122

Анонимен

преди 1 година

До зАз "рай на руското ядрено гориво за американските АЕЦ!" Кога да чакаме американците да останат без АЕЦ?

121

Анонимен

преди 1 година

122 Операцията започва през април 1961 г., само 3 месеца след като Джон Кенеди става президент на САЩ. Кубинските имигранти са подготвяни дълго време в центровете на ЦРУ и са екипирани с оръжие от американската армия. Конфликтът завършва с пълен разгром на подкрепяните от САЩ сили и Кенеди трябва да плати 62 милиона долара, за да откупи пленниците.

120

Анонимен

преди 1 година

Русия е заплаха за мира в света. В стремежа си за дестабилизира Запада и да наложи своя хегемония в света, Москва плаща на терористи, които избиват мирно население години наред. Време е, това за бъде спряно. Отношенията между САЩ и Русия и без това не са цветущи. След 11 септември2001, след намесата на Русия в изборите в САЩ, след агресията на Путин в Сирия, Украйна те са на най-неската си точка. Хибридната война на Путин, отравяния на територията на Запада допринесла още за това.

119

Анонимен

преди 1 година

Сащ са във война с редица държави, Русия ще довърши янките.

118

Джудже

преди 1 година

До Анонимен 118 --- Напротив, САЩ винаги са печелили войните - от Корейската и Виетнамската до Афгъснистан и Пустинна буря. А най-печеливши бяха във Втората Световна Война, когато даваха овенна техника на съветските пръдльовци.

117

зАз

преди 1 година

Най-големите Терористи в света, по чиито ръце е кръвта на Милиони невинни жертви има наглоста да обвини РФ в тероризъм без факти и доказателства??? Е, това е върхът на налглоста и лицемерието !!!! Край на руското ядрено гориво за американските АЕЦ!

116

Шегичка а

преди 1 година

Заглавието е голям М.А.Й.Т.А.П!!!

115

Анонимен

преди 1 година

Русия е терористична държава, която е обучавала и обучава терористи. Поради разкритията в тази сфера един забегнал на Острова КаГеБист пи радиоактивен чай и ритна камбаната.

114

Анонимен

преди 1 година

Русия може за реши проблема,като "ошмули"някоя американска военна база на чужда територия и спретнем на САЩ една война в Латинска Америка. Тогава сащисаните ще се молят на Москва да не прекъсва диалога. САЩ никога не са печелили война сами никъде по Света. А заиграва ето им с Тайван, може да им донесе голяма изненада.Иначе казано, силни са на думи но не и на действие. Крият се позорно зад гърбът на балъци повярвали им.

113

Анонимен

преди 1 година

Защо да не се обяви една истина, която всички знаят? Русия винаги е подкрепяла тероризма, този в Палестина, Ал Кайда, Идил, Донбас.

112

Смешно

преди 1 година

Все едно врагът ми да ме заплаши че вече няма да сме приятели вече

111

Анонимен

преди 1 година

Краварите разбират само от тояга. Бой докато престанат да мучат.

110

Джудже

преди 1 година

Най-напред ЕС да отреже руското пасольство в София, а след това всички пасольства на Рашъ да бъдат закрити, като тотално излишно сборище на некадърни шпиони, пионки и марионетки.

109

Тез руснаци!

преди 1 година

Няма да спрат да се излагат !

108

Оооо неееее

преди 1 година

И Байдън си го премести в другият крачол

107

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

И аз заплаших Анджелина Джоли, че й спирам с3кса! Чакам да ме отрази и да се стресне. :)))))

106

Смърт за русия

преди 1 година

Русия е източникът на тероризма, не просто спонсор.

105

анонимен 7

преди 1 година

Русия стана за смях и никой не я има вече за нищо.

104

Митев

преди 1 година

Митрофанова нали и тя щеше да си ходи? Защо е още тук? На руснак НЕ СЕ ВЯРВА!

103

Анонимен

преди 1 година

Русия е като куче наритано в ъгъла, което жално *** напикано от страх, те така ми изглежда тази заплаха.