28

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен провал на охраната на събитието. Ето затова трябва да се учат бойни изкуства и техники за самозащита, но за съжаление повечето хора предпочитат да се отдават само на мързел и удоволствия.

27

Анонимен

преди 1 година

Сатаната е един и всички трябва да се обединяват против него.Нормално е Господ на различните езици да се казва по различен начин и особеностите на културата да са се отразили на религията.Аз съм от източно православната църква,но щом този е писал възхвали за сатаната мисля,че си е заслужил участта.Уважавам другите религии,които възхваляват Бог и доброто.

26

Анонимен

преди 1 година

Салман=Соломон

25

Ре

преди 1 година

До 36, Рушди е типичен поръчков писател :) Дали са му поръчка и пише гадости за собствената си религия, а вестниците крещят свободен писател, гений.

24

Анонимен

преди 1 година

Лъжебогът Алах, онтово обрече свое дете на доживотен затвор.

23

До 33

преди 1 година

До Анонимен - Какви гадости е написал? Чел ли си книгите? Не си! Та ви никога не четете книги. Всичко е само от интернет - статии, коментари и постове! В книгата, човке със състояние, близко до шизофрения има странни сънища, които са почти пророчески за живота му. Привидял му се Алах Малах ... И голяма работа.

22

Анонимен

преди 1 година

Затва, рисъедини се къ нас, рeзаче! Нека заедно затрием враговете ни! Нека си гаантираме вовеки мясотот на силните! Нека децата ни бъдат господари! Нека поправим ВСИЧКО ЗЛО в света. Нека променим нещата да са правилни и разумни. Не чувствата ще ръководят, а раума и само разума! Хайде, резаче - всички блага на този свят ти предлагам! Децата ти ще са крале и богове! Враговте ти ще страдат! Ще имаш СИЛА! Ще си гопсодар! Децата ти ще са крале и кралици, със синджири с роби, та да са добре!

21

Анонимен

преди 1 година

Човекът е писал гадости за собствената си религия., после е разхвалван от западната преса като "гений", "борец за правда". Типичен ренегат.

20

Анонимен

преди 1 година

До Молла Омар - Вие сте много, прител. Вие сте тези, деот не може да се изхранват. От Иднонезия от Кения, през събратятя ви във Щжна Америка - глад, та глад, та глад. Живеете не в къщи, а в иглута от камъни. И вие трбяя да режете. Защо са ни милиарди хора! Колко слуги ти трбяват реално? Едва ли са десетки хиляди? Защо са ни отлкова мног? Какво ще ги правим? Нима предлагаш, да ги оставим свободни? Не сикаш ли ВЛАСТ. Не искаш ли СИЛА? Искаш, разбира се. Ето виждаш ли - не сме толков различни.

19

Сата НАТО

преди 1 година

Отсега мога да ви кажа, че не е действал сам. И най-вероятният поръчител и най-голям бенефициент са руснаците.

18

Молла Омар

преди 1 година

До 24. Затова ли пропагандирате джендърство в белите държави, които и без това са в тежка демпграфска криза? Това до какво ще доведе освен до изчезване на бялото население?

17

Анонимен

преди 1 година

Салман=Соломон

16

Молла Омар

преди 1 година

До 19. В края на краищата кои победи в Афганистан? И американци, и руснаци, и англичани си тръгнаха с подвити опашки.

15

бг

преди 1 година

доброто в случая е че в щатите не е забранено смъртното наказание а преди това идват батковците от пандиза с големите черни ***

14

Молла Омар

преди 1 година

До 17. М, да, съгласен съм, че белите християни ще се стопите до 500 млн., защото станахте елгебетейци, атеисти и феминисти. Обаче това не важи за нас. Дори да пуснете вирус, ние сме млади и здрави за разлика от вас. Дори да водите десетилетия войни в Близкия изток, ние ще оцелеем, както го правим досега. Една седмица без ток и интернет и либералчетата ще умрат от глад и стрес.

13

Анонимен

преди 1 година

Бях в една от мисиите ни в Афганистан. Ореди да ги гърмиме, тея се молиха на Алах да ги спади ... Викам си - Ако пушката засече, можени да пивервам. Не засече :)))

12

R.C. Christians.

преди 1 година

До Рак Омар - Първо щемпрочистим тях, после вас. Светът ше бъде до 500 000 000, като преди това ше бъдат много по-малко. Няма да има "религии" ибще има ЕДНО правителстви, даващо свобида. Ще живеем в еднонс природата! А вас ... Вас ще ви няма.

11

Молла Омар

преди 1 година

До 14. Истината боли, нали така, елгебетейче?

10

Дончо Тръмпов

преди 1 година

ФАЩ не е място за хора със свободен дух....

9

Анонимен

преди 1 година

С това само доказва, че нашата решигия, налите хира и нрави, са по-добри от техните.