18

Анонимен

преди 1 година

Информацията става все по-мяловяжна!Няма екшън,не предизвиква страх.Какво е само 1 починал на фона на 800 положителни.Капка в морето.

17

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

До16... вече седем милиарда дози инжекции са пробутани на немислещите, страхливите, лековерните и изнудените. И какво следа - следват още милиарди инжекции. За същият "ваксиниран" контингент. Урсулата е купила още два милиарда дози за 450 милиона население на ЕС. Очаквайте новото изнудване и принуждение наесен. Понеже вацините са толкова хубави, че трябва да си ги инжектираш непрекъснато, за да подържаш минималният им полезен "ефект", и трябва да те изнасилят за да се инжектираш.

16

Анонимен

преди 1 година

Вече над 7 милиарда са ваксинираните. Останаха шепа конгуанци, бурунгунци и нашите умни обитатели на гетата. Всички ще умрем от ваксините, но ще останат те, представителите на вселенския разум, бъдещето на планетата Земя, необразовани, мързеливи, злобни, неграмотни, но хитро разкрили пъкления план на бигфарма.

15

Анонимен

преди 1 година

Както сами виждате, колкото по-малко участвате в играта на пландемия, толкова по-малко пладнемия има.

14

***

преди 1 година

религията на глобалистите комунистки паразитки сатанисти е лъжата, винаги лъжат за всичко ковида, войните, кризите, глобални промени на климата, газта, храните..не вярвайте какво пишат, говорят, показват продажните и манипулирани от глобалистите масмедии, поставяйте всичко под съмнениеНищо не е вярно..

13

Не с лошо де :)

преди 1 година

До До 8, виждаме отношението на "властите" към хората, които задават въпроси, нали? Обявиха ни за конспиратори. Нека ние имаме противоположно отнощение към тези с лошо образование и вместо да ги хулим да ги образоваме :)

12

До 8

преди 1 година

Статистиката се прави от тези, които имат финансов интерес бройките да са много. И при липсата на контрол и проверка за достоверност, ти твърдиш, че е безпристрастна? Жалка си.

11

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Влизам вчера в аптеката и очаквам някой да ми се "скара", че нямам маска. Оказа се, че от трима клиенти и двама служители никой нямаше маска :) Толкова за "пандемията". А за онзи долу, къде вярва в "безпристрастаната статистика" да допълня, че това първо НЕ Е статистика. И второ НЕ Е безпристрастна :) Самият факкт, че никой не контролира входните данни правят онова писание горе..... пълна манипулация :) Ако следиш ще я видиш в рамките на седмица. Леклите от РЗИ се страхуват и не правят проверки!

10

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да изпитаме и тази лъжа на гърбовете си, за да видим кой лъже и кой ни продаде. До преди три години вярвах на медии и медици. Вече не. Всяко зло за добро дет се вика.

9

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане! Мерси че помагате на рейтинга!

8

Анонимен

преди 1 година

Дежурните проруски антиваксъри са раннобудни. Едни и същи помии всяка сутрин под безпристрастна статистика.

7

мда

преди 1 година

Ковид измамата вече не върви.

6

Батко

преди 1 година

За почти три години не се научихте да правите разлика между болен и положителен тест. Къде са тези 818 болни? Пландемията върви благодарение на платените медии като вас. Никой не го интересува!

5

Анонимен

преди 1 година

Вакситтролът e буден, в момента храни Възраждане и Костадинов.

4

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Не се спряхте да пропагандирате ,тази измама...не разбрахте ли че по-голямата част от обществото ,вече не вярват в тези глупости(освен шепата ковидари )!!!!Нюрнберг за вас ,лично бих ви издал присъда и с удоволствие бих я изпълнил !!!

3

Анонимен

преди 1 година

Чакаме вакс трола да се събуди и да почне да цъка минуси...

2

Анонимен

преди 1 година

Последното издание на тази рубрика ще бъде на 02.10.

1

Ще си платите

преди 1 година

Ще си платите един ден за този тормоз. Всички замесени. По един или друг начин.