38

ЦСКАр

преди 1 година

Добре че са живи и здрави!

37

Анонимен

преди 1 година

Пак гласувайте за крадливите гербаджии, ДПС, БСП, ПП и т.н.. Бюлетината НЕ ХАРЕСВАМ НИКОГО!!!

36

Радослав

преди 1 година

До 35: не е нормално да ти пишат акт за несъобразена с падащи лампи и бетони скорост. Как се съобразяваш с това нещо? Колко пъти ПТП-тата бяха заради проблеми по инфраструктура? Но, не все водача е виновен, че се е качил в МПС и си мисли, че кара на път, пък то било коларска пътека. Колко време магистралата беше с ограничение 90 заради вълни? А знаеш ли, че по "магистралите ни" най разпространеният знае е Внимание! Участък с неравности?

35

Анонимен

преди 1 година

Хората така и не се научиха, че не трябва да говорят с водача на автобуса и да го разсейват, отделно тази магистрала е отвратителна, некачествена. Всички пътища в страната се строяха с некачествени материал. Оня дето ходеше да ги инспектира да носи отговорност за всички загинали и пострадали. Умния човек гледа да направи най хубавите пътища за да има просперитет, глупавия гледа да краде. Навсякъде си направиха чудни магистрали само тук каруцарски път.

34

До 37

преди 1 година

При инцидента с автобуса, където се запали имаше мантинела. От триенето в мантинелата искри запалиха автобуса, а вратите не са могли да се отворят понеже били опрени в мантинелата. Като има да става беля- пътища много. Или каруцата като се катурне пътища много се казва в поговорката.

33

Радослав

преди 1 година

До 35: забравяш фактори като искам да избегна шофиране през нощта по тези пътеки, бързане за да стигне до границата преди да му е почнала паузата за да не е като се нареди на опашк и да имат 2 дена престой на нея заради опашка и почивка на водача. А дори и през деня, да не си мислиш, че КАТ ще напишат в акта: катастрофа при опит за избягване на кратер на пътя? 99.9% от катастрофите според статистиката на КАТ са заради водача, даже и когато падна бетон от моста, акта сигурно е бил за пострадалия!

32

Браво

преди 1 година

На помогналите, но кога водачите на мпс ще разберат, че единствено и само за птп са виновни те, а не пътя. Абсурдно е всеки ден самозабравили се да карат все едно са безсмъртни. Да, ок пътят не е бил добре, но тогава се съобразяваш с пътя и такъв е закона. Пътят не е виновен, а водача. Никой не те кара да шофираш като луд. Или не виждате всеки ден брутални шофьори, които не спазват никакви правила и все друг им е крив.

31

Анонимен

преди 1 година

Малкия дявол. Можеше да се взриви както онзи автобус с македонците или да падне в дере. Ще се оправят хората. Важното е, че са живи.

30

Шок и ужас

преди 1 година

И другия път да си слагат предпазните колани да не се изсипват като семки. Ако всички бяха с колани нямаше да има толкова в болница. Всички се мислят за безсмъртния Дънкан Маклауд докато не стане белята.

29

Българ

преди 1 година

Добре бе кви са тия канавки отдясно на пътя? не трябва ли поне мантинела да има, ако случайно някой се хвърли като тоя?

28

Анонимен

преди 1 година

Магистрала като слънце, сиреч, като Борисов.

27

До 22

преди 1 година

Автобуса се обърна в 20.10 и беше светло когато показаха местопроизшествието.

26

до 25

преди 1 година

Приятелю, ако рейса беше карал с 140, сега щеше да гледаш как слагат свещи и цветя на магистралата

25

Днес се гордея

преди 1 година

Браво на всички хора, които бяха спрели да помагат на децата, браво, има още добри хора, горките деца бяха в шок, дано да се оправят бързо, а на всички хора които помагаха да сте живи и здрави, има още човеци

24

Анонимен

преди 1 година

Най доброто е че няма жертви.

23

До българка

преди 1 година

То че сме овце,овце сме си!Но ако КАТ пишеше за дупките и маркировките глоби на общините и пътищарите дупки нямаше да има!А не по партийни поръчения да дере с глоби нещастниците че аптечката им била изтекла и нямали жълта жилетка в багажника!Цялата ни система е такава!Защо аз да ги линчувам като на МВР му плащам заплата да прави таз работа но не я прави и бездейства!?Вчера близо до предната катастрофа с убити едни *** дремят в патрулката а на 50 метра половин гума от камион насред пътя и на т

22

Анонимен

преди 1 година

Версия - Костя Копейкин разсеял шофьора

21

Анонимен

преди 1 година

Като ти стане лошо се обаждаш на шофера да спре на първото възможно място, толкова ли е сложно :))) Отишъл според ената версия отпреде, сигурно да му даде ракия :))) Сръбска му работа :) Те пак са извадили късмет, щото албанците изгоряха като факли :))

20

Анонимен

преди 1 година

3.3. Скоростта на автобуса при превоз на ученици, ученици не трябва да надвишава 60 км/ч.

19

Анонимен

преди 1 година

Ние Българите сме голяма грешка, добре че са ромеите