81

Анонимен

преди 1 година

Радев да подписва с Газпром, Гълъба на мира да отваря сметка в рубли в Газпромбанк. Работете, отваряйте, подписвайте договора в рубли. Работете, мързеливци! Вие ще сте виновни пред ЕС и ще ви обвиняваме в антиевроатлантизъм. Жертвайте се за родината.

80

Анонимен

преди 1 година

Донев, Радев, Борисов, подпишете договор с Гапром, защото кризата и разрухата е голяма. Заедно отидете - правителство и опозиция. Борисов ще бъде духовна подкрепа на Донев и Радев. Подписвайте, не лъжете народа за изборите. Поемете сега отговорност и подпишете с Газпром. Преди изборите подпишете, за да спрете с лъжите си.

79

Анонимен

преди 1 година

Че ще обърнат палачинката е ясно, само кому беше нужно това, което ни го причиниха?

78

Анонимен

преди 1 година

В ес и нато има вече други страни които не се подчиняват на сащ -- Турция, Унгария. Полша е заплашила брюксел, че ако не освободи парите, които задържа ще искат оставката на фон дер лайен. Тази оставка трябваше отдавна да бъде поискана от много повече държави -- тя е американски агент, който работи против европейските интереси.Ха-ха, хи-хи! Ще се събудят, малко късничко, но непременно, като почнат да им бъркат в джоба.

77

КАН КРУМ

преди 1 година

ЗАЩОТО В ЖИВОТА ИМА ПО-ВАЖНИ НЕЩА ОТ ПАРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 1 година

От американското посолство могат да нареждат само на купените си прислужници, на други не могат. Нито пък могат да попречат да купуваме от газпром каквото ни трябва -- всичко става само чрез техните купени прислужници, които не трябва да бъдат допускани във властта, а също не трябва и да бъдат на свобода -- извършили са сериозна вредителска дейност и мястото им е в затвора. Ако са на свобода ще продължават да вредят. Така стоят нещата.

75

Анонимен

преди 1 година

Защо не - предизборно а като вземат властта - Скъп американски газ ни наредиха от американското посолство . Евроатлантическа зима ни чака .

74

Анонимен

преди 1 година

Само изключително повърхностни и неграмотни политици могат да твърдят, че сащ са ни стратегически партньори -- това са пълни безсмислици и лъжи на користни политически мошенници нямащи връзка с реалността. Мястото им е в затвора за сеене на вражда с Русия против българските интереси. Това са президентчето радев, борисов, кирчо и компания, включително бсп на предателката нинова, всякакви демокрадски партийки --никой от тях не представлява българските интереси, а напротив е готов да ги продава.

73

Анонимен

преди 1 година

Служебното прав-лство е контактувало газпром за доставки на газ --- оттам са отказали много правилно. Това е временно правителство и сега се мъчи да оправя вредителствата на кирчо, ***, корни и плъха -- американските подложки. След един месец и половина има избори и ако дойде на власт някаква подобна коалиция какво ще прави газпром? -- трябва пак да прекъсва доставки, ако сега разреши нещо. Народът да си опича *** глави къде му е интересът. Избира ли предатели чака го гражданска война.

72

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо, говориш ксто луд с оная си работа.Твоят приятел и съмишленик реши да се прави на герой,какъвто не е, и без подработен тил отказа не веднаж, а на 3 пъти искането на Газпром за заплащане в рубли. Руснаците ни спряха газа.На лъжата ти за спирането на газа и на други държави: не може тези държави от ЕС чрез Урсулата да пишат 7-и пакет санкции, да прибират 320 млрд.$ авоари на Русия в ЕС и САЩ, да захранват с далекобойни,над 100 км ракети Украйна, а тя да им продава газ и нефт! Балами няма!

71

$$$$????

преди 1 година

Сега ти светна в канчето.Пееше друга песен преди време.Пак е добре че ти просветна на време Сега ще плащаш в рубли и няма да се правите на тарикати с Петков (лизача на USA които искаше да погребе България)

70

Анонимен

преди 1 година

Феичките са налазили яко статията ахаххаха

69

Анонимен

преди 1 година

Замеряне с камъни по главата ...

68

Николай Стоименов

преди 1 година

Това безгръбначно освен че е обратно е и супер нагло

67

Още тен

преди 1 година

Кокоро какви ги дрънкаш, ще ти дърпап ушите от козяк.Защо всеки бутафорен политик като се оака и съсипе държавата почва да дава акъли как държавата може да се оправи?

66

от село

преди 1 година

Кокорчооо то и вода има ,но е по 4 лв кубика .

65

Анонимен

преди 1 година

Той от Миконос ли се обажда?

64

Азимов

преди 1 година

У нас има и немалко неплатени хора с евроатлантическо-русофобски възгледи. Не от нпо-тата, без материална изгода. Просто не особено умни хора, силно влияещи се от моди и медии. Те припознават ПП като някакви спасители и водачи, правят калабалък по актуалните протести и прочие. Това изказване на Кокоря е абсолютно изплюване в лицата им.

63

Аноним

преди 1 година

ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР КОКОРЧО КИРО ПЪЧИХА СЕ ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА НИ ПОДПЛАТЕНИ ОТ БОЖКОВИСТИТЕ 2 ГОДИНИ КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО

62

Аноним

преди 1 година

ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТЗА ТЕЗИ ПРЕВРАТАДЖИИ ГЕШЕВ СПИШФЛИ ТЕЗИ ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ КОКОРЧО 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ КЪДЕ СА РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ПРЕВРАТАДЖИИТЕ И ТЕХНИТЕ МЕНТОРИ И ТЕЗИ ДЕТО ПЛАЩАТ