45

пуйката

преди 1 година

И откога група убийци сменят дрехите на убития,ако са били група?Има ли застраховка и с какви клаузи?Направо случай за Еркюл Поаро.

44

Shosho

преди 1 година

Българки ходят да мият зaдници по Швейцария, после намерят някой дърт бизнесмен. Доведат го в България, а той си мисли, че това е Швейцария. Намерила е някой млад любовник и са му видели сметката.

43

Висини

преди 1 година

Познавам семейство Ланге и от все сърце съжалявам за загубата им! Удо беше изключително симпатичен, естествен, дружелюбен и сърдечен човек, с маниери и манталитет, нямащи нищо общо с нашите парвенюта- псевдоиндустриалци с мутренските пари и червените куфарчета. Дойдоха с капитал и създадоха предприятието си буквално от гола поляна, то беше бонбонче и за мен още факта, че изневиделица го продадоха, е смущаващ. Както и фактът, че не се махнаха от България с парите, а създадоха друг бизнес

42

Анонимен

преди 1 година

Ами,има!Затова малцинствата са така озверели,че за 5 лева човек убиват.Накарайте ги да учат и работят,а не ги дондуркайте до пенсия.

41

Анонимен

преди 1 година

Завистливия и оскотял от простотия и бедност народ се нахвърля да плюе на всеки, който е дръпнал малко повече в живота с акъл и труд!

40

Шерше ла фам

преди 1 година

съпругата няма нищо общо предполагам?

39

Шнапс

преди 1 година

Добре че американците са задължили Пеевски скоро да оправи съдебната система. Иначе ще сме още 50 години псевдо-държава по руски модел, която не става за бизнес или живот и от която младите нон-стоп бягат.

38

господин петров

преди 1 година

Горкият човек. Защо му е трябвало да се забута в България при мутри и селяни.

37

Теди

преди 1 година

Разбойници търсили са пари къде има и са го убили най-вероятно

36

МВР Е ОПГ

преди 1 година

Недейте да вярвате на полицията хора. БГ е гето а милиционерите са пипала на мафията не толко на държавата не го ли разбрахте. Има няколко начина да го разберете и не ви пожелавям нито един

35

До 38

преди 1 година

Сонът е бил задържан за 24 часа и освободен срещу парична гаранция в размер на 1000 лв.

34

Анонимен

преди 1 година

А дали е вярно, че синът му е арестуван, дошъл от Швейцария заради случилото се с баща му, блъснал пешеходец в София, който по-късно починал. Лошото никога не идва само.

33

Давид Чорни

преди 1 година

Кенефия Балканика..синергично мустафена.....

32

Познат на Удо

преди 1 година

До всички: Познавам лично Удо Ланге и мога да кажа , че такъв човек рядко се среща. Любезен , отзивчив. Винаги е готов да помогне! Парите му не са от работа от 9 до 5 както някой се изрази а плод на 24 часова работа! Не е крал или лъгал. И всичко си е изкарал с честен труд! Който не го познава лично да си мълчи! Мир на праха му!

31

Анонимен

преди 1 година

От начална на управлението на Киро в България има над 250 убийства. Тези ни върнаха в 90-те години когато всяка сутрин новините започваха с труп и завършваха с трупове. Само вчера в сем. Ланге има 2 убийства. Едното е на пътя от сина на убития. Снощи е блъснал човек и човекът починал.

30

999

преди 1 година

Вие имате ли представа колко кръв трябва да изтече при намушкване с шило?!???

29

ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА

преди 1 година

Така Киро, Радев, Рашков и Нинова ПРОМЕНИХА България... и ще вдигат чуждестранните инвестиции...... След 2020 - след ПРОМЯНАТА... България не е ДЪРЖАВА, а управляват - арестуваните и освободени, от слугите си от ПРОМЯНАТА, олигарси

28

Анонимен

преди 1 година

Стандартът в Швейцария е далеч по-висок от този в България. С доходите си от родината, човекът е могъл да живее, както е живял в България. Така че едва ли е валидно изказването, че "като се гледа къщата му, едва ли е с пари изкарани честно". Българинът си е завистлив по начало. Дано полицията да си свърши работата и намери убийците.

27

Това не е той..

преди 1 година

Това не е Удо... сложете поне негови снимки...

26

Анонимен

преди 1 година

Грешка е да се ходи в дивашки държави да се доизживява животът. Колкото и привлекателно и екзотично да изглежда първоначално.