9

по здрав

преди 1 година

аз пък съм ошашавен от изравнителната сметка от Топлофикация !

8

Анонимен

преди 1 година

Защо евроатлантиците на мутрите викат ,,бизнеса,, за да ни доят с пари ??? Путин им вика частниците за да не могат да ни доят . Това ли предлага запада на България ??? Двойни стандарти с цел ограбване ??? И тогава защо ни е ,,членство,,

7

Ей,

преди 1 година

Тая държава на всеки да вземе да помогне, не само на съдиите и дупетатите от всички народни събрания досега, дето изкупиха за жълти стотинки и крайбрежието и минералните води и планините. Направиха си с откраднатите пари хотели с пэ 10 000 легла - разни братя на финансови министри! И с цялата им наглост, да им плащаме компенсации!!! На тях! На крадците! Тпууууууууу, нагли лами!!!

6

Български хотелиер

преди 1 година

По-добре да фалирам, отколкото да финансирам убийството на украински дечица от путинските агресори. Ние българските хотелиери требе да съпортваме Укрейн!

5

Анонимен

преди 1 година

Е ОК, няма да купят тази година порше на детето, с което да катастрофира и евентуално да убие хора. Това не е билка за умиране. Ще имат нормални приходи. Те, обаче са свикнали на свръх приходи и за това реват. Смиреност господа хотелиери. Това че тази година ще спечелите 500000, а не един милион не е проблем. И нешо друго ......алчността убива. Факт е.

4

шефчето

преди 1 година

Добри са цените, инак ще напълнят навсякаде с царвули и ще ни пречат ние дето сме от елита да разпускаме. кеф ти пиячка, кеф дрога, кеф евтини ученички, топ си е на слънчака!

3

фд

преди 1 година

Още повече ще се ошашавите като всяка година все повече българи отиват в Гърция, а нашето грозно Мутроморие ще си умре пусто

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ГА ЛАПАХА КЮФТЕТА НЕ БЯХА ОШАШАВЯНИ

1

Анонимен

преди 1 година

тия с 8 левовото 'кюфте' от соя се ошашавили