25

да де

преди 1 година

а мама и тати какво казват ?

24

Анонимен

преди 1 година

До 16 "Ако по време на любимия ми комунизъм е било пълно с хероинови наркомани, защо не съм срещнал нито един?" Не знам, може да си изглеждал зaлюхан и никой да не е искал да сподели с теб. Аз познавам цяла компания от онова време.

23

Така е ..

преди 1 година

На забрана за лица под 18 г. , а забрана да се продава изобщо. За какво им е на тези над 18 г. ? Операция ли ще правят ?

22

ил Рапоне

преди 1 година

За 32 г. демокрация, ценности, партньорство, толерантност и т.н. дъвки за ***, резултатът е липса на четене, мислене, изпростяване и измръзване на мозъка. Приятен ден.

21

Тази медия

преди 1 година

не е за свестни българи, трият истини за чалгарщината ни и развъждащата се от нея пrостотия ! С такива медии като тази резултатът е това 12 годишно хлапе !

20

до 5

преди 1 година

А източноевропейските - ПRОСТОТИЯ, ЗЛОБА, ЗАВИСТ по-добри ли ти се виждат ? Да не казвам, че вече е "ценност" българска и беднотията която е продуктът на пrостотита ни !

19

Осиновител

преди 1 година

Имам голям син и той почти всяка вечер ми съобщава за поредни деца от квартала които употребяват наркотици; милияца ги знае, но си мълчи и нищо не прави? Защо ли? Ами тя си получава и съответния пай от продажбите на наркотиците. Комшийчето от по-горния етаж всеки ден при него има навалица за трева, но никои нищо не му прави! Днес той ми съобщава, че баща му е дал на една адвокатка 3500 лева да го оттърве от почивно дело (затвора). Какво правим при това положение? Държавата е залят от наркотици!

18

Анонимен

преди 1 година

Родителско безхаберие-12 годишна пръдла на ...купон.Сигурно е и чалгарски.Родителите да понесат солени глоби.

17

ЦСКАр

преди 1 година

До 16. По време на комунизма ДС заедно с турската мафия са го изнасяли през наша територия на запад. Маршрутите и схемите още ги държат те. Или ти е по-лесно да се правиш на ***. Пашата, Таки, Бойко, Маргините и т. н. чий хора мислиш че са???

16

Жертва на

преди 1 година

чалгарската епоха на "развитие" ! Никакъв Запад не ни е виновен, погледнете цифрите от статистиката за грамотността на днешните българчета, те по наследство познават само Слави-чалгаря и разни там цицорести и виещи пред микрофоните продукти на пластични хирурзи, а не знаят дори българският химн и българският флаг ? Тези чалгарски копеLета са срам за България ! Не съжалявам момичето защото явно е глезла без възпитание и мозък, типично за рдители-чалгари !

15

Анонимен

преди 1 година

До 11. Ако по време на любимия ми комунизъм е било пълно с хероинови наркомани, защо не съм срещнал нито един? Не съм и чул даже да разказват за някого. За наркотиците узнахме от западните филми.

14

Анонимен

преди 1 година

Всички ли отка чиха кой ги зомбира тези деца.

13

ЦСКАр

преди 1 година

E6ати малоумщината. Не че моето беше геройство че можех да изпия 2 бири на 12....ама райски газ??? Изобщо презумцията че наркотиците и упойващите вещества вредят, вече я няма... Не знам кво стана последните 20 години ама всичко се *** прекалено. Аз съм на 35. Представям си какво си мислят хората 60...

12

Анонимен

преди 1 година

До 12. Не Радево време, приятелю, а демократично време. Нали не искаш да кажеш, че всички подобни иди0тщини дойдоха с Румен Радев? За употребата на райски газ в САЩ пак него ли ще виниш? Накратко: не се прави на lud.

11

Анонимен

преди 1 година

радево време ейййййй

10

До жалко, но факт

преди 1 година

Смени обкръжението.Пълно е с интелигентни и умни деца.Това, че ти си отглеждаш наркоманче не е по вина на другите.Едно време по време на така любимият ви комунизъм беше пълно с хероинови наркомани обаче никой не разбираше за тях понеже такива неща не се съобщаваха по новините.

9

Самата истина

преди 1 година

Цялата работа е ,че падна оборота на пласьорите и направиха кампания за това.По-добре райски газ отколкото тежка дрога.

8

До Димитър Кетипов

преди 1 година

Викаш на изток нямат балони... е..ти смешния тип.

7

жалко, но факт

преди 1 година

Смеехме се на Тодор Колев, ама ей нА че ги стигнахме . Нация от неграмотни наркомани, налитащи на бой на всеки който обиди чалга-кумира им.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма ли пак по NovaTV да се появи пофесор Герев да обясни рано сутринта,че всъщност райския газ е безопасен?Тези 12-годишни са го гледали по телевизията докато закусват...Направо си е за съд тази работа с това говорене рано сутрин по телевизията.