8

ПроСоТо

преди 1 година

УСПЕНИЕТО на Св. Богородица се ОТБЕЛЯЗВА на 15-ти август и от православни,и от католици!..Що се отнася до "именните дни,които "празнуват" Мара,Микра,.." ще заявя:..-Това ЕСВИНЩИНА!...Никакъв "празник" не може да бъде тоя ден !...Той е за да отдадем почитта си на Божията Майка и да си припомним,че всички сме чеда Божии...

7

Edin888

преди 1 година

Пречиста Божия Майко, Дева Мария, моли Христа Бога за нас!

6

Бг поповете да не

преди 1 година

Не лъжат хората! Борис трети е починал на празника Успение Богородично (по народно Голяма Богородица), а днес не е Нейният Празник!

5

Бг поповете да не

преди 1 година

Лъжат! Днес, в понеделник, е 2 Август (по Юлианския календар) и не се почита Успение Богородично! Успение Богородично не се пада като празник под зодиакалния знак Лъв, а е под зодиакалния знак Дева на 15/28 Август, който се пада Неделя тази година! Наполеон Бонапарт е починал на 2/15 Август, и днес хората без да разбират празнуват неговата смърт и памет.

4

Тази година

преди 1 година

Празникът Успение на Пресвета Богородица не е днес, в понеделник, а се пада в неделя, чак след 13 дни е истинската дата 15 Август. Днес е истинският 2 Август (понеделник), а на 2/15 Август е Стефановден и на този ден и празник е починал френския император Наполеон. Днес не е истинският 15 Август и днес не се празнува Успение Богородично!

3

ъхъъъъ

преди 1 година

Днес, но всъщност е на 29.08.........!

2

.

преди 1 година

Богородице Дево, радуйся, благодатна Марие, Господ е с тебе! Благословена си ти между жените и благословен да е Плодът на твоята утроба, защото роди Спасителя на нашите души! Амин!

1

Анонимен

преди 1 година

Амин!