113

Анонимен

преди 1 година

Не ми е интересно да стоя във форум в който има някаква хитрина и пишештите не слагат лайкове. Махам се.

112

Анонимен

преди 1 година

Тези неграмотни журналисти пишейки на български огромни дефиците, знаят много добре какво става зад бойната линия. Как да им вярваме?

111

Анонимен

преди 1 година

119 и 121 сложи си лайк не се ослушвай!

110

Анонимен

преди 1 година

Нападението над Крим е наистина обрат , защото сега войната става отечествена за руснаците и те трябва да се защитят от целокупния запад, който уж че щото напада Путин напада самите руснаци. Очаквам развръзка.

109

Анонимен

преди 1 година

Щом руските щурмовите части срещнат съпротива, веднага отстъпват, окопават се, след което се нанася масиран удар с оръдия и реактивна артилерия. Извършва се и авиационна поддръжка. И едва след това продължават отново напред. Това отнема време, но минимизира загубите. И не струва скъпо. Украинската армия постепенно бива смилана - бавно, но сигурно.

108

Хммм

преди 1 година

Интересно е, че статиите описващи краха на русия са някак детайлни и много обширни. Цитират се июена и нищо не се спестява...... все повече звучи като укро манипулация за пияндетата от русия. Но се забелязва и великодушие! И това ви издава плоските манипулативни статии! Явно хората губят интерес към войната. И това е хубаво. Не ни занимавайте с укро-наркомани и руси-алкохолици!

107

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще изчезне от географската карта на света и на нейно място ще има нови държави които ще бъдат изцяло лоялни на Русия и ще бъдат част от Руския свят. САЩ и техните пудели ЕС които похарчиха близо 100 милиарда за Украйна могат само да гледат и да лаят, но не могат нищо да направят, и ще видат парите си на кукуво лято. А пуделите ЕС освен че не могат нищо да направт, икономиката ми ще се свива, ще обедняват и накрая ще се разпаднат безславно.

106

Анонимен

преди 1 година

До отивайте, отивай ти където искаш на маййната си то бива злоба ама толкова не бива освен и неграмотност!

105

Отивайте

преди 1 година

АРе тука тия русоробчета които искат да посрещат с хляб и сол рашистанците да ходят доброволци и да се бият за Майка Блатная вместо да се обясняват в любов по цял ден тука

104

СТРАННО

преди 1 година

До: 114 Е това си го измисли ти.Русия що го отрича тогава?

103

Анонимен

преди 1 година

Странно е че САЩ са турили в пратката далекобойни оръжия макар че явно излъгаха но фактите говорят друго а и украинците се похвалиха. Тази подкрепа за Укрия ще излезе през носа на Запад

102

Анонимен

преди 1 година

До партийното събрание. И сега ще стане така. Фашизма набира скорост.

101

СТРАННО

преди 1 година

Абе странна работа. Украйна отрича да е нападала Крим. Руснаците също отричат. Твърдят че пак някой войник е нарушил дисциплината и си е хвърлил неугасения фас върху някой снаряд.САЩ също твърдят, че не са давали оръжия на Украйна с които могат да ударят Крим.Изобщо - пълно единодушие!А руснаците панически бягат от Крим по моста.Каква ли е истината?

100

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН сложих ти плюс по погрешка. Да се счита за минус, извинения.

99

Американска валута?

преди 1 година

Що не рубли бе нали много бяха удави? Хахаха

98

Анонимен

преди 1 година

След девети септември комунистите обещали хляб на хората. На партийните събрания Вуте пита: Дека е лебот. Отговор нема. На едно по следващото събрание Нане пита: Дека е Вуте. Отговор нема.... Зловеща идеологема.

97

Евроатлантик

преди 1 година

Ще съм горд европеец и ще мия чинии докато сина ми се друса под моста като облечен като ***

96

Анонимен

преди 1 година

Стига сте писали. Слагайте и лайкове. Правим социологическо проучване. Да не сме лукови глави. Ай си.

95

До Вуте от 73

преди 1 година

Вуте, обърни календара, вече сме другия век. Както вече писах земеделието и животновъдството са за бедни народи. Никаква добавена стойност нема у доматите и консервите, които изнасяхме за братята. Все пак да спомена, че малка България е в топ 10 по износ на пшеница и в топ 3 на слънчоглед. Ти си приказвай глОпОстите...

94

Анонимен

преди 1 година

Задокеанските трролове пишат разни неща да плащат хората. Хора не се плашете това са само едни троляци. Безработни бездомници на които им трябват пари да се отнесем с разбиране.