9

..... До 7

преди 1 година

Ееее как нали имат руски водорасли ,те лекуват всичко най-вече тази лоша болест,че и рак дори.Много хора вярват ,на тези глупости,но кога ли някой ще изгори много .Дано е скоро,че нямат спиране тези" доктори"

8

Болни до живот

преди 1 година

Страшна автоимунна болест болните страдат наднормено тегло, диабет, отслабват умствените способности и още други последици. Още по-страшно и жестоко е тези болни хора обречени неизлечимо болни да искат да имат деца, които да бъдат също болни като своите родители с дефектни и некачествени гени. Това си е престъпно поведение. НИЩО НЯМА ЛЕЧЕНИЕ хората СИ УГАСВАТ БАВНО И НЕИЗБЕЖНО С ТАЗИ БОЛЕСТ.

7

Това е БОЛЕСТ

преди 1 година

Предава се по гените. В Майчин дом е пълно със жени идииотки, дърти, болни и калпави с увредени полови органи и щитовидни желези и въпреки това искат да имат деца и поколение със същите наследствени заболявания. Това е престъпно поведение. Публикации от тоя тип са посредствени изобщо не заслужават коментари.

6

Хашимото

преди 1 година

Никой НЕ СЕ Е ИЗЛЕКУВАЛ с храна и диети ТОВА Е АВТОИМУННО ЗАБОЛЯВАНЕ до КРАЯТ на ЖИВОТА на ЧОВЕКА. В напредналите стадии се ПИЕ ДОЖИВОТНО ЕЛ-ТИРОКСИН. Хората завършват с това заболяване с ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ на ЩИТОВИДНАТА железа. Антителата я унищожават и разграждат НАПЪЛНО до НИЩОТО хората са обречени да живеят със синтетични хормони И НИЩО НЕ МОЖЕ да им се помогне нито ядки нито дъърдонки и тъпотиййки.

5

Аматьорска статийка

преди 1 година

В стил ало ало от БГ мамите разбирачки и преписвачки по всичко и по всяка тема.

4

Пълни ГЛУПОСТИ

преди 1 година

Да се сезира съда, СЕМ и Здравните власти. Публикация с неверни и посредствени твърдения. Диагностицирането е елементарно с кръвен тест се изследват целият набор от хормони за щитовидната железа и дори без симптоми МОЖЕ да се диагностицират заболяванията в най-ранен стадий.

3

Анонимен

преди 1 година

Ядките са най-полезни при понижена функция на щитовидната жлеза. 250 грама на ден

2

Анонимен

преди 1 година

Видя ли " Американска асоциация за здравето.." и спирам да чета. Видяхме ги колко са загрижени за здравето ни.

1

пришълеца

преди 1 година

Пробвай с ядки кайсия...горчиви