12

Криви сметки

преди 1 година

Нищо не пишат за Възраждане....Най- вероятно те ще са втората партия с 20% .хаххаа. На Славчо избирателите от ИТН на ПП, та на Възраждане октомври! Всички социолози ще бъдат пак изненадани.

11

Асан

преди 1 година

Да дават кебапчета и бера :)))

10

Краят на комунизма

преди 1 година

Разиграваните от руските шпиони избори нямат никакво значение за бъдещето на евро-атлантическа България. След разгрома на примитивна Русия в Украйна, българските путинисти ще бъдат съдени от Военен трибунал и разстреляни.

9

Онзи

преди 1 година

Партиите са под контрола на Глобалистите. Само Възраждане може би не е зависима, но и за нея не е сигурно. За който и да гласуваш избираш глобалисткия фашизъм.

8

Радослав

преди 1 година

Простата истина е, че никоя партия не иска да управлява, затова и не се напъват за гласове. Има много проблеми, парите са все по малко, европомощите са предварително раздадени. Просто никои не иска да вземе горещия картоф и да поеме негативите. Или ще е коалиция от 4-5 партии за да се размие отговорността или ще се правят на сърдити и ще има избори докато света се успокои, външното влияние не оправи част от проблемите и Европа не прати нови пари за раздаване на приближени.

7

Анонимен

преди 1 година

Комунистическа какафония. Хем им се иска да са прогресивни, хем разравят костите на Маркс и Ленин от преди векове да получават настоящето

6

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е първа сила колкото и да не им се вярва на някои. На Всички останали сме им яли попарата и сме се изгорили яко.

5

Анонимен

преди 1 година

Чалгария търси талант! Гласувайте със СМС за Кукубенд парламент! Всички шоумени, рапъри,клоуниФатмаци и чалгари да подготвят маймунджолъците си и да започват да пеят Чалга, да се въртят на лост, да жонглират, да фъфлят и да се правят на шутове!

4

Анонимен

преди 1 година

Преди избори и след риболов се лъже най-много..

3

Анонимен

преди 1 година

Не мисля че евроатлантическа мафия герб ще вземат много проценти на изборите . Не мисля и че ще има правителство . Нищо така старите партии ще отстъпят път на новите .

2

Анонимен

преди 1 година

Кой ще ви ходи да гласува. Избираме някакви посредствени хора, които да забогатяват на наш гръб. Вижте всеки какви пари е декларират, че има а кой знае колко не са декларирани. Явно така не става нищо. Голяма част от населението мизерува. Ако работеше тази система за тези повече от 30 г. хората трябваше да имат нормален и достоен живот, а не само тези от властта.

1

Абдал

преди 1 година

От това същество на снимката незная по долно да има. Видна соросоподлогарка и изобщо за каквото и платят. Противно създание.