11

Бате Сечко

преди 3 месеца

Преди една седмица пътувах за Германия през Сърбия,Румъния,Унгария, Австрия и Чехия.... На 50 км след Будапеща стана ужасно да се кара .... Чак в Германия се отпуснах ! Автобусите и тировете бяха най-опасните по тези магистрали-направонти трябва 12,7 зенитна картечница! Бог да пази всички ни, и помогне на пострадалите.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До бг - Да не се приема като защита на Другаря Рашков :) .Но това за забраната автобуси с деца да пътуват нощно време ,важало само за българските превозвачи ,не засяга чуждите .Така ,че това не е нарушени за сръбския автобус.

9

Българ

преди 3 месеца

Защо няма мантинела на участъка, а въобще колко км мантинела има по цялата магистрала?

8

бг

преди 3 месеца

Другарю Рашков нали след катастрофата в Лин беше забранено автобуси с деца да пътуват нощно време.Защо те не са били спряни?

7

7777

преди 3 месеца

Да се възстановят бързо им пожелавам. Беше страшно да виждаш уплашени, ревящи и ранени деца. И вчера го написах-върна се вярата ми в нашия народ. Толкова хора, повечето млади, спираха и помагаха. Отново искрено признание за доктора с рено аркана пловдивска регистрация. Имаше една млада жена мед. Сестра, цялата се беше омазала в кръв.

6

до 5

преди 3 месеца

Има аварийна лента, в момента го дават по ТВ-то.

5

Въпрос

преди 3 месеца

Автобусът се движи в дясна лента. Нещо става и поднася на дясно. Въпрос - защо не е спрял в авариината лента, а се е преобърнал в канавката? Дали на този хубав участък от нашата прекрасна магистрала просто не е имало авариина лента?

4

Мнение

преди 3 месеца

Лоша работа!Всеки ден адски катастрофи ,осакатени и убити по пътищата ни!Сега пак една седмица дежурните говорещи глави незнайно защо наричани"експерти" ще ръсят умностите си от телевизора но никой няма да даде отговор на главният въпрос Защо МВР не пише актове на общините и онез от Пътищата за дупките,липсата на маркировки,знаци,наличните навсякъде объркващи знаци-хранилки,карането с купени книжки на брачедите неграмотници и т.н!

3

Бебо

преди 3 месеца

Браво на всички хора, които са били на мястото на катастрофата и са помогнсли кой с каквото е могъл!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Дай Боже всички да се възстановят и оздравеят бързо!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Дай Боже всичко да се размине само с това!!!