10

Анонимен

преди 1 година

Ау, колко безполезни думи са издрънкани, само защото е модерно. Детоксът не помага при липса на мозък!

9

Анонимен

преди 1 година

Най-добрият детокс е напускането на тази държава....завинаги, ако е възможно.

8

Анонимен

преди 1 година

До Общ работникИ след тоя детокс баба ми е вече на 99 години и е по-здрава от мен.Не ми се мисли за горките хорица в Софията, които живеят и отглеждат дечица сред шум и мръсотия.

7

Общ работник

преди 1 година

Детокс по селски: сутрин - паница постен боб(много е важно да не му сменяна водата). Следва работа на къра. Обяд - продължаваме с постния боб от сутринта, 2 паници. Отново на къра. Следобедна закуска - сезонни плодове на корем, чаша студена вода. Вечеря - довършваме боба, поне една паница. На другия ден стаж като нови.

6

до4

преди 1 година

Високото PH е за хора с висока стомашна киселинност.Ако имат такава лимона е проривопоказен.Ако имате ниска киселинност пийте води с PH по малко от 7 и може лимон.Повечето хора са с висока киселинност.затова не прекаляваите с лимона,ако не искате гастрит или язва.

5

mm

преди 1 година

Единствения детокс е гладуването. Всичко останало е измама и търговийка с безполезни измишльотини.

4

Детокс!

преди 1 година

1,5 л. вода с високо РН + сока на 1 лимон + равна ч.л.сода!Пие се колкото можете повече и по-дълго! Гарантирано! По желание и за вкус може да се добави и мед.

3

д-р Ох Боли

преди 1 година

Рецепта за детокс: прясно мляко, домат, яйце и за десерт слива. Гарантирано прочистващ ефект, свалят се 2-3 кила за часове! п.п. Да не се прилага по време на завръщане от отпуска, създава дискомфорт за шофьора и спътниците в превозното средство.

2

Анонимен

преди 1 година

Движение и вОда !

1

Асан

преди 1 година

Гошо от почивка :)))