34

До 34

преди 1 година

С указ самолети не се оправят, а с оригинални компоненти. Когато Русия започне да копира, нея няма да я има.

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

В заводите на Туполев и Сухой върви пълномащабна програма по копиране на възли икомпоненти необходими за потдържането на самолетите. И ще изпреваря някои коментари . Още през месец март Путин подписа указ който разрешава копирането и въвеждане на производство на всякакви издерлия без да се заплаща патентно право.

32

Мужик

преди 1 година

Авиоканибализъм, новата мода в Русия!

31

Анонимен

преди 1 година

Браво!

30

Рачко Пръдлето

преди 1 година

Скапаното сибирско племе един самолет не може да направи без западната наука и технологии. Виж да крадат перални и телевизори си е друго нещо. Защото перални и телевизори също не могат да правят. Те могат само да копаят и продават суровини,това е икономиката на страните от третия свят,необходими са само миньори,сондьори и търговци

29

Гроздан

преди 1 година

До Аз Разбира от водка.

28

Анонимен

преди 1 година

Докато руснаците прехвърлят части от един самолет в друг, кpaварите сгъват чертежите от един самолет във формата на друг.

27

Авангард, батка

преди 1 година

През соца криво-ляво си правеха самолети, а откакто станаха бандитско-олигархичен суровинен придатък, даже с това не смогват. "Сухой Суперджет" е някакво недоразумение с над 50% вносни модули, за недоизпипаните запъртъци Ил-114 и МС-21 също им резнаха доставките, а проектите и без това за нищо не стават. Щели да си правят отново прастарите Ту-204 и Ил-96, ама на куково лято. Нямат нито капацитет, нито квалифициран персонал, нито двигатели за тях. Тотален трясък. Май-май без авиация скоро, а?

26

Анонимен

преди 1 година

Руският турист е готин. Първо не е скръндза като западняка Жените, ох Малее... Губим, губим

25

Анонимен

преди 1 година

Ще ги превозваме с България Ер. Само тъпат.а Европа да си махне санкциите.

24

медведя

преди 1 година

До АзХаха, да. Медведя ще прати ядрени бомби на всички, които разберат за неволите на аерофлота.

23

Хаха

преди 1 година

Те останаха ли ръски самальоти въобще?!

22

Лаврентий Берия

преди 1 година

Мани! "Велика" авиационна сила! Но пък могат да почнат внос на "летящи килимчета" от Персийските им приятели в Иран. Нали са гъсти!

21

Анонимен

преди 1 година

Е то най-вероятно и лизингодателят е руска банка.

20

Анонимен

преди 1 година

Авиаторчето, не се притеснявай, ти си имаш vip местенце и ще фъркаш на дедовия, като самолетна перка. Кво си се закахърил за блатните?

19

Авиатор

преди 1 година

какви "свои самолети"? 90% от самолетите с които в момента оперира Русия са взети на лизинг. И като започна войната, Путин реши да ги открадне. Тоест в момента 90% от самолетите в Русия са откраднати. Е, ще си ги платят, така или иначе. А дотогава ще върнат и конските впрягове. За 6 месеца започнаха да разглобяват за резервни части, което означава че след година максимум няма да имат никакви самолети. Освен ако излезе заповед от Путин, самолетите да растат по дърветата в Сибир.

18

Анонимен

преди 1 година

До 16 Би ли споделил какви части за какви самолети си правил в НРБ. Нещо лъжеш.

17

Анонимен

преди 1 година

До 16 Колко съветски самолета има в България, та да ти трябва да правиш части за тях?

16

Анонимен

преди 1 година

Елцин им унищожи заводите за самолетостроене. У нас правехме части за всички видове Съветски самолети и тези заводи ги пратиха на кино. Където е стъпил капитализъм всичко е унищожено.

15

Анонимен

преди 1 година

споку Васе скоро и сите хора ще сме на привършване.