19

Анонимен

преди 1 година

Вие др.Манолев се опитвате да откриете топлата вода,няма родолюбци има частни интереси.Всичко се прави с цел,както КТ,,Подкрепа,,така и КНСБ се нагаждате според управляващите,няма нищо полезно от вас,вие сте заедно с управляващите и се опитвате да оправдаете заплатите си които не заслужавате....само празни приказки и нищо ,няма нужда от такива хрантутници като вас

18

Анонимен

преди 1 година

синдикати няма митко от подкрепа срещу комисион възхвалявя американските марици които имат предписание да ги ...затварят

17

Български

преди 1 година

браун газ от вода, чист, не замърсява !!! Всеки може да го ползва, ако няма продажни лъжци да крещят: паника, паника, паника !!!

16

Сбогом

преди 1 година

МОНОПОЛ !!! Има браун газ, който се прави от вода и умните български бизнесмени го внедряват в производството !!!

15

син дий калист

преди 1 година

Открий и ти,бе.Само дърдорите и нищо не вършите.

14

анонимен

преди 1 година

Забравихте за друг износ - на млади, прави и здрави хора, които някой е отгледал, не е спал, понякога не и ял, и какво излезе, изнасяме все от важни по-важни стоки?

13

анонимен

преди 1 година

Загадка - на едни от първите места в ЕС по износ на ток, злато, пшеница, слънчоглед, за друго не съм чел, и в същото време най-бедни, ОТГОВОР - КОЛОНИЯ ЛИ СМЕ НАИСТИНА......

12

до 9

преди 1 година

Кои от въглижните централи работят на загуба? На загуба е държавния ТЕЦ, защото така се управлява нарочно. Американските тецове са си яко на плюс. Естествено, държавата им плаща въглеродните емисии, защото така са подписани договорите. Въглищните централи гарантират независимост и могат да спасят България в момент като този. Ние обаче не искаме да сме независими, защото се управляваме от ***.

11

Анонимен

преди 1 година

Но първо трябва да бъде изработена технологията . Тя не може да бъде изработена от вишисти . Това са изрязани мозъци които имат стериотипно мислене . Затова и Стив Джобс и Бил Гейтис не са вишисти .

10

Мери

преди 1 година

А в тая криза защо не си върнем Американските централи в БГ на които им плащаме като тлепци хиляди милиони срещу НИЩО.

9

Зори

преди 1 година

Манолов е 100% прав. Трябва да се гледа българския интерес а не до ти командват американски агенти като ПП - пълни предатели.

8

д

преди 1 година

пълни глупости, въглените централи дори в България работят на загуба от години

7

Анонимен

преди 1 година

Офф ..!! Да ев.ва и счупените вишисти . Ади и за батериите да дам малко акъл без да разбирам толкоз. Батериите могат да бъдат използвани и в енергетиката и в бг. електромобили.Там важното е колко време не губят капацитет и колко струва преработката на скъпите материали ако са направени с такива.Света не е черно и бяло . Това ви лъжат евроатлантическите партии . Що се отнася до въглищата.Те първи трябва да бъдат изведени заради тройна вреда. ЦО ,твърди частици и сяра (киселинни дъждове) но първо

6

Мм 586

преди 1 година

Давай, направо Маноле! Какво го овърташ? Истината е много проста. Постъпваме като всички в ЕС, а именно мислим за себе си и нашата печалба! Слагаме временно "тирантите" на нови и зелени технологии и започваме да произвеждаме електричество от всички тецове и продаваме...

5

Евала

преди 1 година

И да бяхме имали Белене какво : голям праз! Токът му щеше да е скъп, защото централата трябва да се изплаща много години. Ако беше евтин, пък щеше да се изнася навън и ние пак нищо не хващахме. Нищо добро за нашего брата, все ние сме от...оная страна на секса.

4

Руска поодлога

преди 1 година

Димитър Манолов е руска поодлога. Знаеше се и преди, но сега лъсна. Продава България за рубли. Жалък и бездарен хрантутник.

3

Анонимен

преди 1 година

Закривай!

2

Анонимен

преди 1 година

Ми така е когато неориентирани зелени ляволиберали като Христо Кьоксала, Сандов, Мирчев и разни такива управляват. Те искат народа трева да пасе, ама да е зелен.

1

Асан

преди 1 година

Маноле ставай миньор :)))