка да изтощава мускулите ти. Много си зле.

20

До25

преди 1 година

Розови сънища май имаш. Слез от въображаемия си рай.

19

Анонимен

преди 1 година

България е ковид гето с недостатъчен брой ваксинирани - само малко над 2 милиона ваксинирани пълнолетни при около 3,5 милиона общо живеещи в България, вкл. и децата, а децата не са ваксинирани.

18

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят в ковид-гетата - държавите, прекомерно инжектирани с експериментални препарати, изтощаващи имунната система. За нормалните, неинжектирани хора принципно леката настинка "омикрон" е незабележима.

17

Анонимен

преди 1 година

Няма персонал в болниците, няма кой да се погрижи за болните и по-лошо ще става. Оставят ти лекарствата, ако можеш - пиеш. Не са виновни сестрите, просто няма кой да работи. Години наред недооценявани, с мизерни заплати, тежки дежурства....една част заминаха за чужбина, други напуснаха професията. Това е!

16

Анонимен

преди 1 година

Леко, колко да е леко. Сравняват омикрон с британския и делтата варианти, казват че е по-леко. Иначе лек ковид почти няма.

15

Анонимен

преди 1 година

Мой близък почина- с 4 ваксини на Пфайзер! Имаше и други заболявания. Лекарите до тестват и теста е със слабо розовееща 2-ра чертичка и казват, че няма вирус. На другия ден той припада, не може да движ крака и ръце и лекарите го връщат вкъщи. От там до вечерта състоянието става критично , викат бърза помощ, вкарват го в болницата, но вече с голямо закъснение и на следващия ден умира.

14

Анонимен

преди 1 година

НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ВИРУСА. И ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ И ОСВЕН ТОВА МОЖЕ ДА СА ВИРУСОНОСИТЕЛИ. ИЗКАРАХ ГО И ЗА ЧАСОВЕ ТЕМПЕРАТУРАТА МИ ОТ 37 СЕ КАЧИ НА 38, А НА ДРУГИЯ ДЕН БЕШЕ ВЕЧЕ 39.3 И НЕ МОЖЕХ ДА СИ ВДИГНА ОТ ЛЕГЛОТО. С ПАРАЦЕТАМОЛ Я СВАЛЯХ, ВОДА СЕ СТИЧАШЕ ОТ МЕН И НА ТРЕТИЯ ДЕН СИ ПОЕХ ВЪЗДУХ. САМА СЕ ИЗОЛИРАХ ЗА 7 ДНИ, ТЕСТА ГО НАПРАВИХ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ И ЗАТОВА СТАТИСТИКАТА ИМ НЕ Е ВЯРНА. ЛЕКАРИТЕ КАЗВАТ- "А, ТОЗИ ВАРИАНТ ПРОТИЧА ЛЕКО", НО АКО ИМАШ И ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Е КРИТИЧНО.

13

Калитко

преди 1 година

Лъжат, тяхната ММ. Поне половината тестове са фалшиво положителни. И го знам от първа ръка!

12

Факт

преди 1 година

Още 13 починали - 12 неваксинирани и 1 ваксиниран. Нови 8 човека са постъпили в интензивното - всичките неваксинирани.

11

123456

преди 1 година

И как ги потвърдиха тези 13 случая като няма изолиран вирус на Коби??? А всичко е компютърен модел.

10

До 14

преди 1 година

Инсултите са част от клиничната картина на ковида. Инсулти след ваксинация, особено с иРНК ваксина няма и няма описан.

9

Анонимен

преди 1 година

И колко от тези са ваксинирани? Никога не пишете?! А що народ има проблеми с кръвта и оросяването след ваксини, всеки мълчи. Доста хора получиха инсулти.

8

Анонимен

преди 1 година

8 ми бе то в началото беше за 15 дена, после се уверяваше в безсмъртие 97 процента ефективност и после сте набодени с 4 броя ваксини и пак боледувате. Става въпрос за ГОЛЯМА ЛЪЖА. Жалко че си от излъганите. Ама е явно, че не го осъзнаваш.

7

Зозо

преди 1 година

1864 бройки.... Вторник е все пак. През последните 24 часа са поставени 1228 дози ваксина - Мижав интерес :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

До 5

преди 1 година

Тези данни не са проверени за достоверност Пак крадете от касата.

5

До 4

преди 1 година

И какво като се е заразил? Да е в болница случайно? Да е в реанимация? Да е умрял? НЕ Е!