24

До 31

преди 1 година

Логика ? Няма логика да криеш оръжия в детски градини . Да лъжеш страната си уж в Европа уж в НАТО и никъде ... щото взехме парата от Америка и се чудим как да завъртим нещата щото Америка си върти всяка минута бизнеса с оръжия и бездънни заеми . А европейците клепаме и се чудим коя страна сме . Аз лично не подържам Русия , но и не подържам глупавите лъжи на Зеленски , те украйнците вече го разбраха , но явно те имат повече мозък от теб. Ядрената централа е просто един инструмент За маниполаци

23

до Анонимен 25

преди 1 година

Плюс, това си негpaмотен.. "иСпращане" се пише със "З".... Успех с разсъжденията!

22

Безкруполен

преди 1 година

Щом Шмаркан съхранява оръжия в детски градини , църкви , и използва Одеса веднага след споразумението в истнбул да прекара оръжие , но яде няколко ракети е стигнал до там . На две линии сам ще отиде с тубата да я запали тая електроцентрала . Иначе е голям артист да реве по парламентите в чужбина ... ***, подпали си народа , вкара света във филм.

21

Анонимен

преди 1 година

Явно хитлеро-комунистите яко лъжат как уговорили се и тъй е от началото след Майдана щот от тогаз няма ни едно вярно сведение от двете страни на разделение националисти и сепаратисти за достоверна информация допълваща се за изясняване за какво се бият конкретно идейно или просто да унищожат населението на държавата в която са се настанили кой как лъжливо,че още не им стига военни схватки дет казват,че на полето сам воин не е воин,а се сбрали от тия и ония там да се бият,а не по обществени места

20

Xaxa

преди 1 година

И кой точно го интересува това? От няколко дни драскачите ви упорито пробутват някакво "запорожие", което дори не знам какво е, просто защото в смешния ви сайт никой не чете нищо освен заглавията на глобалистка ви пропаганда.

19

До анонимен

преди 1 година

Явно си далеч пак от нещата , разбира се че Украйна не иска да унищожи страната си , но когато вижда че всеки ден губи , а европейците издишат в испращането на оръжия . Се опитват да сплашат света да вземе по сериозни мерки и използва атомната електроцентрала да ни държи на тръни цяла Европа. Да не мислиш че Русия иска да я унищожи с такава блиска граница ?! И защо и е на Русия да стреля по атомна електроцентрала която вече е превзела ?! Успех с разсъжденията)

18

23

преди 1 година

Само абсолютен *** или *** може да не вярва,че след като украинците използват мирното население като щит против оръжията на Русия,ще им еня за да взривят и АЕЦ ...

17

Анонимен

преди 1 година

Зеленясакият Наркоман с подкрепата на лудият Бабишкер Байдън се чуди как да вкара Европа в мащабна война, ЧернитеХлебарки живеещи в САЩ не искат да работят, но трябва да ядат а пари във фалирал ФАЩ няма за това най-доброто решение е война в Европа справка Първа и Втора Световни войни заради големите депресии във ФАЩ! Окопираната АЕЩ от Русия е обстрелвана от Русия хахахахаха това само ЛГБТ+++ДжендериДебили могат да го повярват!

16

Анонимен

преди 1 година

Само абсолютен глyпак или мaлoyмник може да предположи, че украинците искат да унищожат държавата си, като обстрелват АЕЦа...

15

До 19

преди 1 година

Ти вярваш ли на това което си написал ...за какво им е на Русия да седнат за преговори ...нали с всеки изминат ден те добавят километри м2 към Русия...нали не си наивник,че там каъдето са руските войски това вече няма да е Украйна.

14

Анонимен

преди 1 година

Стрелбата срещу централата е точно руска провокация, за да се обвини и компрометира Украйна в Европа и да и се окаже натиск за преговори... Защо няма нито един убит руснак в тази АЕЦ...........от тази стрелба? Защото точно руснаците имитират стрелба за да обвинят украинската армия.Ядрен шантаж от xлeбapката в Кремъл.

13

Анонимен

преди 1 година

Има ли по не един човек над 10 година да повярва че Русия сама се обстрелва

12

Анонимен

преди 1 година

Бандеровците обстрелват и теца за него ни вопъл ни стон

11

Анонимен

преди 1 година

След всичко, което се наложи и ще се наложи на европейските граждани да изтърпят ,като резултат от подкрепата за Украйна, сега за благодарност си играят с ядрена авария.

10

Анонимен

преди 1 година

Бункерният пcиxoпат в Кремъл шантажира Европа... Ако в централата попадне някоя отклонена от украинската ПВО... руска ракета... ще има ответен удар на НАТО, който ще изпепели Русия за няколко часа.

9

Мдаа

преди 1 година

"Енергодар е окупиран от руските сили, също като централата. Орлов, който е верен на правителството в Киев, се намира в град Запорожие." Но Орлов знае, че руснаците стрелят. Независимо, че не е там. Независимо, че града и АЕЦ-а са руски контрол. Шизофреник или лъжец е Орлов?

8

Анонимен

преди 1 година

Тези нещастни укърски фашисти, колко още ще си играят с огъня, като стрелят по АЕЦ?

7

Анонимен

преди 1 година

Една голяма територия в Източна Европа се разчиства от бели християни...

6

Анонимен

преди 1 година

Истината ще я разберете като гледате Руски и Украински телевизии. Аз ги гледам чрез сателит и съм отсял истината. Обвиняват се едни други а истината е че Украинците искат да завземат централата. А за да стане това трябва да избият всички Руснаци. Когато ги избият ще ви пиша.

5

Българин

преди 1 година

Украинската пропаганда вече достигна изцяло алогични висоти ...