32

Любопутно

преди 1 година

Уж ледниците се топят а нивото на водата пада. Нещо не се връзва.

31

българосъвеZката

преди 1 година

дружба намериха ли на някое пресъхнали море?

30

Анонимен

преди 1 година

ще стане страшно!!! когато няма вода и селското стопанство спре, тогава ще видите цени! още малко почакайте овчици! иде!!!

29

анонимен

преди 1 година

"Мъртвите ще излязат от гробовете си!" Ето, вече се случва!

28

Хмм

преди 1 година

А може би просто всичко си идва на мястото !

27

…!!

преди 1 година

Ковид, маймунска шарка, полиомиелит, климат и какво ли още не.! Какво да се прави освен затваряне в къщи, маските, каските, паниката, невроза и какво ли още не..! Кой иска такъв живот, само ид*от! До там ли ще я докараме!, имаше един филм: живите мъртви!

26

Анонимен

преди 1 година

Я се образовайте за измамата климатични промени с тоя документален филм https://bitchute/video/so4uw8w9khgi/

25

анонимен

преди 1 година

на река Елба са се показали гладните камъни от 1616год.с надпис видиш ли това плачи

24

от северозападО

преди 1 година

Явно у Гуглето нема думата "язовир" и тиа специалисте тука като неуки: резервоара там, резервоара онам!! Само се чудим кък ги намират такиви?!? И не е "презервоар" а резерватив!

23

АРХЕОЛОГ

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАЩИТЕ СУШИ И ТОПЕНЕ НА ЛЕДОВЕТЕ,ЩЕ РАЗКРИЯТ ДРЕВНАТА ТАЙНА,ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ СА ОХЛАДЕНИ В ГОДИНИТЕ БЪЛГАРИ...

22

…!!

преди 1 година

Ех това лято много ни тежи, ех това Слънце, не може ли Луната да го замени! А не е ли по добре: нека да е лято, само да е лято, топло и зелено и прекрасно! Климатът е такъв, какъвто трябва да бъде!, нито повече, нито по малко се е променил! И кислоронът се диша от хора и животни, а въглеродният диоксид от растенията - белите дробове на природата!

21

Анонимен

преди 1 година

Водата на земята си е едно и също количество!Изпарява се и после вали!

20

Анонимен

преди 1 година

Пък в югоизточна Азия им е писнало от наводнения!

19

Анонимен

преди 1 година

Какъв фурор предизвика Йотци като го откриха. А колко още Йотцита има под ледове и води, колко находки.

18

Анонимен

преди 1 година

И какво излиза, че природата ако иска ще наводни, ако иска ще засуши и хората са безсилни пред нея. Сега ще чакаме и онези люти зими от преди 100 години.

17

XaXa

преди 1 година

Само да допълня за какво още трябва на глобалистите тази велика "суша" - освен за липсата на храни, им трябва и за "водната криза". В Англия вече разкарват питейна вода с водоноски. Не знам колко т-ъ-п трябва да си там за да се вържеш на тази лъжа при положение, че там вали почти всеки ден. Между другото тази "суша" има и предистория - питейната вода вече се листва на борсата като стока от преди 1 година вече. Явно глобалистите предвидиха "сушата" като "пандемията".

16

SS

преди 1 година

Българинът на нищо не вярва докато не се случи ! То ест докато не му влезне два ката отзад ! После реве и се прави на жертва ! И той никога не е виновен за нищо ! Иначе е голям философ но само на приказки . На действия --НИЦ ! Какво да се прави НАРОДОПСИЛОГИЯ !

15

Xaxa

преди 1 година

Ахахахахаха. На по *** пропаганда и лъжи скоро не бях попадал. Значи викате "тежка суша" а? И къде е тази "суша", в Сахара ли? И животинска шарка има, и "пандемии" има, ама като измислената ви "суша" - само в "медиите". То тонове валежи се изсипаха в цяла Европа, но днес.бг ги нарича "конспирация" ахахахахаха. Между другото вече знаем за какво ви е "сушата" - за да оправдавате липсата на храна, вследствие на умишленото палене на ниви, предприятия за преработка на храни и избиване на животни.

14

SS

преди 1 година

До 13 А бе ти да не си някоя мека китка ,та се засягаш от написаното ? И положително живея много по добре от теб,който чакаш края на месеца да си вземеш заплатата !

13

Бгг

преди 1 година

Разкрива се истината за глобалното затопляне. Това са просто цикли на земята.