442

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че е крайно време НАТО да се намесва и да приключва войната. Какво толкова ги мислят руските психопати. Тази АЕЦ е пряка заплаха за Европа, а НАТО е създаден точно за това.

441

Анонимен

преди 1 година

Тия дето коментират не са виновни - виновен е тоя който разпространява тия лъжи - тоя гьобелсов маниер е станал коронен номер на кремълските нацисти и техните лакеи-русофили - мислят че като повтарят една русофилска лъжа сто пъти и тя ще стане истина, Да ама Не! Тургенев: "руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят"

440

Българин

преди 1 година

Белото не прощава на никой. Да вземеш 2-3 пъти е ок, колкото да опиташ. Но като всяка вечер се друсаш, след 6 месеца няма как мозъка и психиката ти да не се сринат и да загубиш връзка с реалността. Жалкото е, че разни европейски политици, в опитите да са солидарни със Зеленски, подкрепят глупостите, които той говори в периодите си на сутришна абстиненция (преди следващата доза).

439

Анонимен

преди 1 година

днеска рус армия унищожи откъдето се обстрелваше аец.затова че няма да можеш да плачеш. до тук клоун

438

Анонимен

преди 1 година

Медиите са най-големия враг на народа.

437

Анонимен

преди 1 година

Пределно ясно е, че натовските психопати искат Чернобил 2 за да убедят общественото мнение за пълномащабна война.

436

натовски популист

преди 1 година

Значи само украинците могат дасе крият вдетски градини и между гражданите и така да причинят жетви сред населението.Защо руснаците да обстрелват централата където са там ,явно украинците искат да си върнат централата но н а каква цена -най-много да я спрта руснаците и останат без ток зимата

435

аз

преди 1 година

Значи..... Русия е завзела централата, ползва я за база от която да стреля по други цели, и въпреки това обстрелва същата централа........ Зеленскииииииии ти си поредното доказателство че дрогата не прощава!

434

Анонимен

преди 1 година

Никой не би подпалил къщата в която живее! Никой русофил не може да ме излъже, че украинците са искали да предизвикат ядрен апокалипсис в земята която живеят те и децата им! Само руският нацистки враг би могъл да извърши такова зверство! Жестокостта е в природата на руската душа! М. Горки: "Основната черта на руския национален характер е жестокостта и тази жестокост е садистична" ; "Ние (руснаците) сме жесток звяр...в руската жестокост се крие дяволска изтънченост" Вече съм убеден че са русите!

433

Анонимен

преди 1 година

Украинците не биха си причинили ядрен апокалипсис в земята на която живеят! Само *** и антихристияни като кремлянските нацисти биха могли да извършат такова престъпление! русия се управлява от бившите комунисти които 70 години преследваха християнската вяра, събаряха църкви и убиваха свещеници! Сега потомците на руските комунисти-антихристияни продължават да воюват с християнството като унищожават християнски държави и убиват все повече и повече християни. Зверове и терористи са русите

432

gogo

преди 1 година

Алооо, фащите, земайте си гащите и да ви нема, оти ке ви --- макята

431

Тургенев:

преди 1 година

"Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят" Колкото и да лъжат русофилите не могат да ме измамят че украинците са искали да предизвикат ядрен апокалипсис в земята на която живеят!

430

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименКолко *** трябва да си, за да вярваш, че е нормално руснаците да използват АЕЦ за военна база, от която да приготват атаките си и това да е нормално.

429

Дядо Либен

преди 1 година

Срам в 21 век и срам за цялото славянство... е Руската Федерация...Да се завзема ядрена централа и да се рискува живота и здравето на цяла Европа...поне с това можеше да прояви човещина и поне да я заобиколи и да каже " ние сме хора и няма да рискуваме живота и здравето децата и поколенията руснаци и европейци". Животни такива...вируси ...човешки ***...пфуу

428

Анонимен

преди 1 година

Колко промит трябва да си за да вярваш че руснаците сами се обстрелват в АЕЦ-а и Донецк. Как може да му дават платформа на тоя лъжец без никакви противоречие от журналистите?

427

този

преди 1 година

побъркан ще залее Европа с радиация.

426

Анонимен

преди 1 година

Наркомана е на поредната си доза. Руснаците стрелят сами по себе си... То и Донецк сами го минираха с противопехотни мини...въобще руснаците сами със себе си воюват, а 1 млн украинска армия нищо не прави... Има ли толкова кухи, че да вярват на подобни простотии?!?!

425

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин.- Дори медиите наистина са си повярвали че гьобелсовия трик, с повтарянето си, че "руснаците сами се обстелват", ще върже дикиш.

424

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Русия - смях 500- Знам че колкото и да ви повтарям факта, че Русия не е пращала армията си в Украйна, а само малка част в помощ на местните бойци от ДНП и ЛНР, вие ще си повтаряте тази манра защото така ви е наредено. Но ДНП и ЛНР не са втората, а първата армия в Украйна доказано с факта , че четвърт от Украйна е изтрита от картата. И то четвърт с 80% от икономиката и ресусите на бивша Украйна. И моретата!

423

Русия - смях

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 5 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.