7

УБиват с камери

преди 1 година

ДА се раследва увреждане на водача с ТОЛ камери .. УВрежданията са тежки блокриат възможностите на водача да управлява нормално автомобила.. Виждат се ясно.Традиционно убииците ползващи тези камери облъчват проникващо увреждащо .Причиняват вреди трайни трудно лечими лесни за диагностициране на ГЛАВЕН МОЗЪК,ОЧи, сърце,органи вкл бъбреци,простата ... Експерти могат да ползват инфрачервени камери с течен азот..Адвокатите д а искат снимки от ТОЛ камерите..Убиват с камери..

6

от 5

преди 1 година

и още нещо. Пътят беше сух, качеството на асфалта точно в тази част на автомагистралата е добро. стига спекулации и глупости за бойковци, кировци и т.н.Покажете смирение малко.

5

Анонимен

преди 1 година

Моля ви, не пишете глупости и простотии в коментарите.Бях от първите, които спряха, буквално минути след като се беше случила катастрофата.Беше ад. Дано с децата работят психолози, защото такъв шок не съм виждал да изпитва някой.Шофьорът остава без крак...не пишете глупости по негов адрес.

4

д-р Исня

преди 1 година

Ще обжалва, че пътят го е изхвърлил, а това е лесно доказуемо, защото дупките и пропаданията са навсякъде.

3

Българин

преди 1 година

За бога Не Гласувайте за никой. Те ви лъжат и обират български та.п..А..н..рИ

2

Българин

преди 1 година

Ако си българин не гласувай за никого на изборите. Ако си *** ***. Те ще ви излъжат пак . Не Гласувай , Не Гласувай , Не Гласувай

1

Народа

преди 1 година

Оставете на мира шофьора. Проверете Киро и Бойко за наркотици.