300

Анонимен

преди 1 година

Хиперзвукът решава всичко.

299

Анонимен

преди 1 година

До: номер 378 Е какво? Да не би да не е вярно? Всъщност не разбрах точно: Признаваш ли го, или го отричаш? Щото истинската Русия е Киевская Русь! В Москва са живели москалите, в Московското Княжество.Истина е, провери!Преди освобождението от Османската империя на руснаците сме им викали московци! А Иван Вазов, най-големият русофил, е живял и писал "Под игото" в Одеса!

298

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами така е, путинските творения да си стоят при путин, те са си самодостатъчни, чий го дирят в Европа ... на който му харесва путинова раша да си стяга чемодана, да си нахлупва уша.н.ката и нахлузва ва.тен.ката и да поема към Матушката си, ние не щем да ни я водят тук ... !!!

297

ЕС

преди 1 година

Обикновен фашизъм.

296

Анонимен

преди 1 година

До Българин 369 - Ама ние СМЕ си " майамци" откъдето и да ни погледнеш - Никъде няма да намериш по- майамци от нас !

295

Болни нацисти

преди 1 година

Подоляк по украинската телевизия: "Украйна има мисия, тя е тежка мисия, но освен Украйна никой не може да спре Русия. Украинците ясно разбират своята мисия и са готови да платят висока цена за това. Украйна има мисия да докаже на света, че Рус и цивилизацията за Европа - това е само Украйна. Русия не съществува, просто се е появила от никъде и отива в нищото - ето това е нашата мисия".

294

Радо

преди 1 година

Фашизъм в най-чист вид.

293

до 368

преди 1 година

Добре, къде викаш записват за украинската армия? Да ходим да се бием срещу пълчищата на Кремъл? Инфо имаш ли щото съм навитак?Телефонче нещо, адрес ще дадеш ли?

292

Анонимен

преди 1 година

Вън на руските *** от ЕС!

291

Абе

преди 1 година

До Българин "яма нормален човек, който да иска да живее като руснак." ... е това ми е най-странното при русофилите: Русия била велика, руската култура била за завиждане, руския начин на живот бил истинския, обаче нито ходят да живеят в Русия, нито се опитват да научат Руски език като хората, нито искат да имат нещо общо с живота на обикновения руснак. Някой русофил може ли да обясни тая разлика между приказки и дела? : )))))

290

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 368 Хем щяла да "воюва Източна Европа", хем пък американски части се разполагали там. От зор да набута две опорки едновременно, русофила се престара и пресоли манджата.

289

българин

преди 1 година

До: номер 365 Пич, не знам как да ти го обясня по-добре? За последен път помня че съм ползвал евтини руски енергоизточници по времето на НРБ и СССР, когато бяхме "вечна дружба" (колко да е вечна) с тоеарищ Брежнев, и се возих евтино на самолет от София до Видин ба Ан-24 и обратно! Билетчето струваше 20 лева.И от тогава от "братска" прехвалена Русия - kykиш!!!Нехер, по русски!!!

288

Българин

преди 1 година

А бе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, аз искам да живея като самодоволен и ояден западняк, а не като мизерен гладен руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живеем като майамци, а не като краснодарци.

287

Анонимен

преди 1 година

Единственият шанс на ЕС да оцелее е да се включи във войната в Украйна. Разбира се оядените западняци няма да воюват, ще воюва източна Европа. Не случайно започнаха да разполагат американски части в България.

286

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Как ще изглежда Европа ,ако руснаците купонясват ,а европейците ги гледат отстрани ,броят си центовете и скърцат със зъби от завист . ще разсъждават ,защо е така ,какво не е наред ,защо едни купонясват ,а други не могат ? И ще замирише на бунт ,протести ,революции .

285

българин

преди 1 година

До: номер 334 (Los Angeles) Пич, бил съм в САЩ. Не можеш да ме уплашиш.Америка е друг свят. Не знам как да го обясня по-добре? Европа си е Европа, и тук ми харесва повече отвсякъде!!! Русия е Азия. Схващаш ли накъде бия?!Виждал съм бездомници в САЩ. Един клошар си пра дънките на фонтанче на "Пенсилвания авеню" във Вашингтон, на метри от Белия Дом.Ходих и в стриптийз бар (до руското посолство), където млади готини студентки си заработват допълнително за Georgetown University!

284

Анонимен

преди 1 година

Ресурсите на Русия се насочват към Азия - Китай, Индия. Това означава, че ЕС се лишава от евтини руски ресурси. Това означава, че тяхната конкурентоспособност в този смисъл пада. И те прекрасно разбират това. Много добре разбират, че успех на специалната операция означава край на ЕС.

283

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 363 "никой не може да направи нищо на Русия." Въпросът е какво да правят тези, на които Русия може да направи и прави нещо - военно, икономически и т.н. Отговора е: да я изринат. Това и ще се случи. :))))

282

Анонимен

преди 1 година

Енергия, чернозем, води, гори, метали, уран и всички природни богатства. Русия има всичко. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия. Русия е осигурена и защитена военн - никой не може да направи нищо на Русия.

281

Анонимен

преди 1 година

Води се борба, жестока борба. Но не за Украйна, или за западни евроreйски или каквито и да са ценности. Води се жестока борба за ресурси. И по-точно - за ресурсите на Русия. И от тук е тази ярост и бяс към Русия които вилнеят в ЕС.