10

Анонимен

преди 1 година

А защо трябва да ходят до офисите, за да работят? Всякаква административна работа може да се върши от къщи. Прецакани са единствено работещите в производството, но и те могат да се преквалифицират ако решат. Балъците свършиха. Никой няма да се върне в миризливите ви офиси за повече от 2 дни в седмицата. Свиквайте, работодатели.

9

Анонимен

преди 1 година

Всичко живо на острова се бори за правото да не работи но да продължава да си получава заплатата. Джипитата не искат да се връщат по офисите, все още си работят от къщи по телефона, адвокати, обслужване клиенти също

8

Анонимен

преди 1 година

А дали ще спрат да розовеят така?!

7

Albi

преди 1 година

Че голяма част от населението от къде идва - Индия, Африка. Свикнали са на жеги, като почнат да се превземат. Кога отидоха, кога почна на 25 - 30 градуса да им е жега, не знам. Като почнат след 1 - 2 поколения да се правят на местни, смях. Че чак еволюирали им рецепторите за студ и жега.

6

не ги разбирам

преди 1 година

уж велика нация, кат стане над 35 градуса , асфалта им омеквал, не моили да работят по офисите (баси *** климатици нямат ли), извънредно положение - ми то ние цяло лято юли и. август требва да сме така - явно ще си патят

5

Анонимен

преди 1 година

Че то на острова само индийци и африканци, те са свикнали, то даже им е хладно там,кви правила ша променят.

4

Black Sea

преди 1 година

Има решение, ама се катаят. Казва се air conditioning на родният им език. И офисите им са ОК. Ама не та не. 50 вентилатора въртят (и харчат повече ток) а тия дето бачкат лепнат като побъркани и се задушават. И чакат зимата. А бе дедите им как са я карали в Индия, Африка и Азия? Там да не е било студено?

3

Анонимен

преди 1 година

Време беше. Може да живеят изолирано от континента, но не живеят изолирано от климата. Дано им е по-топло там и да си ходят на тяхното море, че изпоодрискаха нашето.

2

Анонимен

преди 1 година

Не можеш им угоди. Друго си е да довлечеш с кораб хиляди ро би да ти бач кат за една паница леща, докато си лежиш на дивана. Но тези времена приключиха. То останаха ли чистокръвни англичани? Масово майките бутат и разхождат мешани скари.

1

Анонимен

преди 1 година

да се допитат до индииците