32

Анонимен

преди 1 година

Народе,докато не разгониш и забраниш всички партии,повече от 30-годишната агония на изчезващата държава и народ,ще доведат до окончателното им изчезване,за по-малко от още толкова години!!!В нашата история има такъв период,1934-1941 г,когато превратът на военните ги забранява и тогава народът мирясва,заема се с работа и постига невиждан до тогава икономически подем,но за жалост,до ВСВ.Ако имате желание и воля,може да прочетете нещо по този въпрос в 'dimat.blog.bg'.Ако,ама,надали!

31

ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!

преди 1 година

Заявките на партиите нямат никакво значение за резултата от поредните избори на Фигуранта, защото почти всичките партии /с изключение на една-две/ са путинистки . Така, че тези измислени избори няма да имат никакво значение да бъдещето на България. Истинските избори у нас ще бъдат проведени веднага след края на войната в Украйна, когато Русия ще изчезне от картата на света...

30

Анонимен

преди 1 година

НЕ ИСКАМ АМЕРИКАНСКИ И ТУРСКИ ПАРТИИ ТУКА.ДА ИДВАТ ВЪЗРАЖДАНЕ И ДА СИ ОПРАВЯМЕ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ.В РУСИЯ БЕНЗИНЪТ Е 87 СТОТИНКИ,ТУКА-3,90 ГОНИ.ПИСНА МИ ДА МИ ОБЯСНЯВАТ ПО ТЕЛЕВИЗОРА КОЛКО СА ЛОШИ РУСНАЦИТЕ.КОСТИТЕ НА 250 000 РУСНАЦИ СА ПОГРЕБАНИ В БЪЛГАРИЯ,ТИЯ КОИТО ЗАГИНАХА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ ТУРСКО.НАРОД,КОЙТО НЕ ПОЗНАВА ИСТОРИЯТА СИ,НЯМА БЪДЕЩЕ!!!

29

анонимен

преди 1 година

До АнонименИ да накажеш близките си, в хубавия смисъл на думата, а и себе си с милиони от обществени поръчки.

28

Радослав

преди 1 година

Цирка с възраждане го играхме вече.Нали Атака, ВМРО, НДСВ вече минаха през управлението, БКП и те. Възраждане е просто претоплена манджа с малко подправки за да се прикрие мириса и вкуса на вкиснато.Ще подскачат, ще цитират Волен и когато се докопат до властта ще започнат да продават български паспорти на тези които си плащат.Пък и с реториката им да станем пак сателит на Русия губят всеки избирател които не иска съседа му да разказва на милицията колко грама сирене повече си е купил от магазина

27

баба мара

преди 1 година

аз не гласувам защото не вярвам на никои и не могат да ме излъжат отиваме наизбори 2023 г да видим тогава какво ще излезе на сергията сега ниска избактивност ще останат само купените гласове и турците

26

Анонимен

преди 1 година

Време е за възраждане!

25

Фо 25 profetey

преди 1 година

Добър избор. Аз също ще гласувам за Възраждане

24

Анонимен

преди 1 година

Властта е хубаво нещо. Плмага ти, да бакажеш враговете си!!!

23

profetey

преди 1 година

Аз лично ще гласувам за партия, която не е била в управлението. Герб/ДПС отпадат, ПП/БСП/ИТН/ДБ също отпадат. Проекта на Янев е ПП2, така също отпада. Проекта на Манолова и компания не ми допада. От по-големите остава Възраждане. Доста неща не ми харесват при Константинов, но не виждам други, които поне до някаква степен да имат пробългарска програма и виждания.

22

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 16 По полека бе. Само това ни остава да построим нов луксозен затвор със СПА за пропаднали политици. И специално източно крило за русофили.

21

ИЗБОРИ ЛИ!

преди 1 година

Организираните от руските шпиони избори ще бъдат обявени за невалидни веднага след обявяването от знаменития Джоу Байдън Нов световен ред, когато у нас путинистките и етническите партии ще бъдат поставени извън закона, а главатарите им съдени като национални предатели от Военния трибунал.

20

Така е ..

преди 1 година

Без ГЕРБ стабилно правителство не може да има.Не заобиколим фактор .

19

дърт

преди 1 година

До Анонимен 16 - Такъв нямя и няма да има защото ще се създаде прецедент и той ще е следващия!

18

Реалист

преди 1 година

Лично Путин изкал да дойде за да контролира вота.

17

Реалист

преди 1 година

Всички партии лоши и крадливи а матрияла златен ? Ти да видиш...

16

Анонимен

преди 1 година

2/3 от "партиите" в България се финансират от Paшистан... Сами си направете сметка, какви дeгeнерати влизат в парламента.

15

анализатор

преди 1 година

Тази герберастка, някаква си,защо въобще я цитирате?И аз разбирам, най-малко, от социология,поне два пъти повече от нея.Говори глупости.

14

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за този ,който ще вкара в затвора Борисов, Гешев, Нинова ,Иванов ,Доган ,Пеевски ,Цветанов, Петков ,Василев.....Каракачанов

13

пуйката

преди 1 година

Нинова си направи избора още есента като критикува президента за лансирането на Кирил и Асен,после не спря всеки ден между първи и втори тур на президенските избори след поредния провал на парламентарните,дори Бойко изглеждаше като новородено пред нея..Сега пък след изборите направо като дракон огън ще бълва с оглед резултата на БСП.