144

Toни

преди 1 година

До Анонимен 167 и 168За да имате право на мнение може би първо да научите български после си пишете глупостите на които и без това никой не обръща внимание.

143

Анонимен

преди 1 година

Русия е гигант на глинени крака. Санкциите няма да спрат, да се увеличават.

142

Анонимен

преди 1 година

Кодиров, продал се на един диктатор, изменник на своя народ. ***, след която сънародниците му чеченци, ще вдигнат ръце към бога си, за да му благодарят, че ги е спасил. Същата съдба очаква и пжбъркания Путин/Медведев. Дните на Путин и Кадиров са преброени.

141

до редакцията

преди 1 година

на Днес - триете разни коментари избирателно, а на чужд език позволявате коментари? Чудя се що така?!

140

ахахаха

преди 1 година

някаква война имаше преди там, ама сега е "друго"

139

Morski

преди 1 година

до 211- ХАХАХА! КГБ??? "Нет человек,нет проблем!" нали товариш б.л.я.д! Нищо ново не сте научили и си стоите там някъде в 19- началото на 20 век!КГБ сега точно им е до друго ,намиращо се в Кремъл , не до мен! ПОНИМАЕШЬ?

138

Morski

преди 1 година

Д0 205-смешна злоба,неспособна да роди добро и уважение!Не съм роб на никой и няма да бъда,а винаги ще защитавам родината си-тази на Левски,Ботев,Раковски, Сандански,Делчев!Това,че пиша очевидни неща ,не значи ,че съм противник,нооо стигне ли се до защита до Отечеството,не чакай друго от мен!Нали така е и при вас! Забравих,вие определяте защитниците на Родината си биещи се срещу вас на-нацисти само,защото са ви се опълчили!Грешката ви е ,че приемате само вашата истина!

137

Morski

преди 1 година

До Анонимен ***, ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ ! ТУК НЕ Е РУСКАТА ФЕРМЕНТАЦИЯ!

136

Morski

преди 1 година

до 200- Щом те е срам да използваш единствената ни уникална буква --- Ъ-- , не се брой за българин!

135

Joe

преди 1 година

Да не стане както с Вагнер?!?

134

Morski

преди 1 година

196- Споко робофил, всички сме смъртни ,макар че повечето кремълски вождове се мислят за безсмърни!само Господ е такъв ,но Русия с богохулствата си по и след ВОСР е отритната от Господ- Русия вече не е православна, особено с най-голямата джамия в света построена 2015 в Москва! Мен не ме е страх от смъртта, защото тя е неизбежна за всеки, но явно кремърските ви управници ги е! И ТУК Е БЪЛГАРСКИ САЙТ *** , ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ ! ВСЕ ПАК УВАЖАВАЙ НАРОДА ДАЛ ВИ АЗБУКАТА И КУЛТУРАТА!

133

Morski

преди 1 година

21,най-се кефя на такива като теб ,дето нямат аргументи пък запълват нета с коментари за моята личност! Ниска топка си!Бягай да береш гъби!

132

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ СИЛА АХМАТ СИЛА !!!!!!!!........

131

До НЯКОЙ

преди 1 година

Всички русофоби,опънете се един друг и се успокойте малко.Жалки сте с ващата злоба,жалки. //////// Злобари са русофилите! Те се радват на войната на путин и на нейните последствия за Украйна и народа! Пфу! Нямаше нужда да го казвам.

130

21

преди 1 година

Морски, бая вода си глътнал..

129

Сосидж

преди 1 година

Колко кози са му обещали?

128

Morski

преди 1 година

Щом този *** пише за "разпадане на Русия" без никой да го пита и поставя на въпрос, значи нещата са станали необратими и колелото е започнало да се върти! Чечня, Татарската република (Волжка България), Буратия, Алтай, Дагестан, Карелия, Ингушетия, Калмикия, Кабардино-Балкария, Северна Осетия, Якутия, Ичкерия-все републики част от Руската ФЕРМЕНТАЦИЯ, които от векове са подтиснати и се борят за независимост! 2024 - РУСИЯ УМРЕ!

127

Анонимен

преди 1 година

До: Никой Само два факта са ми достатъчни: Айман ал-Зауахири, наскоро убития от американски дрон бивш лидер на Ал Кайда е бил обучаван от агенти на ГРУ в Чечения. И освен това видях башибозука Рамзан Кадъров да крещи: "Аллаху Акбар!" когато държа реч пред своите главорези преди да ги прати в Украйна.Кои са християните братя славяни?Сами си преценете!

126

анализатор

преди 1 година

"А западните политици вместо да мислят за разпадането ѝ, трябвало да помислят за сътрудничеството си с нея." Казва точно обратното на истината: Русия не иска да мисли за сътрудничество със Запада! Русия иска да превземе и окупира Запада (и ние вече сме част от Запада)! А Русия сама се разпада - без чужда помощ!

125

Никой

преди 1 година

В Ичкерия управляват силоваци със шарени ***,подставени от Кремъл.Тези около Кадиров и самият той са прости и неграмотни хора,Когато хванеш такива хора на тясно че са необразовани,те веднага намесват Корана и се оправдават с него.Ичкерия е толкова назад в разбирането на личната свобода,почти колко и Афганистан в момента.В Ичкерия е концентрирана всичката военна мощ на Кавказ,там буквално са блокирани всички пътища и магистрали до колкото ги има,от руски редовни войски и кавказки башибозук.