22

ffa

преди 1 година

аз наскоро чух за бебе с инфаркт в утробата след вакса.Все пак мислете преди да се боцнете, вредите може да са по-големми от ползите

21

Анонимен

преди 1 година

"От всички ваксинирани участници са събрани сведения за здравни събития в първите -->седем дни<-- след прием на всяка доза" --- И това ми било "научно изследване"! :))))) Вервайте им бе! :))) Публикували са го в Лансет даже! Хахахаха :)))))

20

Albi

преди 1 година

Не знам колко са безопасни, то тепърва ще се види. Това че са ги дупнали и са родили видимо здрави бебета нищо не означава. След някоя друга година да не почнат, то не се развива, изостава, не иска да проговаря и подобни. Или автоимунно заболяване, астма, инсулт на 10 ама се чудим от какво ли е? При възрастни видях вече "мечтания" ефект не е и за разправяне.

19

MIKE

преди 1 година

Синът на Фидел Кастро- Джъстин Трюдо, който в момента е министър председател на Канада е сключил договор с Пфйзер за над 500 млн. ваксини за следващите 7 години( населението на Канада е 37млн.) харчейки държавни пари и прибирайки комисионната от сделката. Така, че не очаквайте някакви по-различни "научни изследвания" за "ефективността" на ваксините от комунистическа Канада.

18

Анонимен

преди 1 година

А друго изследване на японски професор генетик доказа, че децата на ваксиниралите се ще бъдат безплодни- ха сега се, на кого да се доверим?

17

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите на учени и клинични проучвания не вярват. Те вярват на руските хакери и фейса.

16

Анонимен

преди 1 година

"в първите СЕДЕМ дни след всяка доза" е тотално неадекватно проследяване. Бременността при човека не продължава 7 дни, а 40 СЕДМИЦИ. Същата критика важеше и за предишното подобно изследване: набързо прекратено наблюдение, за да могат авторите да си докарат желаните изводи, и връчено още по-бързо на журнаГлистите като Н. Христова за проповядване.

15

Агънцето

преди 1 година

Как върви създаването на СТАДЕН ИМУНИТЕТ сред стадната част от населението ?

14

Само питам...

преди 1 година

Не ви ли прави впечатление че ваксинирането е най-настоятелно и агресивно към бялата част на човечеството . За всички останали етноси е на принципа "ако искаш".... и те обикновенно не искат. п.с. Някой да ми припомни как върви ваксинирането на ромското население в България ? Има ли вече поне ДВАМА рома ваксинирани ? А колко от тях носят маски на публични места ? Не че нещо, за един доктор вирусолог питам.

13

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам да чета за драмите между Бруклин Бекъм и жена му Никола. Моля пишете повече за мъжа с женско излъчване и жената с мъжко име

12

Темида

преди 1 година

Вече дори мейнстрийм издания не могат да крият чудовищните ефекти от не-ваксините на Файзер и Ко. Тумори, безплодие и кръвни съсиреци са сред основните странични ефекти, водещи до значимо намаляване на очакваната продължителност на живота на набодените, в сравнение с огледални групи от чистокръвни, т.е. неваксинирани.

11

Анонимен

преди 1 година

Чакай бе, те тестовете на Файзър завършват през 2024-та, а те вече напрвиха тестове и на бременни? Значи толкова са им тестовете, хахахаха. Лъгането и мазането продължава! А какво стана с Тромба-Зенека? И тя ли е безопасна? Само дето лепиш няколко тромба и гътваш?

10

Анонимен

преди 1 година

Защо са си харчили парите за изследване? Тук проф. Ива и д-р Гломб-Тромб още през 2020 г. казаха че не са опасни!

9

Доктор Ваксинатор

преди 1 година

Ама разбира се че е безопасно... Те иРНК ваксините САМО МАЛКО променят РНК на човека , Онова РНК, което е отговорно за копирането и транспортирането на генетичната информация от ДНК . Нищо опасно.... А пък и да има нещо тревожно , то ще може да се забележи чак след 20-30г. Не е нещо от което се умира веднага .... Така че си е напълно безопасно.... Като се има предвид че 90% от населението хабер си няма какво е РНК или пък "унуй нещу" ДНК .... Боцай се народе , ни бой ся .... Един път са живей .

8

Анонимен

преди 1 година

А бе какви са тези медицински опити с бременни жени и деца? Корпорациите и властите заприличаха на Третия райх.

7

Анонимен

преди 1 година

Тази агресивна истерия покрай ковида и ваксините само вдига подкрепата за кремълски *** като к0пейкин и подобни.

6

Анонимен

преди 1 година

Да бе безопасни са колкото и за препарата казваха че спирал вируса. После обърнаха плочата и започнаха да говорят че трябвало още подсилващи дози и пак същото.

5

Анонимен

преди 1 година

Направо и плода в бременните да ваксинират, за по-сигурно. Няма да мирясат тия и да оставят хората на мира. Защо лекарство не се трепят да измислят, ами бълват ваксини една след друга?

4

Анонимен

преди 1 година

Ковид ваксините не са полезни и за бременни и за не бременни - според кварталните интелектуалци.

3

Анонимен

преди 1 година

Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране