110

Антонии

преди 1 година

Чебурашките би трябвало да знаят, че се намират в европейска и натовска България. Родината ни трябва да бъде освободена от руските зависимости. България трябва да спре да плаща данък Русия и да спре източването на големи финансови средства от България към Русия. Промосковското правителство на другаря президент Радев трябва да бъде подведено под наказателна отговорност ако предаде националните интереси и сигурност на България.

109

До 121

преди 1 година

Мутрофанова...пак ли ти б.еееееее. Не разбра ли, че без а.к.ъ.л не можеш да даваш съвети!!!!! Пфууу

108

Анонимен

преди 1 година

Тоя на снимката е досущ Бай ***. Данни мускалите му липсват. Държавата му дотира парното , а той ходи да настоява за скъпия американски газ. Простотията и неграмотността станаха опасни.

107

Анонимен

преди 1 година

Днес руска газ, утре руски диктат и връщане към диктатура, мислете! Всяко нещо си има цена, евтината руска газ ще ни излезе през носа утре, тези подли комунисти не дават току-така евтина газ, после си взимат с лихвите десеторно повече - чрез намеса в държавата!

106

Анонимен

преди 1 година

Наркоманка му работа

105

Доналд Тръмп

преди 1 година

Тея платени ибрици ли ще плащат скъпия краварски газ !

104

Цоко

преди 1 година

Подновяване на договора с газпром и да се прави дългосрочен. Тия 100 човека дето протестират са нищо със сравнение с хората, които искат топлина и разумни цени за икономиката ни. Поредните платени кози и пръчове от козяк и кръгове, които са пекупвачи. Възраждане и всичко живо под ножа . Аре у лево на всички кравари

103

Анонимен

преди 1 година

Русофилските тролчета тролят ли тролят на спокойствие. След като гуру-то им Кипейкин е изтръскал кесията си е подсигурил много кучета да лаят за него до изборите. В България има хора се продават много лесно.

102

Анонимен

преди 1 година

"Георги Георгиев, БОЕЦ : Арестът на Борисов е по сигнал на БОЕЦ - сигналът за пачките и кюлчетата.".Значи протестите са организирани от същия,който е свалил Бойко.Т.е. Черепа?Да разследват кой финансира тези БОЕЦ.Вредни са.Правителството работи за връзката с Атина,а те си измислят Газпром.По-скоро е друго...някой от Дубай е ядосан,че няма да взима милиони вече от оръжия.Това за Газпром е замазване на очите.

101

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

100

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

99

Руснак

преди 1 година

Той за това Господ си знае работата ,шефе боецоооооо ще ги рониш кървави над ковчега!!!

98

Анонимен

преди 1 година

този сорос разби българия с подкупните си слуги

97

бай Ставри

преди 1 година

Защо протистират тези умнокрасавци. Нали техният комир-простоКиро пусна азерския газ на 1-ви юли чрез интерконектора в Гърция, който той лично постри за 6 месеца. Или това е било поредната негова канадска лъжа

96

Анонимен

преди 1 година

едни и същи платени протестъри от Орешарски, през Бойко че до днес

95

Умилих се

преди 1 година

Спомних си деветдесетте и романтичните мутренски времена.

94

Какви

преди 1 година

Да тия мутряги...

93

АЗ НА ВРАГОВЕ..

преди 1 година

....НЕ ВЯРВАМ И НЕ СЕ ДОГОВАРЯМ С ТЯХ!!!!

92

Украинка

преди 1 година

До 84. Не, не сме малко. 85% от българи с Путин

91

ИВАН МАНАФА

преди 1 година

ЦЯЛАТА. ТАЯ. ПАРТИЙНО- МАФИОТСКА БАНДА. НАДРУГАРЯ. РУСКИ. ПРОДАЖНИК РАДЕВ И. НЕГОВОТО СЛУЖЕБНО. ПРАВИТЕЛСТВО ДОЕДИН. ЗКПЧЕТА, ХЕЛЕМ. ЕНЕРГИЙНИЯ. ИНВАЛИД, ХРИСТОВ.РАДЕВ ТИЯ. СИГУРНО СИ. ГИ. ТЪРСИЛ. СЪССВЕЩ, И. ПАК. СИ. НАЗНАЧИЛ ПЪЛНИ. ***.