247

До Обаче

преди 1 година

Ха-ха, ей туй родните любители на ватените дрехи сте голема работа 1000 долара МРЗ. Първо масовата заплатата в по-голеите градове там е около 30000 рубли, т.е. към 500 долара и второ курса на долара в момента е изкуствен, т.е формално те могат да направят заплатите колкото си искат долара като напечат рубли и да раздават родни денги, обаче това ще доведе до хипер инфлация.

246

Обаче

преди 1 година

Ние за сметка на това сме 40 години напред. Минималната заплата в Русия е 1000 долара иначе Средната е няколко хиляди. А битовите сметки там на месец за ток парно вода газ общо са 80лв. Пък вие си правете извода кой е назад и кой напред. Поредната измислица на Юесей целяща да очерни Русия. След всяка такава статия пропаганда, феновете на Русия стават все повече !

245

Бай иван

преди 1 година

До декември им пожелавам да се върнат на ниво 1998г.

244

999

преди 1 година

Защо се пише само за руската икономика?Икономиките са свързани и взаимно зависими.Западните дават технологии,а останалите ресурси Сега тази свързаност се разпада по прищявка на тези,които я създадоха.

243

до 268

преди 1 година

Бавят се,защото половината Украйна е населена с руснаци.Няма как да воюват срещу своите.Гледай филма СОЛНЦЕПЕК и после защитавай украинците,азовците и останалите фашаги в Украйна.

242

До 265

преди 1 година

И кат си имат толкова неща, щ о все на Запад гледат и завиждат!!! Щот развитието не е само в ресурсите, а и а.к.ъ.л требе да имаш....м.а те го нямат!!! Далеч са от цивилизацията!!!!! И в тайгата ще си останат!!!

241

до 268

преди 1 година

Ако поляците са разумни,ще бъдат кротки с Путин и той ще им даде западна УУУ-Крайна.Ако не са разумни,може и тях да прегази,но няма смисъл и няма да го направи.

240

БАНко

преди 1 година

Анонименко , ОТ ПУТИН Е ТРУДНО ДА ПОЛУЧА ПАРИ , НО ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЗА ДОЛАРЧЕТА ОТ ,,АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ " СА ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО !!!

239

kotuineshto

преди 1 година

До ДО 259Най-силната армия в Света? Те вече 7 месеца не могат да излезнат от блатата в Украйна.Украйна, чоек... Представяш ли си, да ги сборят поляците, например, които не са им половината роднини и ги мразят от дъното на душата си.Отделно, че ще са на 2 пъти разстояние от тъпите им базички.Направо ще ги смачкат. На ядреното джудже само ядреното оръжие му остана, да го размахва насам-натам...

238

Анонимен

преди 1 година

До БАНко "И НЕГО В РУСИЯ ЛИ ЩЕ ПРАТИШ ????????" Шрьодер отиде в Русия сам, русофилче. Паричките на Путин се услаждат еднакво на русофилска корумпирана свол-ч навсякъде по света.

237

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 264 РусНАЦИте продължават да използват льох-мани да им разказват вицовете за това как били стигнали до Берлин с танкове, но във вицовете им никъде не присъства как американците и британците са им спасили зад-те срещу хитлеристите, нито че същите тези танкове са дефилирали заедно с ЕсЕс дивизиите и заедно са нападали Полша. Мдаааа. "Бият лошо" но ако не е някой друг да им спечели войната, се бият само у пропагандата.

236

ДО 259

преди 1 година

Пич,руснаците имат газ,нефт,злато и оръжие.Имат и най-силнта армия в света.Ако имаш поне за 5 стинки акъл,ще ме разбереш.

235

Анонимен

преди 1 година

Руснакът като тръгне да раздава шамари,здравата боли.Наследниците на Наполеон и Хитлер добре помнят това.Германец питал руснак-Ти с Лада ли си идвал в Германия/Руснакът отговорил - ИДВАЛ СЪМ, НО С ТАНК.ТАКА ЧЕ,ПО КРОТКО С БРАТУШКИТЕ,ЩОТО БИЯТ ЛОШО.

234

Анонимен

преди 1 година

Украйна се превърна в една огромна финансова черна дупка. Западът налива напечатана шума и се надява да сложи ръце в/у земята и природните богатства , но Русия им развали пъклените планове. Единствено , което ще получат са украински гастарбайтери.

233

БАНко

преди 1 година

Анонименко , ФЕНОВЕ НА ПУТИН , КОИТО ИЗПРАЩАШ ПО СВЕТА НЯМА !!! ИМА ХОРА , КОИТО ЧЕТАТ , ЗНАЯТ И ИМАТ ПОЗИЦИЯ !!! ВЧЕРА ГЛЕДАХ ПРОАМЕРИКАНСКАТА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ И ГЕРМАНСКИ ДЕПУТАТ ПРИЗОВА ЗА ПУСКАНЕ НА СЕВЕРЕН ПОТОК 2 !!! ГЕРМАНИЯ МИ Е ПО МИЛА ОТ УКРАЙНА , КАЗА ТОЙ !!! И НЕГО В РУСИЯ ЛИ ЩЕ ПРАТИШ ????????

232

dsdsadsa

преди 1 година

До АнонименА с Киев за 3 дни ко стана? 3дни, ама не се знае коя година...

231

Анонимен

преди 1 година

СОБСТВЕНОСТТА НА ТЕЗИ КОМПАНИИ ОСТАНА В РУСИЯ.>>>>ако под собственост разбираш сгради, автомобили и складове така е, но основният ресурс, на една компания са хората, логистиката, начина на организация, стила на управление и производство, начина на работа с персонала.. Всичко което е непознато за Русия.

230

иван

преди 1 година

До не политкоректенИмат суджуци. В някои части на русия не са виждали салам. Зимата ги чака голодомор.

229

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 255 Мне. Останаха "активи" които нищо не струват в една диктатура. "Актива" на западните фирми са хората и ноу-хау-то, а те вече не са в Русия. Празни офиси и производствни халета не са "активи".

228

Анонимен

преди 1 година

До не политкоректен "Имат нови модели на Волга,Лада,Камаз и Краз" Ти вече купи ли си? Изпрати ли синчето?