18

Анонимен

преди 1 година

С колко ли е карал че заради една седалка да мръдне малко кормилото и да изхвърчи от пътя!?Това не е магистрала и скоростта не трябва да е повече от 90!Тия рейсове карат със 140!

17

Край

преди 1 година

От големия новинар николай лойнов само нелепости могат да се чуят.

16

Българка

преди 1 година

Не е изненада, нашите пътища са в безобразно състояние. Но ние българите сме овце и вместо да линчуваме отговорниците за това състояние, учим наизуст разположението на дупките и сме щастливи, когато се измъкнем невредими.

15

Радослав

преди 1 година

До 3: я виж кадри от мястото бе? Тъмно като в рог, няма външна мантинела, няма светлоотразители за да видиш къде свършва пътеката и започва ливадата! АПИ, ДАИ са почивка и това не е от днес или тази година! Ти карал ли си по български пътища през ноща? Знаеш ли как те смазва нощно каране в България? За 1 час в България се изкараш като за 3 в нормална държава! А като знаеш, че на границата ще киснеш 20 часа защото друг български орган спи?

14

7777

преди 1 година

Бъдете смирени и не пишете глупости.

13

Анонимен

преди 1 година

"Всички пострадали са откарани в Стара Загора."А къде другаде, при липса на медицински хеликоптери?Сега на човека ще му отрежат крака, който може да има по-голям шанс да бъде спсен в София.

12

Анонимен

преди 1 година

Помни ли някой едно време имаше табелки с надпис "Не говори с шофьора"? А сега всички шофьори надули музиката на макс. Имало е да става белята от човешка небрежност или глупост. Да караш шофьора да ти отвори седалката? С какъв акъл е бил този човек? Жената от автобуса каза, че хапнали, пийнали, всички били много превъзбудени. На въпроса имали ли са колани децата се направи, че не разбира езика. Как другите въпроси ги разбра без преводач? Всичко се разбира каквото говореше. Толкова близки езици!

11

Азимов

преди 1 година

Попаднал е в дупка. Ние си ги знаем наизуст и ги обикаляме ловко като в минно поле. Но сърбинът не е знаел безопасната траектория.

10

7777

преди 1 година

Много е тежко да видиш ранени деца. Дано всички се възстановят. И знаете ли- видех десетки българи много млади хора които спираха и помагаха. Адмирации за доктора от с реното аркана пловдивска регистрация. Върна се вярата ми в нашата нация. Бях там с каквото можах помогнах откарах 4 деца в болницата в СТара Загора.

9

Анонимен

преди 1 година

Сръбска му работа, вечно ще излизат нови версии :)) Като му е станало зле, да беше казал да спре некаде шофера, не да сяда отпред и да го занимава :))

8

Анонимен

преди 1 година

Всички сте като Михеал Шумахер зад клавиатурите.

7

Lina

преди 1 година

Както винаги нова сеиртв са просто пословични- как сте? От къде сте? Жената не знаеше къде се намира , а ники знойнов е в ефира, за да си покаже костюма. До.повръща ми се от тях - натикали камери и микрофони пред линейката и реаниматирката. Долнопробно, както им подхожда.

6

Анонимен

преди 1 година

Това не променя фактът, че магистралите и пътищата са ни под всякаква критика с много ниско ниво на безопастност.

5

Анонимен

преди 1 година

Тя Сийка като добър гербераст нали трябва да прикрие нещо и да прати нещата в девета глуха линия!

4

Анонимен

преди 1 година

патиланец, хулиган, тарикат, мутра --- жизнения цикъл на българина

3

Възмутен

преди 1 година

Загубена работа,ей!Всички балкански шофьори са един дол дренки и рафинирани простаци!

2

Анонимен

преди 1 година

За съжаление на всички, където в другата ви статия са изсипали 2 тона коментари да плюят по България и Борисов, който почти 2 г.не е премиер, се оказва, че не е причина пътят. Сийка Милева каза, че две от децата са в тежко състояние.

1

Анонимен

преди 1 година

Дано са живи и здрави всички , не трябва да се разсейва водача .