18

щом

преди 1 година

ГешефТа ще разследва,пиши го бегАло...

17

Комуновирус

преди 1 година

Докато плюете по Бойко и ГЕРБ сиренето стана 12 лв. и дървата за огрев 300 лв,куб. Ако не бяха построили този участък при Бойко, Батко и Братко щяха да го строят още с анекси три пъти повече оскъпяващи строежа,а ти да заобикаляш дупките по стария път.

16

Праведен

преди 1 година

До бг смешки 2 - Ей, прос..тия !... за да можеш да пишеш, 1-во, трябва да си ходил на училище !

15

Праведен

преди 1 година

Много бързо, a Кирчо и Кокорчо - кога ????????????

14

Анонимен

преди 1 година

герберастки пътища, какво да очакваш?

13

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидната партия ще се гушне с досегашните крадци и моше нници . Сегашните извикали американски войски и те предатели, нямаме избор.

12

Анонимен

преди 1 година

Теди мече ли си не знам какво си. Това е национален а не регионален вестник. Ние не знаем кой е тоз иван стоянов. Нищо не ти се разбира.

11

Watch

преди 1 година

Жалко за децата ,но чак такива разследвания ще се водят!! Просто е станало катастрофа . За други катастрофи не се водят такива разследвания.

10

Ясно

преди 1 година

Значи целта е да се прикрие престъпното изпълнение на фирмите на Пеевски и кражбите в този участък, който е отдавна вече на вълнички. И разбира се да се оправдае Тиквата, който мисли единствено "благото" на народа и хвърля пари от джипката докато ударно строи нивите магистрали, които на петата година се нуждаят от ремонт на ремонта на ремонта.

9

Теди

преди 1 година

Мръсни *** като Иван Стоянов ще тропат в Ада заедно със всичките си изчадия на дейци на културата ли ще се правят

8

Анонимен

преди 1 година

До: 1 Виновен е шофьорът. Да не се води по акъла на пътници. Може някой да умира в автобуса, шофьорът е длъжен да си гледа пътя - иначе всички може да умрат!В пълен автобус все трябва да има кой да помогне на пътник!

7

Анонимен

преди 1 година

Новината я има и в сръбските медии като "kurir.rs"За причина за катастрофата се съобщава именно това: Шофьорът се е разсеял защото опитал да свали някаква седалка. Явно шофьорска грешка.Спрете с новинарските сензации.Случват се такива злополуки навсякъде.

6

Анонимен

преди 1 година

"Прекрасните" магистрали които построи Борисов по време на управлението му дават и ще продължат да дават трагични резултати. Но кога ще посмее неговият човек Гешев да го разследва?

5

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Тез си ги знаем от Хемус с двете момичета и от тефтерчето. Ще замажат всичко по поръчка.

4

Това пък

преди 1 година

Хич не е за НСЛС. Това е за полиция. За НСЛС са министерски далавери, ама хайде.....така решил главния, така направил.....

3

Анонимен

преди 1 година

Да си спестят труда, после пак всичко ще е както преди.

2

Анонимен

преди 1 година

Да търсят мантинелата и да изследват от какъв материал е направена. Щото Кремиковските мантинели издържаха челен удар на автобус без да се скъсат само леко се огъваха.

1

Анонимен

преди 1 година

Какво има да разследва? Пътничка от автобуса обясни как по време на движение шофьорчето започнало да отваря седалката отпред, за да седне пътник, баща на едно от децата, че му прилошало и започнал да кашля..С всичкия си акъл бащата е застрашил живота на хората.