41

Референтни стойности

преди 1 година

Асенчо, май брато видяхте дебелия с "просто Киро" и решихте да си спасявате задниците !Идва зима, народа ще остане без работа, хляб и отопление и ще ви гони "с тояги" по улиците !Но за съжаление, сега вие може да решите да се "натиснете" за продължаване на договора с Газпром, но след като сме в списъка на "Враждебните страни", те дали ще искат да го . . .ПРОДЪЛЖАТ С НАС !?

40

Гиб Мелсън

преди 1 година

Асенчо каза, че няма да подновим договора си с Газпром. Много добре помня, че така каза. Така става със смахнатите русофоби. Обръщат се като палачинки. Без никакъв срам.

39

Анонимен

преди 1 година

До До 33 ... промяната на газпром е заради невъзможността да му се плаща в договорената валута заради санкции! газпром даде шанс да се плаща в друга валута, а не е отказал доставки..

38

Анонимен

преди 1 година

Ъъъ, мисиркитe сигурни ли сте че това е казал Василев, щото мнението му се е обърнало на около 171 градуса.

37

Каква е

преди 1 година

Приликата и Разликата между партията на Бойко и останалите партии. При едните и другите се краде!Само, че при Борисов нешо се прави , гради, докато при останалите само се краде при това безбожно !!!

36

Анонимен

преди 1 година

До До 33 ..-. грешиш! точно двамцата отказаха да плащат в рубли на газпром за да се подмажат на краварника и ес, защото ония решили да налагат санкции и отказване от руска газ! погледни по стари новини! а глобата е заради отказ от вече заявени количества..

35

Анонимен

преди 1 година

Боже, как ни подлъгаха тези аматьорчета. Сега години ще плащаме за простотиите им

34

перко

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДНА ОТ ГАЗПРО И ДА ПЛАТИ 960 МИЛИОНА ЕВРО! ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ. КОКОРРЧО Е ЗА ЗАТВОРА.

33

До 33

преди 1 година

Това става само след арбитраж и зависи съдът какво ще каже, защото Промяната в договора е на Газпром, Не на БГ!!!

32

Ми555

преди 1 година

Василев си сменя мнението на 24 часа! Може и по- често. Той народът е т.ъ.п. и не вдява, така ли?!

31

Анонимен

преди 1 година

960 млн. евро глоба ще плати България на Газпром експорт заради неползваните количества газ, които тия отказаха да купят...

30

Малиййй

преди 1 година

ТОЯ СЕ ВРЪТКА БИТЕР КИРО ХУБАВЕЦА!!! БЕГАЙТЕ С 200 ОТ ТИЯ!

29

Сатир

преди 1 година

Кокорчо , късно е за китка, време е за рае.

28

Анонимен

преди 1 година

Просто един измамник, това е!

27

Анонимен

преди 1 година

Абе, Асенчо, що не каза "Защо не" пролетта, когато беше категоричен, че руски газ няма да се купува? Ей, трудно ви увират коравите глави. Хем нищо не знаете, от нищо не отбирате, хем сте нагли колкото не бива.

26

Истукан

преди 1 година

Да сте плащали в рубли като искате толкова руски газ.

25

Пич

преди 1 година

А, стига, бе! А защо до вчера говореше точно обратното? И защо докато беше вицепремиер, не уредихте плащанията по схемата, по която руснаците бяха готови да ви доставят газ?

24

Истукан

преди 1 година

Е, късно е либе за кика шарена, вече скъсахте с Газпром и фалирахте държавата. Защо не преговаряхте с Газпром като бяхте на власт? Айде чао, да не ви видим повече, че лошо ви се пише.

23

Анонимен

преди 1 година

Германците преядоха лай**но въже за да имат доставки от Русия. Направиха невъзможни дипломатически гимнастики за една турбина, ремонтирана в Канада, и която стоеше в забранителния списък. Накрая я довлякоха и рекоха на Газпром - ето ви турбината. Но последните така или иначе не подават необходимите количества. Дано и с нас не се получи нещо подобно.

22

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Ние ще гласуваме против каскета които пази Пеевски и Доган и Боко тиквата и всички останали които грабят България. Ще гласуваме за ПП които са против каскета. Казах само за тези които са против каскета.