41

Анонимен

преди 1 година

Русоробите си оплюха мониторите от мъка!

40

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат шантажира Запада с обстрела на централата. Стрелят по нея за да всеят страх в Европа..., която да притисне Зеленски . Естествено не се целят в реакторите и там където имат свои войници. Пpocтите русофили изобщо не вдяват, че може да се стреля без да има сериозни поражения и убити .

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 А не е ли по-вероятно Украиците да си думнат централата . пропагандата си казва думата , ще бъде обвинена Русия . И накрая нови и нови санкции и кой знае какво още

38

Анонимен

преди 1 година

Ако някой намери разлики между украинец и руснак ще му дам 2 лева.Приличат си като две капки вода.Щом на нас приличат смятайте на американците колко са им еднакви.Командата да се унищожи атомната централа е по поръчка от вън.Украинците като нямат акъл ще го направят,а на онези ще им е все тази.Американците едва ли знаят къде е Украйна и къде е Русия.Те и България не знаят.

37

Провиденс

преди 1 година

САЩ са пред демографска промяна в полза на афроамериканците и латиносите. В отслабването на САЩ Англия вижда възможност по англосаксонска линия, но Англия най-много да изпие студен чай. Пак теория на циклите, следва гражданска война в САЩ и връщането на Америка към корените и. Какво по-хубаво от това, нали вожде Франциск?!

36

Анонимен

преди 1 година

Украинците с промития мозък са се осъзнали,че приличат на руснаци и говорят руски и понеже мразят руснаците са решили да се самоубият.

35

Анонимен

преди 1 година

До 39:Ясно...и ти си на бело като украинците.Значи АЕЦ е обграден от украинци,а руснаците излизат и почват да се стрелят сами?Логиката я нямаш за нищо.Изпържил ти се е мозъка.Утре като гръмнат централата ше обвинят Русия,но няма да им стане.Истината винаги излиза на бял свят.Само ще си унищожат държавата.

34

Анонимен

преди 1 година

Колко глyпав трябва да е всеки русофил, че да твърди, че украинците искат да се самоубият и затова стрелят по централата....? Естествено, гнуcните руснаци стрелят по нея за да предизвикат отзвук и реакции в Европа и да се принуди Зеленски да преговаря... Нарича се ядрен шантаж.

33

Анонимен

преди 1 година

Глупавите европейци допуснаха Косово, ще допуснат и някаква мафиотска мини Укрия.

32

Анонимен

преди 1 година

Може ли зеления наркоман да обясни защо руснаците обстрелват аеь, който е под руски контрол и на чиято територия има руски граждсни ? Белоро толкова му е изпържило мозъка, че явно вече не осъзнава какво говори. Само българските мисорки платени от сащ могат да повтарят така очевидно идиотска пропаганда

31

Анонимен

преди 1 година

Стрелбата срещу централата е точно руска провокация, за да се обвини и компрометира Украйна в Европа и да и се окаже натиск за преговори... Защо няма нито един убит руснак в тази АЕЦ...........от тази стрелба? Защото точно руснаците имитират стрелба за да обвинят украинската армия.

30

Анонимен

преди 1 година

Скоро май ще настъпят 🐱 за опашката,Путин няма да се сдържи и наистина ще видим как за 48 часа капитулира Украйна

29

Анонимен

преди 1 година

Бе не знам кой стреля по тия централи в Украйна, ама ще вземе някой накрая да уцели някоя. Дали умишлено, дали от много акъл, да не нацелят някой блок, че не гледаме римейка на Чернобил. Щото старите хора казват, че каквото е станало веднъж, винаги може да се повтори.

28

Анонимен

преди 1 година

Украинците да си прочетат историята. Когато предаваш кръвта на предците си, страдаш по един или друг начин.

27

Анонимен

преди 1 година

САЩ няма да загинат, само ще се превърнат в държава от 3-ия свят, както каза Тръмп.

26

Анонимен

преди 1 година

Империята на злото преди да загине ще гади на света колкото може .

25

Анонимен

преди 1 година

Дори Украйна да преживее атомна авария това няма да се отрази съществено на преноса на газ. В Нова Хазария изключително ми е интересно поведението на украинците аналогично на робското им поведение по времето на Старата Хазария:***, че не вярвай на теорията за циклите! Значи: в началото на всяко столетие Западът в различни варианти от Наполеон, през Хитлер, чрез "филмовия герой евреин Зеленски" нападат по различен начин и повод Руската империя. До сега въпросната империя отговаря с победа.

24

Анонимен

преди 1 година

До: номер 25 (Василев) Ми не е много голям Белият Дом.Влизал съм в него. С агенти от Сикрет Сървис. Имах специална покана от сенатор.И други туристи могат да влязат, но не навсякъде. Аз съм влизал и в прочутия ов(р)ален кабинет. Нали се сещаш - Моника Люински + Бил Клинтън = love?Е, Белият Дом е малко по-голям от нашето Народно Събрание.Може би само два пъти. Трудно ми е да го измеря на око.Градината около него обаче е много по-голяма. Оградата също.Просто информирам. Безпристрастно.

23

Анонимен

преди 1 година

Тия урки са невероятно нагли същества,ясно е вече за целият свят ,че те обстрелват АЕЦ,но поради факта,че американците ги подкрепят и подстрекават твърдят ,че руснаците стрелят по своите войски които охраняват там.Такава наглост за първи път виждам...

22

Анонимен

преди 1 година

Без разбиране на значението на Украйна в историята на Израел чрез познаване на историята на Хазария НЕ МОЖЕ да се разбере случващото се днес. Хазария е прародината на повечето ЖИВИ и БОГАТИ евреи днес. Проектът ХАБАТ или Нова Хазария включва арабската дъга от Либия, Сирия през Украйна до Балтика за КОНТРОЛ НАД ЕНЕРГИЙНИТЕ ПЪТИЩА ЗА ЕС. и Пътя на Коприната. Китай е ФАКТОР в това разиграване, както в повечето случаи ще бъде ИЗИГРАН.