38

ЛЪЖЕВАКСИНАТА

преди 1 година

заразява околните по-бързо от вируса, създаден във военните лаборатории

37

Анонимен

преди 1 година

Италия е ваксинирана 80%. И о, чудо! Имат 10 пъти по-голямо население от България, но заболелите и починалите за 1 ден са 50 повече от България вече в продължение на месеци. Подобна е картинката и в други "ваксинирани" държави. Но ваксърите продължават убедено да твърдят, че ваксините работят. Блажени са верующите, както се казва.

36

До 37

преди 1 година

Шо преписваш бе двойкаджия

35

Анонимен

преди 1 година

А аз не се чудя повече кой започна антиваксърската кампания и погуби стотици хиляди животи. Всеизвестно е, че източникът е Русия. Беше започната като кампания против конкурентните западни ваксини, за да лансират своя Спутник . Държавна поръчка, ангажиране на руските хакери, фалшиви видеа, фалшифицирани данни, имитиращи истинските сайтове и т.н. Чудя се обаче, защо българите се вързаха в най-висока степен. Или пък не? Доказано сте най-прости в цяла Европа.

34

Анонимен

преди 1 година

Още се чудя кой и защо се нави да води три години подред пропагандна ваксинаторска кампания по форумите, застрашаваща човешки животи и отнела един куп човешки животи по един, или друг начин. Тоя някой ще бъде наказан, то е ясно. Ама що за човек е????

33

Анонимен

преди 1 година

Добре, че са ни умници! Освен от Конго и Бурунди, ще има и българи, оцелели от страшната ваксинационна кампания. Ура! Те ще градят новото прекрасно бъдеще на планетата.

32

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните бг конспиратори - най-здравите конспиратори. Тази година антиваксъри, догодина- ваксъри!

31

До 30

преди 1 година

Не лъжа. Това са фактите. Ваксинираните, по - простичките от колегите, побързаха да се набодат, щото така трябвало, без да вложат мисъл. И в момента са зле.

30

Анонимен

преди 1 година

А в моя офис е обратното. От 13 човека в офиса, 10 са ваксинирани, а двама се страхуват даьсе ваксинират. Двамата неваксинирани са постоянно болни и кашлящи. Останалите 10 сме си здрави и прави. И вършим тяхната работа, когато отсъстват и са болни.Това са фактите.

29

Анонимен

преди 1 година

Лъжеш! Никой ваксиниран край мен не е станал болнав. Аз например, съм с тежка астма, която още след първата ваксина мина в ремисия и не съм имал дори настинка за година и половина.

28

Анонимен

преди 1 година

От 6 човека в офиса, двама тройно ваксинирани, четирима върли антиковидваксъри. Набодените са постоянно болни и кашлящи. Четиримата антита сме си здрави и прави. И вършим тяхната работа, когато отсъстват и са болни.Това са факти. Кой какви научни изследвания е правил, не ме интересува.

27

Анонимен

преди 1 година

Всъщност тромбози от РНК ваксини няма и не съществува. Нито една тромбоза няма описана от милиарди приложени дози. Тромбоза може да има от векторни и аналогови ваксини, вероятност 1 на 1 000 000. Хронично хематологично заболяване може да означава много неща. Включително анемия. И това не е противопоказание за ваксинация.

26

Анонимен

преди 1 година

В понеделник и вторник ще стане ясно какво е положението.И да има заразени дано да няма починали.Дано чували те,хладилника камиони и полевата болница в Арена Арменец да останат несъществени възможност@

25

Анонимен

преди 1 година

Трябва да уважаваме решението на болната жена да не се ваксинира защото има риск от заболяването и.Мир на праха и.За умрелите или добро или нищо.Никой не може да гарантира че щеше да е друго,ако се беше ваксинирала като се знае,че се стига до тромбоза а жената е с хематолотично заболяване.

24

До 24

преди 1 година

Споко, сега като им върнат бонусите за първа линия, ще напълнят чувалите и камионите.

23

До 22

преди 1 година

А ти сигурна ли, че не са починали от ковид? Дай снимки, скенер, изследвания, протокол от аутопсията да докажеш, че не е ковид!

22

До 19

преди 1 година

Сигурна ли си, че са починали ОТ ковид? Я дай снимка да го видим тоя вирус. И разкажи подробно какво им е направил тоя ковид на починалите ОТ ковид: застреля ли ги, с чук по главата ли ги тресна, за гушата ли ги хвана.

21

Анонимен

преди 1 година

Кои се страхуват да се ваксинират - немислещите, страхливите, лековерните, зомбираните от 12-те си овчари

20

Анонимен

преди 1 година

Починалата вчера е жена на 42 г. с хронично хематологично заболяване, която не е била ваксинирана.

19

Анонимен

преди 1 година

55 починали за последните седем дни - не са малко. Вчерашния починал няма и 50 години.