48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 - Не знам ...Да си чувал за Монти Пайтън :)

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 - Не знаех, че в Талмуда има цитати свързани с Корана?

46

Анонимен

преди 1 година

Евреин, И двете имена са чисто еврейски. И който по- напред е писал за Коран и деветгодишните и той е евреин, който цитира Талмуд.

45

до 1

преди 1 година

Затова ли 1 милион българи препочитат да живеят там, вместо в любимата ти Раша.

44

Баро Вкаров

преди 1 година

Изкючете апарата,да са не мъчи!

43

vlady

преди 1 година

Фетвата на Хомейни действа.

42

Анонимен

преди 1 година

Агресивният ислям беше умело спонсориран от ЦРУ и МИ през миналия век, главно чрез разпространение на Уабахизма на С. Арабия. Тук пишат елементарни хора и не осъзнават, че много от мюсюлманите са мирни хора. А световната история не познава случай когато чрез обиди някой е сменил или се е отказал от религията си. Намирам религиозните обиди за крайно неадекватни и някаква провокация на Лондон за повече насилие. Естествено, аз съм против опита за убийство на Рудши.

41

Анонимен

преди 1 година

Това ако беше станало с неукия Навални...

40

Смехурко

преди 1 година

Има още *** като убиеца на Джон Ленън. Търсят известност

39

Алах рогатия

преди 1 година

Моите роби са навсякъде .!.

38

Ozy

преди 1 година

До АнонименДа не е бил БайДън ?0

37

Анонимен

преди 1 година

До До Розенкройцер - Затова искаш само умни и успеншни хора за пастири. А не ... както комунистите - селянчета и пияници. А и акопастирът е лош, каот стадото взме да намая, ще трбява да се пдообри. Ако не успее, стадото му или ще изчезне или бъде абсорбирано от друг. Но пастирите ще бъдат значително малко в Новият ред. Повечето ще бъдат свободни хора! Свободни от репресии, религии и държавен апарта, създаден да ги граби.

36

Анонимен

преди 1 година

До 25. Сата НАТО Отсега мога да ви кажа, че не е действал сам. И най-вероятният поръчител и най-голям бенефициент са руснаците. . . . . . . . Много бъркаш Путин лично е бил и след това е избягал чрез материална трансформация (star trek) и е оставил помощниците си!

35

До Розенкройцер

преди 1 година

Така е. Въпросът е какво става ако до абсолютната власт дойдат лоши пастири. И съвсем не визирам гледната точка на стадото...

34

ХА-ХА-АХХАХА-АХ

преди 1 година

До Анонимен 37 - Предпочитам пирстолетите и други огнестрелни оръжия. Дале по-елегантно и лесно за употреба решение, с мнго по-добри резултатит. Лоштоо е, че от 100-120 години насам,общестовот на слабите реши, че няма да може, да си решаваме проблемитес на-сили и днес, гледаш ... мъже с рокли. ХАХАХАХАХАХХ

33

До Розенкройцер

преди 1 година

Щедри обещания... за световна диктатура :)))

32

R.C. Christian

преди 1 година

Раче! Протягам щедро ръка с блага към теб1 ПРедстави си ти - на златен трон, заобиколен от десетки красиви жени! Слуги, повтрящи името ти с любов в транс! Твои земи, доъдето погледа ти стига! Власт, любов и сила! Представи си, коко щастливи ще са децата ти! Представи си кка ще е семейството ти? Ах ах ... колко прекрасно може да е всичко! Само трбява, да се присъединиш към каузата ни!

31

Анонимен

преди 1 година

Често казвам на младите хора, че в днешно време е много важно да тренират бойни изкуства, но за съжаление повечето предпочитат да ходят на зумба или народни танци.

30

Анонимен

преди 1 година

Американците пак се изложиха пред цял свят.

29

Сата НАТО

преди 1 година

До 36, Рушди е типичен поръчков писател :) Дали са му поръчка и пише гадости за собствената си религия, а вестниците крещят свободен писател, гений. ----///---- И? Защо тогава се налага да го нападат? Нали на всички е ясно, че е фалшив дисидент и освен това всички го бяха забравили поне от 15 години?