53

Анонимен

преди 1 година

С 50% са скочили цените на автомобилите втора ръка И се било чакало по 8 месеца и отгоре! Честито, добре дошли! Социализма се завърна!

52

Петров

преди 1 година

да си беден вече е лукс, цената на бедността нараства. така ни убеждават измамниците които продават счупени коли, карани от пенсионер до хлебарницата само в събота и неделя

51

до 55

преди 1 година

Иначе казано, како, караш Порше втора ръка?! Нямаш ли възможност за ново? Защото в половината ИТ сектор имаме.

50

Каката

преди 1 година

Зареждам поршето си с бензин 100 октана, цена 3,80 лв. на литър! С ниско октановия бензин колата кашля и киха. Струва 100,000 евро. Съжалявам си, че нямате толкова пари, за такава кола. Цъървули си бяхте, църрвули си останахте.

49

Анонимен

преди 1 година

до 52 - Ами като дългите изречения са ти трудни. Бъркотия е :)

48

Анонимен

преди 1 година

Автомобил втора ръка никога, освен ако не е нещо на 1-2 години в гаранция или някаква колекционерска класика. Всекиму пожелавам да може да си позволи нов автомобил среден клас. Излиза доста по-евтино от втора ръка, повярвайте ми. От сума години взимаме с 40% остатъчна стойност и караме с жена ми. През 2-3 години нов модел. Аз по-голям, за нея- по-малък. Само обслужване и това е. А и при тези средни заплати в София е напълно постижимо дори за човек с по-скромен доход от рода на 5к лв..

47

до 50

преди 1 година

Ха ха ха човече съзнаваш ли каква бъркотия от думи си създал ?

46

Тук има само

преди 1 година

комплексирани маниаци на коли които се надпреварват да фантазират, мечтаят и подгряват други като тях ! Лъжете се още те търговците на коли такива търсят баLaми като вас които казват например като един тук, че намаленото търсене вдигало цената.....карайте си "мисловните" автомобили и не занимавайте околните, не всички са като вас баLъци !

45

от 41

преди 1 година

до 46 А значи четем без да мислим. Да ти обясня по-подробно изречението- "Като няма нови, няма кой да си продаде старите, затова и цената расте." - Търсенето си е същото, ама стоката става дефицитна. Продават се по-малко нови, следва продават се по-малко стари, пък хората търсят "нов внос", но няма от къде.Реално търсенето на 1бр. се е увеличило. А цената расте защото "намаления внос на украински суровини"-сиреч и суровините за тия коли са намалели(дефицитни) и им е скочила цената.Ся разбра ли?

44

Анонимен

преди 1 година

Да си дадеш парите за стар тралалясни трябва да са ти изпили мозъка

43

До 45

преди 1 година

Неудачия е подобие на кола!

42

Как

преди 1 година

От 3-4 месеца следя 20-ина обяви в мобиле ,защото искам да си купувам кола ..даже някои леко свалиха леко цената?!Или така си пишете новините или живеем на различни планети

41

до 41

преди 1 година

Ти нормален ли си бе пингвин, цената да се качва когато намалява търсенето ??? Боже, Боже какви същества развъждаш в България ? А на Запад наистина цените падат дори и новите имат облекчения вероятно и цените им ще паднат скоро с 1-2 % .

40

Весето

преди 1 година

Ми премиум колите им се вдига цената. Факт. Бмв 7 ци, ес Класи, аемджита, брабуси, ес осмици. За мен един мъж няма ли 8 цилиндъра в автомобила директно го задрасквам. Има и некви ***, дето си купили чисто нова НеуДачия, ЧиКиа или подобна бракма от магазина и се мислят за вървежни. Абе мъжки п тки

39

еколог

преди 1 година

Независимо от повишеното търсене на стари бараки, не се стеснявайте да си ги предадете за скрап. И там цените са се увеличили а части, веке няма.

38

до 36 от емигрант

преди 1 година

Какви бази данни, какви онлайни бе, живея през три номера до магазина за втора употреба, всеки ден минавам за работа пред витрината му с коли и дори да не искам виждам цените на автомобилите с пълните данни на табелката до колата ! Вероятно ще се учудиш и какъв ли е този магазина града а не на поляната ! Ти не живееш извън България а в някой кьоше в тази кошара ! Дори за новите има облекчения заради кризата, ако търся кола няма да обикалям държавата из нета ще отида до най-близкия магазин за вто

37

Анонимен

преди 1 година

до 28 И къде на "запад" е паднала цената. И за нови и за стари, навсякъде скочи още от началото на ковида, а сега заради намаления внос на украински суровини още толкова. За нова кола вече се чака поне по 6-7 месеца. Преди се получаваше за 2-3. Като няма нови, няма кой да си продаде старите, затова и цената расте.

36

до 34

преди 1 година

Комплексара си ти, аз просто дадох един пример, с мой личен опит. Но не е хубаво да завиждаш на хората, давам ти съвет!

35

Em

преди 1 година

До АнонименБастунът още ли е в багажника, че ми трябва за мойта баба. Тя обича мощните коли, ама пак тъй за пенсията и до супера ще ходи само...

34

До емигранта

преди 1 година

Не знам кои цени падат, я вземи си опресни малко базата данни, и се разходи из онлайн борсите за коли в лелеяният запад. Ще останеш доста изненадан от "падащите" цени. И аз живея там, и гледам всеки ден какво се случва. Мои приятели които чакаха по 8-9 месеца новата си кола, в момента съжаляват, че са си сменили старата дизелова, с нова бензинова.