133

пияница мистик

преди 1 година

"...като длъжностните лица обещават на доброволците месечни заплати, вариращи от равностойността на 2150 до почти 5500 долара, плюс бонуси." === Дрогаре комунисти и изкукуригали пенсионери. Вместо да мрънкате колко сте мизерни и няма какво да ядете, мятайте пушка на рАмо и отивайте да *** за Вожда Пyтлep :))) Вместо да се плюнчите тук по форума и да пишете Ненаучна фантастка, лъжи и тъпанарщини, поне джуджето убиец да има някаква файда от вас :))))))))))))))

132

пияница мистик

преди 1 година

Фашистите в Кремля се опитват да превърнат колхозниците в нацисти, ама те не искат. Животът им по-мил :)))

131

Хи хи путьо късия

преди 1 година

оценява живота на убит бурятскиМужик на $ 100.00, но щял бил да дава на затворници по 5500.....

130

всгнерОфците

преди 1 година

избиха ли ги в Украйна........дано!!!

129

Анонимен

преди 1 година

Пpocтите сopocоиди са нищoжeства, кито са били изcрaни, а не раждани.

128

Гиб Мелсън

преди 1 година

Това е доказателство, че руснаците са хора като нас. Не искат да се бият. За сметка на това украинците имат голямо желание да се бият и дори обстрелват най голямата ядренца централа в Европа с надеждата да я взривят. След тях и потоп. Това е украинския девиз.

127

americano

преди 1 година

ха ха , руски миз.е..рници!

126

Червенски

преди 1 година

А в Украйна се бият съвсем доброволно и безплатно! Дори рускоговорящото население с радост се мобилизира и опълчва срещу ордите на Путин, жертвайки собственият си живот с охота!

125

Аз съм доброволец

преди 1 година

За Тръмп. Там ще се реши бъдещето на света. Долу глобалистката психиатрия! Да помогнем на американците да се преборят за свободата!

124

До 139

преди 1 година

Другарю глупав ***,червеният ти атрофирал мозък е промит и бетониран с лъжлива путинофилска пропаганда. Осъзнай го,признай си го и ще ти олекне.

123

Анонимен

преди 1 година

Русия си е Русия. Винаги се оправя сама. Както винаги.

122

СЛАВА НА УКРАЙНА!

преди 1 година

Убийците на деца и мирни жители на Украйна не са доброволци, а наемници. Крепостните мужици ще отидат в Украйна и няма да се върнат, защото американските оръжия са свръх модерни и много точни...

121

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: Колко да е смелена украинската армия :) Щом не наемат затворници значи със сигурност са по "цели" от нацистите :) Да не забравяме ,че ги чака дълга партизанска война. Партизани винаги е имало срещу фашисти и нацисти и сега няма да по различно. Оставям на теб да "усетиш" кои са фашистите и нацистите :) А ,че сайта е пълен с руски/български ботове (предатели) е повече от ясно. Затова и няма и регистрация инъче ще лъснат нещата :)

120

Как хамерикански кап

преди 1 година

Нали рублата беше водеща валута бе ? Що в долари ?

119

Анонимен

преди 1 година

Русофилите хайде сега е момента ! Дела трябват не думи! Записвайте се ! Аз ще ви изпратя и банкет ще ви дигна на изпращане! Тръгваме ли ? Парата е добра - давайте

118

Хахахаха

преди 1 година

В долари ли ве? В американска валута? Ама ще го платите в рубли по курса на черно и ако има 500 долара ще е банкет

117

Карлуково

преди 1 година

В този провален сайт ca най-некадърните журналисти, а коментарите се пишат от най-големите пpocтаци и най-гpoзните тъпaнapи в България. Отишъл пpocтaка в селската кръчма и чул там, че сopocоидите са "умни и красиви", върнал се в къщи пиян и се прави на сopocоид тук за да си лекува комплексите.

116

Анонимен

преди 1 година

Странно е че цените на евтините неща растат а цените на скъпите стоки те не растат толкова. И се получава изравняване, но при заплащането е обратно. Високите доходи растат ниските относително намаляват. Това ще доведе до нов обществен ред и анархокомунизъм или цифров концлагер.

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121 глупости описваш най примитивна тактика от първата световна при това правена зле традиционо по руски ....

114

Анонимен

преди 1 година

много обещават ама реално една бяла лада без екстри и гумен 4увал