42

Анонимен

преди 1 година

Най-ваксинираните държави имат десетки пъти повече заболели и починали дневно от България, но успокоението на ваксърите е, че процентът почнали спрямо заразените е по-малък при тях. Е няма такива кухарщина като при ваксърите.

41

ЛЪЖЕВАКСИНАТА

преди 1 година

заразява околните по-бързо от вируса, създаден във военните лаборатории

40

Бременна 8-ми месец

преди 1 година

Thanks, but no, thanks! Едва ли вече има наивници, да повярват на мита, че група сатанисти-депопулационисти, като Бил Гейц и Сие, са открили вълшебен серум, който да ги предпази от болести, които самите те създават и пускат! Ай у лево с антиваксините! ПС: Общата смъртност е един показател, който никой не може да скрие. Телата се броят, а бройката е ужасяваща, в най-ваксинираните с Ковид-антиваксината държави, като Австралия, Англия и Нова Зеландия. Факт!

39

Анонимен

преди 1 година

Обикновено една ваксина се прави за 10-15 години. И това е с цел да се изследват възможните негативни реакции не само върху ваксинирания, а и за неговото поколение. При ваксините срещу ковид нямаме такова нещо. Ваксината беше създадена за 4-5 месеца, като възможните нежелани последствия тепърва се изледват върху вече ваксинираните.

38

Анонимен

преди 1 година

Разбирам търговците на препарати, но никога няма да мога да разбера тези отвратителни същества, наречени "лекари", които за едната пачка са готови да осакатят до живот бременни жени, заедно с децата им.

37

Анонимен

преди 1 година

Доктор Серхат Фандик в турция гледайте с какво се бодете. файзер,модерна ,астра зенека 99 % графен оксид!!!! Трипанозома крузи освен това в файзера са намерили при наблюдение под микроскоп!Кой и защо ни заставя да се ваксинираме!Беновска пита?

36

Анонимен

преди 1 година

ДОЛНА ЛЪЖА! Много изследвания показват какви са ужасните и необратими последствията за бременни жени.

35

Щирлиц

преди 1 година

Всичко ще си кажете,мамини сладки отровители,а най-вече кого трябва първо да тровите.

34

Менгеле, доктор

преди 1 година

И аз проведох изследване, което доказва, че антифризът е напълно безвреден за пиене! 7 минути след поемането на антифриз не се наблюдават никакви странични ефекти! Хайде всички на антифриза, а който не иска и твърди, че от антифриз се умира е плоскоземец и конспиратор! П.С. В момента изпитвам консумацията на червена мухоморка. За момента резултатите са много обещаващи - никакви странични ефекти 7 часа след консумацията!

33

999

преди 1 година

Ваксините не са безвредни. Лично познавам доста хора, които дори в момента са в болница с Неустановена причина за състоянието им. Това са сравнително млади хора. А лекарите въобще хал хабер си нямат, че това е от ваксината.

32

Анонимен

преди 1 година

Първите ваксини бяха от декември 2020. Кога ги приложиха на бременни, кога проследиха?

31

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха ... и някой вярва в подобни "изследвания"?

30

Анонимен

преди 1 година

Нищо им няма,целия свят се набоцка,раждат си нормални бебета,така или иначе тялото е способно да изчиства ненужни му неща,айде стига сте задълбавали какво можело да стане ,всеки има гкава на раменете да си решава.Никога няма да се разбере истината защото никой няма да ти каже ,че астмата ти е от ваксината,което е бая нелепо твърдение така или иначе.Не изперквайте ,а си живейте живота,СТИГА ДРАМИ

29

Анонимен

преди 1 година

Масони, илюминанти и всякакви там тайни правителства имащи се за велики. Как не се умориха.

28

(-_-)

преди 1 година

Не е изследване, а анкета! Колкото до 'хора' като тоя д-р Маниш са готови и майка си да продадат.. Ей спрете се вече!

27

Жена на 28

преди 1 година

Ще е добре ваксините ако водят до безплодие.Населението трябва да бъде намалено!

26

Анонимен

преди 1 година

Леле и да не съм бременна няма да си сложа, а бременна пък изобщо не бих си и помислила да се ваксинирам.

25

ДКЦ 1

преди 1 година

Който иска да се ваксинира! А който не иска да не се ваксинира! Ваксинираните също се разболяват и заразяват околните ... !!!!

24

Анонимен

преди 1 година

До 28 "поредното авторитетно научно изследване" Да, много е авторитетно! Толкова авторитетно ти казва, че ваксините са относително безопасни до една седмица след боцкането. След това отговорността си е за теб. Авторитет да искаш!

23

Анонимен

преди 1 година

Някой си лъжец бил чел, че било бебе с инфаркт в утробата,??? Абе като лъжеш, посмали малко! Ха ха ха. Антиваксърите бесни, поредното авторитетно научно изследване, което пречи на пропагандата им.